Details hypotheekadviseur

de Binderij 8A
1321EH Almere
Telefoonnummer Huis & Hypotheek Almere-Stad
036-5240291
Huis & Hypotheek Almere-Stad kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.100 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 165 waarnemingen: 155 reviews en 10 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,6 (10 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 14:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Huis & Hypotheek Almere-Stad aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

155 reviews voor Huis & Hypotheek Almere-Stad

Gesorteerd op
24 november 2018
afsluiten van een hypotheek in november 2018

"Goed advies en efficient proces!"

9
In een periode van ca twee jaar tijd heb ik mij twee keer door de adviseur en haar team laten adviseren en verder ondersteunen bij een financieringsaanvraag. In beide gevallen was ik in het buitenland en liepen de contacten voornamelijk via email. Evenals het eerste geval was ik ook in het tweede geval uiterst tevreden over de efficiente manier van schakeken en afwikkelen - en dát nog afgezien van de correctheid van de inhoudelijke adviezen - zodat ik zonder al te veel kopzorgen de aanvraag kon indienen en afwachten. Overigens: het feit dat ik mij voor de tweede keer weer tot haar wendde, zegt eigenijk al genoeg, top!
15 november 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Persoonlijke aandacht"

10
Fijne persoonlijke gesprekken waar de tijd wordt genomen voor je situatie. Ik had een optie op een huis waardoor er veel geregeld moest worden in 10 dagen tijd. Er wordt op korte termijn tijd voor je vrijgemaakt, je krijgt een passend en compleet advies onder goede begeleiding. Erg prettig en inmiddels is ook een familielid naar H&H gegaan.
5 november 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Uitstekend advies, een dikke tien, een aanrader!"

10
Ik ben voor de tweede keer met Huis & Hypotheek Almere Stad in zee gegaan en heb helemaal geen verbeterpunten die ik aan hen kan meegeven. Ze zijn een dikke 10 waard! Ze gaan snel, efficiënt en duidelijk te werk. Denken mee en komen met uitstekend advies. Mijn hypotheek, overbruggingskrediet, SVn & IbbA moesten snel geregeld worden. Ze hebben de druk hoog gehouden, indien nodig mij aangestuurd en in no time was alles geregeld. Top service! Eigenlijk heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt, de formulieren aangeleverd die ze van mij nodig hadden en hebben zij de hele mikmak weer voor mij geregeld. Ik had er totaal geen omkijken naar.
24 oktober 2018
verhogen van de hypotheek in oktober 2018

"Zeer goed"

9
Goed geholpen.prima advies en erg klantvriendelijk!!
16 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Prettig en duidelijk"

10
Uiterst prettige benadering, geeft goed en helder advies. Wij hebben geen enkele druk ervaren tijdens de verschillende gesprekken. Er is ook altijd de mogelijkheid om via de mail of telefonisch nog zaken na te vragen. Denkt ook pro-actief mee in verschillende opzichten. Kortom: een aanrader !
16 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Heel prettig"

10
Wij zijn super tevreden over Huis&Hypotheek Almere-Stad. Alles word goed en duidelijk uitgelegd, je krijgt snel antwoord en het persoonlijke contact is ook heel fijn. Mochten wij in de toekomst weer een hypotheekadviseur nodig hebben zoude wij zeker nog een keer voor Huis&Hypotheek Almere-Stad kiezen. Bedankt voor alles!
1 oktober 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"Vertrouwen, behulpzaamheid en kennis van zaken"

10
In beginsel hadden wij een oriënterend gesprek. Wij hadden ook gesprekken gevoerd met andere hypotheekadviseurs. Uiteindelijk maak je de keuze op basis van de info en het gevoel wat je bij iemand hebt. Wij kozen voor Huis en Hypotheek. Het oriënterend gesprek was verhelderend en behulpzaam. Er zat geen druk achter. We kregen niet het gevoel dat we eerst voor hun moesten kiezen alvorens zij verdere info gingen verstrekken. Ze legde de mogelijkheden duidelijk uit. Was heel ontspannen.En legde alles nog een keer uit wanneer het onduidelijk was.Tijdens het afsluiten kregen wij alle mogelijkheden voorgeschoteld. Maar daarbij ook wat de risico's waren. Ze gaf objectief weer wat we kregen wanneer we een bepaalde hypotheek en verzekering afsloten. Ze legde alles nog een keer uit wanneer we om verduidelijking vroegen.Ook de offerte was duidelijk en uitgebreid verwoord.Maar ook belangrijk. Ze zaten er bovenop bij de hypotheekverstrekker. Zij droegen er zorg voor dat alles op tijd afgesloten werd
1 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Oprecht betrokken"

10
Enorm dankbaar met de hulp van Huis & Hypotheek. Ik wist bijna niets van wat er komt kijken bij het kopen van een appartement. Met veel geduld is mij alles (vaak meerdere keren) uitgelegd. Ze zijn altijd goed bereikbaar en onwijs vriendelijk. Het is duidelijk dat ze meer dan hun best doen om dingen voor elkaar te krijgen voor jou als klant. Ik kwam graag langs op kantoor voor gesprekken en advies, waar altijd ruimte en tijd voor was. Ik heb ervaren dat ze graag oprecht betrokken willen zijn in jouw avontuur met het kopen van een woning. Nogmaals bedankt!
13 september 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Fantastisch en zeer deskundig team"

10
Dit is de tweede keer dat wij via Huis & Hypotheek Almere Stad een hypotheek hebben afgesloten. We zijn de eerste keer fantastisch geholpen en dan denk je dat de service echt niet beter kan, maar het is ze wederom weer gelukt! De tweede keer was onze situatie ingewikkelder met een huis die verkocht was en de aanvraag van een nieuwe hypotheek voor een huis die we willen bouwen en dat allemaal op een moment. Ze hebben ons wederom fantastisch geholpen door een gedegen en een deskundig advies. Mochten we in de toekomst weer een advies nodig hebben, dan zullen wij zonder enige twijfel weer bij hen aankloppen! Top team en een echte aanrader!!
11 augustus 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Gemoedelijk"

9
Geweldig geholpen ze hebben veel werk verzet en zijn zeer te zeer te spreken over dit kantoor en medewerkers
12345678916volgende

Details

KvK-nummer
64248194
AFM-nummer
12043539
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 14:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Inge van  Galen
Inge van Galen
Hypotheekadviseur Annemieke  Lenskens
Annemieke Lenskens
Hypotheekadviseur Claudia Schaap
Claudia Schaap
Hypotheekadviseur Carolien Schut
Carolien Schut

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
16 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
24 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.100,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 155,-
Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
In ons dienstverleningsdocument ziet u een indicatie van onze tarieven. Onze tarieven zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de tijd die wij verwachten hiermee bezig te zijn. Tijdens ons persoonlijk gesprek zullen wij onze tarieven met u bespreken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: