Details hypotheekadviseur

Antillenweg 21
1339KD Almere
Telefoonnummer Wijdenes en Partners
036-5297855
Wijdenes en Partners kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 126 waarnemingen: 114 reviews en 12 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,6 (12 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Wijdenes en Partners aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

114 reviews voor Wijdenes en Partners

Gesorteerd op
11 januari 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Topper!!"

10
Wij hebben al diverse keren ons laten adviseren door de adviseur en tevens een hypotheek via hem afgesloten, daardoor kennen we hem en zijn bedrijf al vele jaren. Dat we iedere keer weer voor hem kiezen zegt eigenlijk al genoeg....... Hij is professioneel,betrouwbaar, oprecht, persoonlijk en in ons geval zeer geduldig! Door zijn meedenken en doorzettingsvermogen is het dit keer gelukt om ons droomappartement te kunnen kopen met een hypotheek naar wens! Het is een Topper!!!
2 januari 2019
verhogen van de hypotheek in december 2018

"Professionele en persoonlijke afhandeling"

8
Bij Wijdenes ben je in vertrouwde handen, een goed advies en een persoonlijke benadering. Ze nemen je het werk uit handen en behartigen je belangen uitstekend bij de hypotheekverstrekker.
28 december 2018
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goede en zeer vriendelijke hulp"

9
Erg goed geholpen en er werd goed meegedacht en vooruit gedacht. Super snelle reacties en afhandeling van de hypotheek en verzekeringen. Zeer zeker aan te bevelen!
24 december 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"Helemaal Top."

10
Als je geen verstand van hypotheken hebt is dit het juiste adres. Je komt met je wensen en alles wordt tot in de puntjes verzorgt. Ik heb al diverse mensen het advies gegeven om bij Wijdenes en partners aan te kloppen met altijd een perfect resultaat. Dit jaar heeft mijn dochter een huis gekocht en alle moeilijke begrippen werden voor haar in Jip en Janneke taal verteld. Mijn zoon overweegt een ander huis te kopen en zal zeker hier ook alles regelen. Voor mij is een nieuwe hypotheek geregeld en deze is stukken goedkoper geworden. Ik wil geen hoofdpijn hebben om dingen uit te zoeken en zij hebben de expertise en het netwerk om dat te regelen. Nogmaals een TOP aanrader.
6 december 2018
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Great support and advice"

10
Based on our current situation, The advisor provided us the good suggestion and help us apply mortgagee smoothly. In the meantime he also keep updated the application status for us, either for insurance or mortgage. He's also a very nice guy ans willing to help us. I would recommend his service to everyone.
20 november 2018
afsluiten van een hypotheek in november 2018

"hypotheekaanpassing"

9
Ongeveer 4 jaar geleden Wijdenes leren kennen in een beetje complexe situatie: echtscheiding, overdracht hypotheek en pensioenuitkering op basis van een opgebouwd lijfrente-kapitaal; voor alle financiële regelingen ben ik geen betere oplossingen tegen gekomen; voor recente aanpassingen werd pro-actief gehandeld.
16 november 2018
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Geweldig nuttig en correct advies"

9
Ik beveel het kantoor ten zeerste aan,omdat ik er veel aan heb gehad en correct behandeld ben.
15 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Duidelijke uitleg en goede communicatie! "

10
De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze eerste woning! Van te voren alles duidelijk uitgelegd zodat wij precies wisten wat we tekenden en hoe het hele traject in zijn werk ging. Bij een volgende aankoop zullen wij deze adviseur zeker weer inschakelen!
29 september 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"goede uitleg en begeleiding door dit bedrijf. "

8
vlot in de communicatie ed. duidelijk in uitleg stappen die er genomen moeten worden
23 september 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Prima advies en goede begeleiding"

10
Gedurende het gehele proces ben ik zeer goed en met kennis van zaken begeleid. Naast het feit dat ze zeer professioneel zijn, zijn ze betrouwbaar en vriendelijk. Fijn persoonlijk contact. Complimenten.
12345678912volgende

Details

KvK-nummer
32090018
AFM-nummer
12007579
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Wijdenes
Dhr. M. Wijdenes

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: