Details hypotheekadviseur

Schoutstraat 3
1315EV Almere
Telefoonnummer Hypotheek Visie
036-5342368
Hypotheek Visie kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 32 waarnemingen: 26 reviews en 6 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (6 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

69% beveelt Hypotheek Visie aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

26 reviews voor Hypotheek Visie

Gesorteerd op
28 februari 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Zeer betrouwbaar kantoor. Geweldige medewerkers."

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat zowel de heer *** als de heer *** uiterst deskundige adviseurs zijn. Zij nemen de tijd, zijn makkelijk toegankelijk en zeer betrouwbaar. Je hebt nooit geen zorgen, want ze denken tot het uiterste met je mee. Ze werken met een goed team samen. Je krijgt veel service.
18 juli 2014
afsluiten van een hypotheek in juni 2014

"Sinds 11/'13 geen oplossing voor hyptheekprobleem"

0
Wij werden gewaarschuwd door onze hypotheekverstrekker dat we negatief rendement gaan lopen binnen de levensverzekering/beleggingsconstructie van onze hypotheek. Op advies van de hypotheekverstrekker contact gezocht met Hypotheekvisie. Ik heb de adviseur regelmatig moeten aansporen om actie te ondernemen (ondanks gemaakte afspraken) en reageren op communicatiepogingen vanuit onze kant was er amper bij. Eerste contact was in november 2013, ten tijde van deze review is het juli 2014. Geen oplossing in zicht. Zeer teleurstellend, op zoek naar een betere adviseur dan maar...
6 juni 2013
oversluiten van de hypotheek in mei 2013

"Zeer duidelijke uitleg en goed advies"

10
Goed geholpen door **** en snel geregeld met de bank.
12 maart 2013
oversluiten van de hypotheek in januari 2013

"oversluiten van huidige hypotheek"

7
oversluiten van huidige hypotheek vanweg hypotheekrente
31 januari 2013
afsluiten van een hypotheek in januari 2013

"Professionele houding van de vakkundige adviseur."

9
Mijn persoonlijke financiële situatie is tegen het licht gehouden, waarna ik in staat was om voor de komende jaren een aantal keuzes te maken. Naar mijn gevoel is dit advies op een eerlijke en professionele manier tot stand gekomen. De adviseur beschikt over actuele kennis (bijvoorbeeld de politieke ontwikkelingen van de laatste tijd) en heeft de mogelijkheid dit overzichtelijk aan de cliënt te tonen (software, websites, e.d.). Ik kan Hypotheek Visie in Almere van harte aanbevelen.
25 januari 2013
afsluiten van een hypotheek in januari 2013

"Prima!"

10
Vriendelijke ontvangst. Gesprek was op de afgesproken tijd. Heldere uitleg. De adviseur luisterde rustig naar mijn verhaal en vragen en dacht ook met me mee. Héél fijn. Ik heb nu inzicht in mijn hypotheek.
24 november 2012
oversluiten van de hypotheek in november 2012

"Oprecht eerlijk en prijsscherp advies"

10
***** had met ons een hele aparte en complexe zaak. Veel concurrenten konden ons niet helpen. Hyptheekvisie heeft de moeite genomen om goed te luisteren en gedegen onderzoek te doen naar deze complexe situatie. Door gedegen kennis te hebben, goed onze wensen te begrijpen, eerlijk oprecht te blijven heeft hypotheekvisie een top hyptheek afgesloten die uitermate prijsscherp is en geen concurrent mee kon tippen. Echte warme professional.
20 oktober 2012
afsluiten van een hypotheek in mei 2012

"duidelijk advies"

7
wij willen onze aflossingsvrije deel af gaan lossen met andere hypotheek vorm. Zelf vooronderzoek gedaan en dit kwam overeen met het voorstel van ***** wij gaan nu voor een annuiteitenhypotheek of een bankspaarhypotheek constructie
11 september 2012
afsluiten van een hypotheek in september 2012

"prima advies en zeer vriendelijk persoon"

9
Adviseur heeft veel kennis van de vele producten en geeft daarin een duidelijk advies en laat je vrij in de verschillende keuzes
6 september 2012
oversluiten van de hypotheek in juli 2012

"Inhoudelijk goed onderbouwde offerte, super "

10
Vriendelijke verkopers. Met goede product kennis . Enorm bedankt . Het was geen makkelijke opgave.
123volgende

Details

AFM-nummer
12011101
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. R. Post
Dhr. R. Post
Hypotheekadviseur Dhr. P Velinga
Dhr. P Velinga

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 1.000.000,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 495,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: