Details hypotheekadviseur

Maandenweg 60
1335KR Almere
Telefoonnummer Lindemeijer Financieel Advies
036-5403263
Lindemeijer Financieel Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 10 waarnemingen: 8 reviews en 2 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (2 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 16:00
Dinsdag*
09:00 - 16:00
Woensdag*
09:00 - 16:00
Donderdag*
09:00 - 16:00
Vrijdag*
09:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Lindemeijer Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
10,0 (1 review)
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

8 reviews voor Lindemeijer Financieel Advies

Gesorteerd op
10 juli 2011
oversluiten van de hypotheek in oktober 2006

"Zeer klantgericht en hulpvaardig"

10
****** heeft mij enorm geholpen met een hypotheekadvies die nogal afweek van een gewone oversluiting. Ben hier tot de dag van vandaag nog steeds erg blij mee en als volgend jaar mijn rentevast periode afloopt,zal ik ****** zeker weer om advies en raad vragen.
9 juli 2011
oversluiten van de hypotheek in april 2009

"Super goed advies"

10
Geweldig ontspannen sfeer nemen zich echt de moeite om tot het uiterste te gaan en kijken ook naar meerdere mogelijkheden en meerdere hyphotheek verstrekers. En komen dan met verschilende voorstellen. Ik kom uit het zuiden van t land en kon deze mensen niet. Maar zij hebben echt veel voor mij betekend en ik kan ze alleen maar aan bevelen alles klopte bij mij als een bus. Eerlijk en duidelijkheid zijn bij de meesten niet meer te vinden. Maar deze mensen zijn dat wel nog zij zijn er voor u en niet voor hun zelf pas als u overtuigd en te vreden bent zijn zij dat ook ben zelf als dank limburgse vla gaan brengen dus mensen laat u niet verlijden tot mooie verkoop praatjes en zakken vullers maar ga voor echt goed geregeld bij bovenstaand kantoor ik zit er dankzij hun de komende jaren nog warmpjes bij doe ook zo als ik gedaan heb kies voor Lindemeijer Financieel Advies.
6 juli 2011
oversluiten van de hypotheek in februari 2006

"Goed en helder advies"

10
Wij zijn door de heer De Paauw heel goed geadviseerd bij het oversluiten van de hypotheek. Hij luistert ook naar de wensen van de klant en heeft na diverse onderhandelingen met de hypotheekgever de meest gunstige rente die we ons ooit konden bedenken voor een periode van 6 jaar verzorgd. Dit alles zonder woekerpolissen etc. Nu onze rentevaste periode van de hypotheek verloopt zullen we zeker dit kantoor weer benaderen.
29 juni 2011
aankoop van een ander huis in november 2010

"Goede service, zeer klantgericht, goed bereikbaar"

10
Diverse opties worden besproken en helder uitgelegd. Op het moment dat er toch nog vragen zijn wordt er tijd voor je uitgetrokken om zaken nogmaals of op een andere manier uit te leggen. Er wordt rekening gehouden met de huidige situatie maar ook wordt er gekeken naar situaties die zich in de toekomst kunnen voordoen.
29 juni 2011
aankoop van een eerste huis in november 2010

"specialisten in niet alledaagse hypotheekwensen"

10
Met veel enthousiasme werd ik geholpen en mijn hypotheek tot in de puntjes geregeld. met mijn 4,4% voor 20 jaar vast ben ik zeer content. Het ging niet vanzelf dus **** en ***** petje af. Marion
28 juni 2011
oversluiten van de hypotheek in augustus 2006

"Zeer goed advies"

9
Je kan er altijd terrecht en je word ook zeer goed geholpen, klant is koning. Er wordt oprecht en eerlijk geadviseerd over alle mogelijkheden op al hun gebieden. En ook s'avonds maar dan wel op afspraak zijn ze beschikbaar. Je hoeft in ieder geval nooit lang te wachten op hulp of advies.
28 juni 2011
oversluiten van de hypotheek in mei 2006

"Hoge inzet, erg betrokken"

10
Ik kan het kantoor van harte aanbevelen, omdat ***** heel goed luistert wat de wensen zijn en zich daar ook geheel voor inzet. Hij heeft ook niet geprobeerd om dure verzekeringen daarnaast te verkopen. We gaan nu weer met dit kantoor in zee omdat mijn rentevaste periode van de hypotheek volgend jaar verloopt en wij vertrouwen erop weer een goed en gedegen advies te krijgen.
6 november 2009
aankoop van een eerste huis in januari 2008

"Duidelijk, integer"

9
Duidelijke uitleg en voorleggen van alle opties, goed advies zonder poespas of verkoop praatjes, integer.

Details

KvK-nummer
39070314
AFM-nummer
12011536

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 16:00
Dinsdag*
09:00 - 16:00
Woensdag*
09:00 - 16:00
Donderdag*
09:00 - 16:00
Vrijdag*
09:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. A.J. van der  Linden
Dhr. A.J. van der Linden
Hypotheekadviseur Dhr. R. de Paauw
Dhr. R. de Paauw

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: