Details hypotheekadviseur

Tiarastraat 31
1336SG Almere
Telefoonnummer Het Huis van Amber
06-21602078
Het Huis van Amber kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 3.025 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 30 waarnemingen: 23 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:00
Dinsdag*
09:00 - 20:00
Woensdag*
09:00 - 20:00
Donderdag*
09:00 - 20:00
Vrijdag*
09:00 - 20:00
Zaterdag*
09:00 - 20:00
Zondag*
09:00 - 20:00
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Het Huis van Amber aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

23 reviews voor Het Huis van Amber

Gesorteerd op
26 oktober 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Perfecte begeleiding van A tot Z"

9
Onze ervaring met Het Huis van Amber is zeer positief. De communicatie is prettig en helder. De adviseur houdt zich aan de afspraken en legt in zeer heldere taal al hetgeen wat met hypotheken te maken heeft uit. Nooit was een vraag te veel of te lastig. Dit zorgde ervoor dat wij ons weinig zorgen heb gemaakt om het krijgen van een hypotheek. Wij raden Het Huis van Amber dan ook absoluut aan!
21 oktober 2016
aankoop van een ander huis in februari 2016

"Snel, efficiënt, 24/7 bereikbaar!"

10
Persoonlijke begeleiding toegespitst op jouw wensen, 24/7 bereikbaar, fijn met onregelmatige diensten, warm contact. Snelle en efficiënte afhandeling, nee bestaat niet. Ook alles wat niet onder het takenpakket valt heeft zij toch geregeld, kleine moeite voor haar, minder zorgen voor ons. Echt een super fijne ervaring gehad. Na het tekenen bij de notaris zelfs even gezellig een drankje gedaan samen om het te vieren. We zijn via, via bij het huis van Amber terecht gekomen en adviseren zeker om voor haar te kiezen!!
21 oktober 2016
aankoop van een ander huis in februari 2016

"uitstekend advies "

10
Mijn man en ik hadden beide een hypotheek, dus het kopen van een andere huis was best een complexe zaak. Gelukkig hebben we uitgebreid naar de opties gekeken en de voor en nadelen naast elkaar gezet. We hebben daardoor de juiste beslissing kunnen maken gezien de toekomst plannen die we hebben. Geen verassingen op dit gebied dus.
21 oktober 2016
aankoop van een ander huis in mei 2016

"Professioneel, klantvriendelijk, mee denkend"

9
Dit is de 2e keer dat ik een hypotheek via Het huis van **** afsluit vanwege het gemak en professionaliteit. De banken wereld blijft een complex geheel voor 'leken' en met het huis van amber hoeven wij ons daar geen zorgen over te maken.
2 juni 2012
aankoop van een ander huis in oktober 2011

"Uitstekend advies. "

9
***** heeft ons zeer deskundig geadviseerd. Wij hebben ****** leren kennen als een slimme vrouw die erg handig en creatief is in het vinden van het juiste hypotheekproduct. Wat ons in het bijzonder heeft aangesproken, is dat de zorg van ******* niet ophoudt als de handtekening onder de offerte is gezet. Wij waren onder de indruk dat ****** er persoonlijk voor heeft gezorgd dat een nieuwe werkgeversverklaring op tijd bij de hypotheekverlener is afgeleverd toen de oude zoek bleek geraakt. Chapeau!
15 mei 2012
aankoop van een eerste huis in april 2012

"Zeer deskundig, betrokken, open & eerlijk"

10
voor onze eerste koopwoning hebben wij zeer goed hypotheekadvies gekregen , wij zijn goed geholpen met al onze vragen en hebben een advies gekregen die echt bij onze wensen past. Ik kan u ****** absoluut aanbevelen, zij heeft een scherpe neus voor de juiste hypotheek!
27 maart 2012
aankoop van een eerste huis in januari 2012

"Fantastisch!"

10
***** heeft mij en mijn vriend ontzettend goed geholpen en geadviseerd!
20 maart 2012
aankoop van een eerste huis in maart 2011

"zeer goed"

8
Zeer duidelijk en vriendelijk gesprek en werden goed geholpen en op de hoogte gehouden
15 maart 2012
aankoop van een ander huis in maart 2011

"Zeer goed en kwalitatief, veel kennis van zaken"

9
Ondanks onze hoge eisen aan de opbouw van de hypotheek, wist ***** precies te leveren wat wij wilden. De extra huisbezoeken die zij moest afleggen om ons op de hoogte te houden waren voor haar geen probleem. Ik kan haar van harte aanbevelen.
15 maart 2012
oversluiten van de hypotheek in maart 2011

"betrokken, toont inzet, persoonlijk, duidelijk"

8
Ze heeft een duidelijk verhaal voor ons geschetst en zich ingezet om het e.e.a rond te krijgen. Prettige persoonlijkheid.
123volgende

Details

KvK-nummer
39099478
AFM-nummer
12016926

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:00
Dinsdag*
09:00 - 20:00
Woensdag*
09:00 - 20:00
Donderdag*
09:00 - 20:00
Vrijdag*
09:00 - 20:00
Zaterdag*
09:00 - 20:00
Zondag*
09:00 - 20:00
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. K. Post-Pahladsingh
Mevr. K. Post-Pahladsingh

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
tarief is inclusief 10 jaar nazorg, d.w.z. ieder jaar telefonisch en ieder 2 jaar persoonlijke gesprekken. Inclusief 1 x invullen vooraftrek en 1 x volledige aangifte. Aanmaken dossier voor cliënt met alle hypotheekstukken als naslagwerk. Bedrag is een maximum. Wordt er minder werk verricht, dan betaalt u minder. Bij zelfstandigen zal er tijdens het eerste gesprek beoordeeld worden wat de complexiteit is en een tarief worden afgegeven. Ondernemers betalen geen opslag op het tarief.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: