Details hypotheekadviseur

Burgemeester Wuiteweg 39a
9203KA Drachten
Telefoonnummer Mijn Hypotheek Drachten
088-1815030
Mijn Hypotheek Drachten kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 203 waarnemingen: 146 reviews en 57 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (57 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2014 en 2015 winnaar in de regio Friesland

100% beveelt Mijn Hypotheek Drachten aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

146 reviews voor Mijn Hypotheek Drachten

Gesorteerd op
9 november 2017
aankoop van een ander huis in september 2017

"Professioneel en klantgericht."

10
Vanaf dag 1 zeer kundige en betrokken begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe huis. De adviseur levert maatwerk. Alles was in 1 keer geregeld. Top!
17 oktober 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Duidelijk, snel, betrouwbaar"

8
Jeroen Elgersma is een adviseur die graag visualiseert. Voor veel huizenkopers is dat prettig, daarnaast legt hij keurig in "Jip en Janneke" uit wat de voor-/ nadelen zijn van de diverse opties als het gaat om het afsluiten van een hypotheek. Ook bij het afsluiten van mijn vorige hypotheek heb ik een beroep gedaan op het advies van Jeroen, door de goede ervaring van toen heb ik mij zonder twijfel opnieuw tot hem gewend.
25 september 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Goede toelichting en duidelijk advies"

9
Wij hebben voor ons nieuwe huis een zeer goed advies gekregen welke hypotheek we konden afsluiten. Er werd duidelijke toelichting gegeven zodat het ons telkens duidelijk was wat er bedoeld werd. Ook was ondanks de zomervakantie onze hypotheek tijdig geregeld. De communicatie hierbij was zeer accuraat.
22 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Duidelijk, vakkennis en vriendelijkheid"

10
Zeer kundig en duidelijk. Ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen, ook als het antwoord al een keer gegeven is. Prima vakkennis, meedenkend en snel! Service en kwaliteit, zoals je hoopt en verwacht als je een huis koopt.
17 september 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Aanrader!! Duidelijk advies, goede communicatie!!"

10
Voor de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij de hypotheek geregeld via Mijn Hypotheek Drachten. De adviseur is erg duidelijk, communiceert helder en legt lastige zaken goed uit, zodat je met kennis over je eigen hypoteek naar huis gaat! Voor ons is de hypotheek geadviseerd en gekozen die het beste bij onze wensen past! Wij bevelen Mijn Hypotheek Drachten daarom zeker aan!
3 augustus 2017
verhogen van de hypotheek in juni 2017

"prima, efficient en effectief, veel kennis, "

10
prima, efficient en effectief, veel kennis, goede communicatie
17 juli 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Zeer goed en degelijk advies"

9
Bij de aankoop van onze nieuwe woning heeft de adviseur ons van begin tot eind uitstekend begeleid. De adviseur heeft gehandeld naar onze wensen en heeft daarbij verschillende opties uitgezocht, met elkaar vergeleken en met ons doorgenomen. Dit heeft geleid tot helder en duidelijk advies in een prettige samenwerking.
22 juni 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Goede gesprekken en goed te bereiken voor vragen."

10
We hebben een goed en duidelijk advies van ***** mogen ontvangen. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en gaf uitleg over onduidelijke zaken. Ook is alles goed en vlot geregeld met de geldverstrekker. Prima dus!!!
20 juni 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2017

"Snel en passend advies"

9
Voor aankoop van mijn eerste huis snel en deskundig advies van ***** gehad. Wat resulteerde in een bij mij passende hypotheek. Erg tevreden over de klantvriendelijkheid, betrokkenheid en kwaliteit van het advies.
9 mei 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Ook voor de 3e hypotheek geslaagd bij Jeroen!"

10
Voor ons inmiddels de 3e hypotheek via *****. Een echte kei in zijn werk die 100% gaat voor zijn klanten. In een uitgebreid advies komen alle zaken aan het licht. Er is voldoende ruimte om zaken te bespreken tijdens of na de gesprekken. Bereikbaarheid van***** is uitermate goed! Wij hadden wederom binnen een korte periode een nieuwe hypotheek, alles weer tot in de puntjes geregeld!
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
08000861
AFM-nummer
12016469
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Jeroen Elgersma
Jeroen Elgersma

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 150,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij werken op basis van een vast tarief ongeacht de hoogte van de lening. Een eerste, oriënterend, gesprek is gratis. Een uitgebreider overzicht over onze beloning kunt u lezen in ons dienstverleningsdocument. Deze kunt u downloaden op onze site: www.mijnhypotheek.eu
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: