Details hypotheekadviseur

Antillenweg 21
1339KD Almere
Telefoonnummer Wijdenes en Partners
036-5297855
Wijdenes en Partners kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 139 waarnemingen: 126 reviews en 13 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,6 (13 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Wijdenes en Partners aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

126 reviews voor Wijdenes en Partners

Gesorteerd op
21 oktober 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Super!"

10
Ik en mijn vrouw hebben via Wijdenes ons eerste en nu ook onze tweede woning in Almere gekocht, we zijn beide keren super geholpen en zijn keurig en snel beantwoord. Tijdens onze eerste woning waren we tevens Starters dus was het voor ons een hele klus om alles rond te krijgen en te snappen mede dankzij Wijdenes hebben we onze eerste woning super snel gekocht en wederom daarna super verkocht. Ik zal Wijdenes & Partners echt met 100% aanraden voor uw aankoop van uw huis of andere zaken.
24 september 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Persoonlijk en kundig"

9
Via een familielid doorverwezen naar deze adviseur. Vanaf het eerste gesprek waren ik en mijn partner er snel uit. Dit word onze adviseur. Er zijn zat adviseurs op de markt, maar juist de persoonlijke aanpak vonden wij erg fijn. Ik kan Wijdenes en Partners dan ook bij een ieder aanraden.
8 augustus 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2019

"Betrouwbaar en kundig"

10
De adviseur heeft mij nu voor de 2e keer geholpen met mijn Hypotheek, Ik ben dus een tevreden en terugkerende klant. Hij staat altijd z.s.m. voor je klaar of maakt tijd voor je vrij. Zijn kracht is dat hij goed luistert, mee denkt met je, zoekend naar mogelijkheden en het in begrijpelijke taal overbrengt zodat je niet het gevoel hebt dat alles buiten je macht omgaat. Ben zelf geen expert op dit gebied en daardoor erg fijn dat je een betrouwbaar bedrijf hiervoor kent en hij dit gevoel ook bij je achterlaat
17 juli 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Professioneel goed advies"

10
Ik kan dot kantoor aanbevelen omdat ik heel kundig en goed advies heb gekregen, de lijntjes zijn kort, er wordt zeer snel gereageerd en de mensen zijn erg vriendelijk.
21 juni 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Persoonlijk, meedenkend, verstand van zaken."

10
We zijn erg tevreden hoe ze ons geholpen hebben, want met een eigen bedrijf is het lastiger om een hypotheek aanvraag te doen. Maar we zijn duidelijk voorgelicht, en alles was duidelijk. Als we vragen hadden konden we gewoon bellen en zochten ze het uit of wisten het meteen te beantwoorden. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.
14 juni 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Fantastisch advies"

10
Mijn man was overleden en moest de hypotheek overzetten. Ik ben echt aan alle kanten geadviseerd en geholpen. Ze hebben meer gedaan als dat ik gevraagd heb en alle verliep even soepel. Ik raad dit kantoor zeker aan. Als je vragen hebt wordt je altijd even vriendelijk te woord gestaan en doen er alles aan om je probleem op te lossen. Zeer professioneel.
13 juni 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Oprecht, kundig en persoonlijk"

10
Niet voor niks hebben wij voor de tweede keer gebruik gemaakt van de kennis en kunde van de adviseur. Adequate adviezen en laagdrempelig contact maakt dit dan ook een professionele adviseur die wij hoog aanbevelen! Verder is de adviseur erg betrokken en transprant. Hierdoor heeft hij onze volle vertrouwen gewonnen.
5 maart 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Goed advies"

9
Wederom heeft de adviseur ons van gedegen advies voorzien. Snel, kundig en betrouwbaar. Alles verliep soepel en we kunnen bij vragen altijd terecht. Kortom: een financieel adviseur die we zeker kunnen aanbevelen.
1 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Helder, snel en adequaat"

10
Heel fijne ervaring met deze adviseur. 10 jaar geleden ook voor dit bedrijf gekozen op aanraden van een kennis van mijn ouders die ook zeer tevreden was over de goede service, heldere communicatie en het geduld. Men neemt je echt de zorgen uit handen en regelt het voor je. U bent in goede handen.
27 februari 2019
oversluiten van de hypotheek in februari 2019

"Heel goed en duidelijk"

9
Ik ben door de adviseurs heel goed en duidelijk geadviseerd. Ze nemen je al het werk uit handen en zijn snel en helder met de terugkoppeling. Ik ben heel tevreden.
12345678913volgende

Details

KvK-nummer
32090018
AFM-nummer
12007579
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Wijdenes
Dhr. M. Wijdenes

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: