Details hypotheekadviseur

de Binderij 8A
1321EH Almere
Telefoonnummer Huis & Hypotheek Almere-Stad
036-5240291
Huis & Hypotheek Almere-Stad kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.100 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 155 waarnemingen: 145 reviews en 10 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,6 (10 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 14:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Huis & Hypotheek Almere-Stad aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

145 reviews voor Huis & Hypotheek Almere-Stad

Gesorteerd op
6 augustus 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Super advies, echt een aanrader!"

10
Zeer duidelijk en "to the point". Snel tot de beste oplossing gekomen. Veel kennis en duidelijke communicatie. Een goed team met een uitstekende back office. Komen afspraken na en bellen snel terug indien nodig. Echt een aanrader!
4 april 2018
oversluiten van de hypotheek in februari 2018

"Eerst echt meedenken dan adviseren"

10
Wij kwamen met een eenvoudige vraag. Na een gesprek kregen we een TOP advies. Uiteindelijk, een lage last voor nu en onze aankomend pensioen.
24 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in januari 2018

"Geweldige klantbediening"

10
De klantbediening en service is hier enorm goed. Begeleiding is zeer goed en alles wordt goed uitgelegd. Zal hier altijd terug komen als dat nodig is.
11 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in november 2017

"Tomeloze inzet en grote deskundigheid."

10
Een zeer deskundige adviseur. Enorm betrokken bij haar clientele en richt haar advies volledig in op de wensen en behoefte van de mensen die tegenover haar zitten. Haar grote kennis en inzet maakt dat zij een fantastische behandelaar voor jouw dossier is waardoor je toekomst financieel goed vastgelegd wordt.
29 januari 2018
oversluiten van de hypotheek in augustus 2017

"Uitstekende service en snel kunnen oversluiten."

10
Na eerdere slechte ervaringen met andere Hypotheek advies bedrijven, nu eindelijk iemand gevonden waar we zeker terug zullen keren indien we weer hypotheekadvies nodig hebben. Ze geeft duidelijk advies en service was uitstekend. Heel snel kunnen handelen en bij vragen dezelfde dag nog antwoord.
8 januari 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"gedegen kennis, betrokken, aanrader"

10
erg betrokken bij de klant, probeert de beste deal te realiseren. veel kennis van zaken!
17 december 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"Goede en vakkundig advies"

10
Zeer geduldig bij deze eerste huiskoper. Goede begeleiding tijdens het proces van het verkrijgen mijn hypotheek. Snelle terugkoppeling op vragen.
6 augustus 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Kundig en betrokken"

10
Dit was niet onze eerste ervaring met*****, een paar jaar terug de hypotheek overgesloten en nu een nieuwe hypotheek voor een nieuw huis.*****heeft goed met ons meegedacht en is zeer betrokken en geduldig om alles goed uit te leggen. En nadat wij toch besloten voor een andere constructie te gaan, wederom begrip ook al gaf dit het benodigde extra werk. Onlangs mochten we eindelijk tekenen voor ons nieuwe huis, en ook daar was***** aanwezig. Wij ervaren de persoonlijke betrokkenheid als zeer positief en komen zeker nog voor de 3de keer terug, al zal dat nog een paar jaren duren ;)
Reactie van Huis & Hypotheek Almere-Stad
Natalie dank je wel voor je positieve review. Hopelijk gaat de bouw eind van het jaar starten zodat jullie kerst 2018 in je nieuwe droomhuis kunt vieren.
26 januari 2017
aankoop van een eerste huis in september 2016

"Realistisch maar met oog op ons droomhuisje!"

10
Via independer.nl zijn wij in September 2016 met *** en *** van Huis & Hypotheek in zee gegaan. De adviseurs zijn helder in hun uitleg, meedenkend en doen erg hun best om dromen waar te maken! Een heel fijn gevoel gehad bij de vrijblijvende gesprekken met de adviseur. Uiteindelijk naar ons gevoel geluisterd en door *** ons Hypotheekadvies laten opstellen. Wij konden hier ons helemaal in vinden en gekozen voor een Hypotheek met iets hogere rente bij Nationale Nederlanden maar wel met een lang geldige offerte ivm onze nieuwbouwwoning. Uiteindelijk is dit een topadvies geweest want andere buren hebben dit advies niet gekregen en hebben nog maals een hypotheekofferte moeten aanvragen met de nodige kosten tot gevolg. Ten alle tijden is er goed contact geweest tussen *** en ***, aanleveren van stukken ging ook gesmeerd! Ik zou Huis en Hypotheek Almere stad dan ook bij iedereen aanraden! Een hypotheek regelen is zelfs bijna leuk geworden bij hen!
Reactie van Huis & Hypotheek Almere-Stad
Fijn dat jullie de hypotheek als bijna leuk ervaren. We vonden het heel fijn om de hypotheek voor jullie te mogen regelen.
15 januari 2017
aankoop van een eerste huis in mei 2016

"Absolute aanrader"

10
Wij zijn erg blij dat wij met H&H in zee zijn gegaan bij de aankoop van onze woning. Begeleiding bij het gehele traject was fantastisch. De adviseur was heel erg bekwaam en behulpzaam. Alles werd netjes uitgelegd en toegelicht. Wij raden iedereen H&H aan bij het kopen van een woning.
Reactie van Huis & Hypotheek Almere-Stad
Inmiddels wonen jullie al weer een half jaar in jullie droomhuis. Het was prettig om jullie te regelen!
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
64248194
AFM-nummer
12043539
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 14:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Inge van  Galen
Inge van Galen
Hypotheekadviseur Annemieke  Lenskens
Annemieke Lenskens
Hypotheekadviseur Claudia Schaap
Claudia Schaap
Hypotheekadviseur Carolien Schut
Carolien Schut

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
16 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
24 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.100,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 155,-
Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
In ons dienstverleningsdocument ziet u een indicatie van onze tarieven. Onze tarieven zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de tijd die wij verwachten hiermee bezig te zijn. Tijdens ons persoonlijk gesprek zullen wij onze tarieven met u bespreken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: