Details hypotheekadviseur

De Veste 10-14
8231JA Lelystad
Telefoonnummer Kam & Bronotte Makelaars BV
0320-411211
Kam & Bronotte Makelaars BV kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 30 waarnemingen: 26 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

88% beveelt Kam & Bronotte Makelaars BV aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

26 reviews voor Kam & Bronotte Makelaars BV

Gesorteerd op
21 december 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2011

"Duidelijk, consequent, gastvrij ."

8
Het kantoor is erg gastvrij. Duidelijke en consequente communicatie. Goede uitleg in begrijpbare taal. Groede begeleiding bij het kopen van een eerste huis. Geruststelling op het juiste moment.
14 december 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2011

"prima"

9
Wij zijn erg goed geholpen. Wij werden er goed geinformeerd over zaken die liepen. Ook heet hij de hypotheek op kort termijn kunnen regelen en daarvoor geef ik echt mijn complimenten. Hij is altijd vriendelijk en houdt zich aan zijn woord. Ik vind wel dat bij het kiezen (verdeling) van de hypotheek welk deel wij wilde sparen en welk deel aflossen wij in het begin niet echt geadviseerd zijn. hij heeft het allemaal goed uitgelegd maar ik miste daar wel een stukje advies, wat het beste bij ons zou passen. Toen ik hem vroeg wat hij zou doen in deze situatie gaf hij wel goed advies. Verder zijn wij erg tevreden en kan ik hem aanraden.
25 november 2011
aankoop van een ander huis in maart 2011

"Vriendelijk,duidelijk"

9
Het hypotheekgesprek met *****, verliep zeer goed. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over de verschillende hypotheekvormen met alle voor en tegens. ***** was ook altijd bereikbaar voor eventuele vragen over de Hypotheken. Het is goed geregeld.
25 november 2011
aankoop van een eerste huis in september 2011

"Eerlijk en vriendelijk"

7
Tijdens het kopen van ons eerste huis kwamen er veel dingen kijken. We zijn goed geholpen en er werd ons veel uit handen genomen. Het advies was eerlijk en oprecht, en we werden ook op risico's gewezen.
20 november 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2011

"Behulpzaam, vriendelijk & informatie voorziend"

10
Geeft duidelijk en uitgebreide informatie, neem tijd en is zeer flexibel & eerlijk
8 november 2011
aankoop van een eerste huis in november 2010

"Betrokken, betrouwbaar en een goed advies!"

10
Bij binnenkomst kom je in een gezellig ingericht kantoor waar je vriendelijk ontvangen wordt. ***** voorziet je van een uitgebreid advies en neemt de tijd om alles uit te leggen (voor mij was het veelal onbekende informatie). Hij richt zich niet op een specifieke vorm of bank en zorgt voor een compleet overzicht/ advies. Het prettige is dat ***** veel vragen stelt over hoe ik als klant het wil. Ik had de vrijheid om aan te geven wat ik belangrijk vond en dit nam hij mee in zijn advies. Al met al een prettige ervaring tijdens het kopen van mijn eerste huis, wat erg spannend is. Hier is alle begrip en tijd voor. Ik zal het dan ook zeker aanraden!
19 juli 2011
aankoop van een eerste huis in juni 2011

"Goede, snelle hulp."

10
Ik kan het aanbevelen omdat alles duidelijk wordt uitgelegd en er zoveel mogelijk uit handen wordt genomen en voor je geregeld wordt. Heel behulpzaam en vriendelijk.
7 juli 2011
aankoop van een eerste huis in juni 2010

"Goed advies, leuke mensen, professioneel."

8
Goed advies, leuke en aardige mensen, open en weten van de hoed en de rand. Er werd goed de tijd voor je genomen en zaken werden zo snel als mogelijk en met aandacht afgehandeld.
3 juli 2011
aankoop van een ander huis in mei 2010

"Duidelijk advies"

6
Overzichtelijk en duidelijk advies. Goed geluisterd naar onze wensen en dit juist vertaald naar de hypotheek die wij hebben afgesloten.
2 juli 2011
aankoop van een eerste huis in juni 2010

"Toegankelijk, betrouwbaar, snelle service / advies"

9
.. omdat wij, als starters, erg goed werden geholpen in het totaal proces om een juiste hypotheek te kunnen afsluiten voor ons nieuwbouw huis. Wij zijn dan ook erg tevreden over hoe het hele proces is verlopen.
123volgende

Details

KvK-nummer
39084912
AFM-nummer
12015898

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. R.M. Jonkhoff
Dhr. R.M. Jonkhoff

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: