Details hypotheekadviseur

De Paal 1-6a
1351JA Almere
Telefoonnummer Van Lingen Financial Consultancy
036-5472200
Van Lingen Financial Consultancy kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 5 waarnemingen: 5 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Van Lingen Financial Consultancy aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
10,0 (1 review)
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

5 reviews voor Van Lingen Financial Consultancy

Gesorteerd op
7 april 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"onderste uit de kan"

9
***** heeft voor ons zowel een hypotheek voor onze nieuwe woning geregeld als belastingzaken voor ons geregeld. Qua hypotheek uiteindelijk meer kunnen krijgen dan we hadden verwacht, waardoor meer mogelijk was. We hebben wel wat stress gehad of het allemaal ging lukken, maar dit kwam zeker niet door *****, maar door de banken die star zijn. Maar dankzij *****hebben we het wel helemaal voor elkaar gekregen wat we bij een ander waarschijnlijk niet voor elkaar hadden gekregen. En ook op gebied van belastingen heeft hij voor ons een goed bezwaarschrift geschreven die wij hebben gewonnen. Ik raad hem zeer zeker aan! Begrijpen kon ik het niet altijd helemaal (bij banken helemaal niet...), maar je kan er met hem vanuit gaan dat het allemaal goed gaat op de best mogelijke manier.
13 januari 2012
oversluiten van de hypotheek in oktober 2011

"uitstekende, snelle service en goed advies."

9
Het kantoor is aan te bevelen omdat onze situatie goed is doorgenomen en geluisterd naar onze wensen. Daarna kwam er een aantal partijen naar voren en hebben we deze samen besproken. Alles was zeer transparant.
18 december 2011
aankoop van een eerste huis in april 2011

"Betrokken en deskundig"

10
Wij gingen er van uit dat wij met onze salarissen niet in aanmerking konden komen voor een koophuis dat aan onze verwachtingen voldeed. Dankzij hulp en advies van van Lingen wonen wij inmiddels in een prachtig huis waarvan wij nooit hadden verwacht dat we ons dit konden veroorloven. Onze ervaring bij van Lingen waren: veel betrokkenheid, deskundigheid en heldere communicatie. Omdat wij helemaal geen verstand hadden van alles wat er bij het kopen van een eerste huis komt kijken hebben wij uit onzekerheid veel (!) vragen gesteld. Wij kregen hierop steeds helder antwoord over onze mogelijkheden en onmogelijkheden. Hierdoor hebben we veel inzicht opgedaan en met een zeker gevoel ons huis hebben gekocht, zonder verassingen achteraf. Echt een aanrader!
8 december 2011
aankoop van een ander huis in december 2010

"Deskundig, oprecht, discreet"

10
***** is zeer deskundig in zijn vak. Ziet het financiële totaalplaatje en ziet de mens achter het verhaal. Is zeer geduldig in het uitleggen van een moeilijke materie. Hij is oprecht in zijn adviezen en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Hij heeft plezier in zijn werk en dat is zichtbaar in zijn contact met klanten. Niet verwonderlijk dat hij vaak meerdere generaties uit een familie tot zijn klantenkring mag rekenen. Klant zijn bij ******* geeft een veilig gevoel; het gevoel dat je financiële zaken goed geregeld zijn.
7 december 2011
verhogen van de hypotheek in oktober 2011

"zeer duidelijk en goed advies"

10
zeer betrouwbaar en geeft goed advies in overleg . niet alleen over hypotheek maar ook over andere zaken(sparen)

Details

KvK-nummer
50590707
AFM-nummer
12039824

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. L.W.L. van Lingen
Dhr. L.W.L. van Lingen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: