Details hypotheekadviseur

MUNTSTRAAT 219
8232WC Lelystad
Telefoonnummer ABN AMRO
0900-0024
ABN AMRO kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.275 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 9 waarnemingen: 6 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

67% beveelt ABN AMRO aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

6 reviews voor ABN AMRO

Gesorteerd op
16 januari 2017
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Belachelijk"

2
Als Klant van de abn amro ben ik heel slecht geholpen. Na verschillende keren te hebben gebeld en formulieren ingevuld te hebben werd mij duidelijk gemaakt dat ik geen hypotheek kon krijgen vanwege mijn inkomen. ik wilde van mijn spaargeld de helft van het te kopen huis zelf betalen de andere helft als hypotheek. Niets mogelijk!! Ook niet als ik langs zou mogen komen. Ik ben naar de Hypotheker gegaan met mijn verhaal en die hebben alles bekeken. Alles mogelijk !! Zelfs meer dan ik wil. En is er zelfs een verbouwing mogelijk.
28 december 2012
aankoop van een eerste huis in oktober 2012

"Zeer goed advies vriendelijk en erg behulpzaam "

10
Ik ben zeer tevreden over de service van de ABN-AMRO en hoe de mensen op het kantoor in Lelystad ons hebben geholpen. Ik ben ook bij de **** geweest en die kunnen nog wat leren over service en hoe mensen op hun gemak te laten voelen. **** en **** waren zeer behulpzaam. Wij voelden ons dan ook meteen thuis bij deze bank, komende vanuit het buitenland. De uitleg en de mogelijkheden van de verschillende hypotheken was zeer goed en uitgebreid.
29 oktober 2012
aankoop van een ander huis in augustus 2012

"Persoonlijk en meedenkend"

8
Ik heb echt het gevoel gekregen dat er daadwerkelijk meegedacht werd met de situatie. Een persoonlijk advies en een zeer goede uitleg. Ook het gevoel dat ik niet een nummertje was maar dat er echt het gevoel van interesse achter zat, waardoor we ondanks dat er heel veel andere aspecten bij kwamen kijken, het voor mij goed en op tijd hebben afgesloten. Fantastisch! **** Bedankt
25 oktober 2012
afsluiten van een hypotheek in oktober 2012

"AANPASSEN HYPOTHEEK ( BELEGING GEDEELTE )"

9
OMDAT WIJ ONZE BESTAANDE HYPOYHEEK WILDEN AANPASSEN EEN GESPREK GEHAD MET DE *****. DEZE NAAM ALLE TIJD OM NAAR ONZE WENSEN TE LUISTEREN EN GAF AAN DE HAND VAN DE DOOR ONS GELEVERDE GEGEVENS ADVIES OVER DE EVENTUELE MOGENLIJKHEDEN. EEN PAAR DAGEN LATER ONVINGEN WE PER E-MAIL EEN CONSEPT VAN DE DOOR ONS GEWENSTE VERANDERINGEN MET DE BIJ BEHORENDE FINANCIELE GEVOLGEN. HIERNA VOLGDE EEN TWEEDE GESPREK MET NADERE UITLEG OVER DE VRAGEN DIE WIJ NOG HADDEN. KORTOM: DE *****, NAAM RUIM DE TIJD OM NAAR ONZE WENSEN TE LUISTEREN. LIET DIRECT DE EVENTUELE MOGENLIJKHEDEN ZIEN. STUURDE PER E-MAIL EEN CONSEPT OP NAM WEER DE TIJD VOOR NADERE VRAGEN. IS ZEER DESKUNDIG EN SCHEPT VERTROUWEN.
24 oktober 2012
afsluiten van een hypotheek in oktober 2012

"ABN AMRO met hypotheek vakkundige adviseurs."

9
Gekozen voor dit kantoor omdat we al jaren klant zijn en de adviseur(s) vakkundig en professioneel zijn. Ze nemen echt de tijd voor je en je kunt ze voor vragen mailen en/of bellen. Persoonlijk contact en advies krijgen wat bij je situatie past vind ik erg belangrijk. Dat je al klant bent is voor beide partijen van toegevoegde waarde. De bank weet wie je bent en kunnen vanuit je huidige situatie beter adviseren. ***** kan ik daarom van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een eerlijk en passend advies. Hij is een adviseur die niet alleen voor de bank werkt maar ook echt de tijd neemt om je persoonlijk daar te helpen waar nodig. De volgende keer ga ik zeker weer naar ***** ABN AMRO Lelystad voor hypotheekadvies.
5 augustus 2012
aankoop van een ander huis in juli 2012

"adviseur goed, ABNAMRO traag"

7
De adviseur was alert en betrokken, maar de ABNAMRO organisatie was traag en/of slordig. was de administratie niet accuraat. Bovendien was het onduidelijk omdat het ons onbekend was dat pas nadat de definitieve omgevingsvergunning was verleend (dus na de termijn van 6 weken inzage/bezwaar) de hypotheek zal worden verstrekt. Geen maat werk. Wij hebben haast en de bezwaarprocedure is ons geval puur formeel (het gaat om een kavel, nieuwbouw, en zowel het welstand- als bestemmingstoets-akkoord is gegeven). De bouw kan pas beginnen als de kavel is betaald.

Details

KvK-nummer
34334259
AFM-nummer
12020215
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. E. Rikkers
Dhr. E. Rikkers

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.350,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.100,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 175,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: