Details hypotheekadviseur

Helling 228
8251GH Dronten
Telefoonnummer De Hypotheker Dronten
0321-740040
De Hypotheker Dronten kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 89 waarnemingen: 62 reviews en 27 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (27 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

92% beveelt De Hypotheker Dronten aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

62 reviews voor De Hypotheker Dronten

Gesorteerd op
24 november 2016
aankoop van een ander huis in december 2016

"Volgende keer een andere partij."

6
Geen eerste aanbeveling. Erg enthousiast begonnen en de kennis is wel aanwezig. Echter het traject verliep heel erg stroperig, door interne en externe communicatie. De te betalen fee, staat niet in verhouding tot het geleverde product.
22 augustus 2016
aankoop van een eerste huis in maart 2016

"Deskundig, betrouwbaar, transparant"

10
Wij hebben een uitstekend advies gehad. Aan de hand hiervan hebben voor nu en in de toekomst de juiste keuzes kunnen maken voor onze eerste hypotheek.
14 augustus 2016
aankoop van een ander huis in juli 2016

"Duidelijk advies!"

8
We hebben een heel helder advies gekregen en aan de hand daarvan ook ons huis gekocht. Als we een vraag hadden, kregen we altijd snel antwoord. De dames van kantoor zijn ook heel behulpzaam!
11 mei 2016
aankoop van een eerste huis in mei 2016

"Duidelijk, professioneel en klantgericht."

9
Ik ben zeer goed geadviseerd in de onderzoeksfase. Door de vriendelijkheid, openheid en duidelijkheid naar mij als klant, heb ik ervoor gekozen om de adviseur als tussenpersoon in te schakelen. De verdere afhandeling ging ook naar wens en ik werd goed en duidelijk geadviseerd over alle details en onderdelen die bij het kopen van een huis komen kijken. Er wordt de tijd voor je genomen. 1 woord: Aanrader!
16 juli 2015
aankoop van een eerste huis in juli 2015

"Helder en realistisch advies."

8
De adviseur, is zeer helder en realistisch in zijn advies, en kijkt tevens ook naar de persoon in kwestie en omstandigheden. Uitkomst is duidelijkheid en afstemming op de haalbare wensen. Zeer prettig in de omgang.
26 mei 2015
aankoop van een eerste huis in maart 2015

"goede service"

8
Goede service en snelle regeling. Er wordt echt tijd voorbje vrij gemaakt en naar je geluisterd.
9 april 2015
aankoop van een ander huis in april 2015

"Kort, bondig, helder en goed advies"

7
Met name in het voortraject hebben wij een duidelijk advies gekregen hoe eea aan te pakken. Dit had tot gevolg dat het werkelijke hypotheek meer een formaliteit werd.
30 maart 2015
aankoop van een eerste huis in maart 2015

"deskundig vriendeljk en snel"

10
Ons eerste eigen huis kopen. Spannend allemaal. Hypotheken zijn voor ons een onbekend terrein. We zijn op een deskundige en vriendelijke manier snel aan een hypotheek geholpen. Er werd goed gekeken wat bij ons paste. Er was alle ruimte voor vragen en opmerkingen.
2 juni 2013
oversluiten van de hypotheek in maart 2013

"Duidelijk "

10
Een voor ons moeilijk verhaal werd nauwkeurig en heel begrijpelijk uitgelegd. Alles overzichtelijk op papier meegekregen. Handig mail contact. Goede oplossing voor ons probleem gevonden. Goede service . Vragen stellen altijd mogenlijk.
5 april 2013
aankoop van een eerste huis in december 2012

"deskundig, communicatief, toegankelijk en inlevend"

9
Prettig kantoor om zaken te doen. De adviseur wist duidelijk te vertellen hoe de relevante financiële produten in elkaar zitten en wat de voor- en nadelen per product zijn. Gedurende hele aankooptraject goede begeleiding ervaren (adviseur was niet de aankoopmakelaar, dus extra waardering hiervoor). Kantoor was goed te bereiken en snel met het oppakken van vragen en verzoeken. Alle vragen zijn duidelijk beantwoord.
1234567volgende

Details

KvK-nummer
32138133
AFM-nummer
12010105
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Erik Teunisse
Erik Teunisse

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ons advies en onze bemiddeling betaalt u bij De Hypotheker een basisbedrag. Het basisbedrag geldt in de meeste gevallen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. Denk bijvoorbeeld aan de situaties als zelfstandig ondernemerschap, het aanvragen van een starterslening, inbrengen van bestaande verzekeringen in een nieuwe hypotheek, scheiding of BKR codering. Heeft u een serviceabonnement van De Hypotheker, dan zijn de kosten voor een eventuele aanpassing van uw hypotheek lager. Als klant wordt u tijdig geïnformeerd op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: