Details hypotheekadviseur

Antillenweg 21
1339KD Almere
Telefoonnummer Wijdenes en Partners
036-5297855
Wijdenes en Partners kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 103 waarnemingen: 91 reviews en 12 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,6 (12 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Wijdenes en Partners aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

91 reviews voor Wijdenes en Partners

Gesorteerd op
8 maart 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Vriendelijk en toegankelijk"

8
Door de vriendelijk zeer toegankelijk en reageren snel en leggen alles duidelijk en rustig uit.
8 maart 2018
afsluiten van een hypotheek in januari 2018

"Geweldig geholpen!"

10
Zeer goed geholpen! Vanwege mijn nogal bijzondere situatie was het nogal ingewikkeld om een hypotheek af te sluiten, maar de hypotheekadviseuse is tot het gaatje gegaan. Zij heeft niet opgegeven en het geweldig voor mij in orde gemaakt. Ik ben haar heel erg dankbaar! Aanrader.
20 februari 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Zeer waardevolle en persoonlijke begeleiding"

9
Duidelijke en waardevolle begeleiding. Ten alle tijden was het mogelijk om mijn vragen te beantwoorden, zeer persoonlijk.
13 februari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Deskundig, toegewijd"

10
Wij zijn deskundig geadviseerd mbt onze hypotheek. Er werd ons veel werk uit handen genomen en alles werd uitgebreid met ons besproken. Er werd meegedacht in het maken van keuzes en de contactmomenten waren zeer aangenaam.
1 februari 2018
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Super service voor starters"

10
Alles Is tot in de puntjes geregeld voor ons! Zijn zeer blij met de service, geduld en resultaat. Fijn dat naast dat het om serieuze zaken gaat, ook nog heel gezellig kan zijn!
21 januari 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Ik had geen andere hypotheek adviseur gewild!"

10
Zelf ben ik via mijn vader bij Wijdenes en Partners terecht gekomen. Hij had zelf ook eerder zaken met hen gedaan en adviseerde mij daarom om bij hen mijn hypotheek te regelen. Ik heb een zeer lastige weg behandeld in het kopen van mijn woning, omdat er behoorlijk wat haken en ogen aan zaten. Dit was de eerste keer dat ik een woning kocht en was dus een leek op het gebied van hypotheken en alles wat daar aan vast zit. Ik heb het contact met de adviseurs (en ook zeker de binnendienstmedewerker) als zeer prettig ervaren. Beide namen alle tijd voor mij en hadden het geduld om alles helder aan mij uit te leggen, ook als ze het verhaal voor de derde keer aan mij moesten vertellen. De benadering is zeer persoonlijk en ik zal daarom ook iedereen in mijn omgeving aanraden bij het kopen van het huis om gebruik te maken van de diensten van Wijdenes en Partners. Ik heb enorm veel steun gehad aan de adviseurs!
16 januari 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Een echte aanrader"

10
Goed geholpen, erg duidelijk met de uitleg en goed bereikbaar
11 januari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Perfect advies op maat"

9
Dit keer geen snelle jongen die snel wil scoren, maar een adviseur die luistert en op zoek gaat naar het juiste product. Heldere uitleg, altijd bereikbaar en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Alles prima geregeld! Top!
13 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Gedegen advies en perfecte service"

10
Vlotte contacten, snelle reactietijd en een gedegen onderbouwd hypotheekadvies. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren; heldere uitleg, geen negen-tot-vijf mentaliteit en goed rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. Erg prettig zaken doen!
12 december 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Top service"

10
We zijn er goed geholpen door *** en ***. In het begin hadden we vooral contact met *** die alles voor ons uitzocht. Ik heb altijd veel vragen en dit was totaal geen probleem. Hij was ook erg flexibel qua tijden wat fijn is als je een kantoorbaan hebt. Later in het proces werden we geholpen door ***. Zij was ook erg vriendelijk en geen enkele vraag of verzoek was te veel. Ze kunnen ook alles in duidelijke taal uitleggen wat fijn is bij ingewikkelde materie. Ik kom zeker nog bij ze terug indien nodig en kan ze absoluut aanbevelen.
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
32090018
AFM-nummer
12007579
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. M Kits
Mevr. M Kits
Hypotheekadviseur Dhr. M. Wijdenes
Dhr. M. Wijdenes

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.