Details hypotheekadviseur

Koningin Julianastraat 9
8302CC Emmeloord
Telefoonnummer Post Financieel en Hypotheek Advies
0527-792000
Post Financieel en Hypotheek Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 67 waarnemingen: 39 reviews en 28 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,4 (28 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Post Financieel en Hypotheek Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

39 reviews voor Post Financieel en Hypotheek Advies

Gesorteerd op
3 oktober 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Gedegen advies"

10
Wij zijn op een zeer professionele en gemoedelijke manier voorzien van de juiste adviezen t.b.v. het tot stand komen van de hypotheek en de daarbij behorende situatie op de langere termijn. Wij hebben de adviseur als gedreven, betrokken en betrouwbaar ervaren en niet te vergeten zeer vakkundig. Wij kunnen hem dan ook ten zeerste aanbevelen.
24 september 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Goed advies"

8
De adviseur geeft zeer duidelijk en helder uitleg. Groot voordeel dat doet hij ook in de avonden. Alles keurig op papier en neemt heel veel werk uit handen.
23 juni 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Zeer deskundig advies"

10
De adviseurt levert zeer deskundig en uitgebreid advies. Hij helpt je door alles tappen voor het afsluiten van een hypotheek heen. Ik kan zijn diensten zeker aanbevelen!
3 april 2019
verhogen van de hypotheek in januari 2019

"Zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden"

10
De adviseur kon ons op alle vlakken voorzien van de juiste en correcte informatie met de wensen die wij hadden om het huis te gaan verbouwen. Ook werden we geïnformeerd over de mogelijk- en onmogelijkheden. Tevens werd dit in normaal Nederlands uitgelegd waardoor het makkelijk te volgen en te begrijpen was. Verder werden we vriendelijk ontvangen, met een bakje koffie en/of thee en waren de rest van de faciliteiten goed. Het tijdstip was geen probleem, dhr. Post maakte zelfs tijd voor ons om 8 uur 's avonds. Verder was er op elke manier communicatie, zowel via WhatsApp, als de telefoon en via de mail. Hierdoor waren er bijna vriendschappelijke contacten. Dit was ook ideaal want zo bleven mijn partner en ik overal snel en tegelijk van op de hoogte.
7 november 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Uitmuntende adviseur."

10
De adviseur is echt uitmuntend als adviseur. Persoonlijk, flexibel in zijn tijd, snelle en duidelijke communicatie. Zet zich voor de volle 100% in, hoe complex externe factoren ook zijn, Arjan denkt oplossingsgericht. Absoluut aan te bevelen!
2 oktober 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Zeer bekwaam adviseur"

9
De adviseur is een heel fijn persoon om advies aan te vragen. Hij denkt erg met je mee en zoekt alles voor je uit om tot een zo goed mogelijke en bij jou passende hypotheek te komen. Hij is altijd bereid om te helpen, of je nou overdag, 's avonds of in het weekend mailt, belt of appt, hij zal meestal gelijk antwoorden. Wij hebben de hypotheek voor ons huidige huis ook bij hem afgesloten, wat ons ook al zeer goed bevallen is, en zodoende weer voor hem gekozen bij het uitzoeken van een hypotheek voor ons nieuw te bouwen huis.
23 september 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Top advies"

9
Deskundig adviseur, rustige uitleg van A tot Z , flexibel in zijn tijd
22 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"flexibel, proactief en proffessioneel"

10
De adviseur is een vriendelijke man die deskundig en professioneel advies geeft. Middels voorbeelden waarbij eventuele gevolgen (kansen en risico's) afgestemd worden op onze behoefte / wensen maakt de adviseur een duidelijk overzicht met afwegingen zodat het voor ons als kopers ook begrijpbaar is. Hij maakt je bewust van het geheel zodat er een wel overwogen beslissing gemaakt kan worden De aankoop van een eerste woning is een behoorlijk stap waarbij zoveel op je afkomt. Fijn dat je dan op een adviseur kan bouwen die er voor je is waar nodig. De adviseur is makkelijke (via whatsapp) prettig, snel en zeer flexibel in de communicatie (in de avond of in het weekend geen probleem).
15 juni 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Deskundig en resultaatgericht"

9
De adviseur was zeer kundig en heeft ons goed en snel geholpen. We zijn zeer tevreden.
4 maart 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Een echte vakman! Ik zou hem iedereen aanbevelen"

10
Wij zijn zeer prettig geholpen. De adviseur is zeer vriendelijk, bekwaam en servicegericht! Tevens staat hij altijd voor je klaar, en is onafhankelijk in zijn advies! Kortom een echte topper die verstand van zaken heeft
1234volgende

Details

KvK-nummer
64485390
AFM-nummer
12043631
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Arjan Post
Arjan Post

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: