Details hypotheekadviseur

Willem Roodbeenhof 20
6842 C Arnhem
Telefoonnummer Bugter & de Vries
0481-471112

Is dit kantoor van jou? Meld je kantoor dan nu aan!

Bugter & de Vries kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 18 waarnemingen: 14 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Onbekend
Bij ons op kantoor
Onbekend
Op je werkplek
Onbekend

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn bij ons niet bekend.

93% beveelt Bugter & de Vries aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

14 reviews voor Bugter & de Vries

Gesorteerd op
28 december 2017
aankoop van een ander huis in september 2017

"Fantastisch en zeer betrokken! "

10
Zeer prettige ervaring met het kantoor van Bugter & De Vries, al vele jaren. *** is een fantastische en zeer betrokken adviseur. Jaren geleden onze eerste hypotheek geregeld (2005) en dit jaar ons van A tot Z begeleidt met het kopen van een ander huis. Tijdens de verkoop en aankoop prettige begeleiding en ondersteuning ervaren. Het financiële gedeelte wordt geregeld en goed uitgelegd... Ook onze inboedel en spaarrekeningen geregeld via Bugter & De Vries. Altijd fijn en snel contact met *** van kantoor. Ze weten wat ze doen en waar ze over praten. Snelle reactie en oplossingen. Ik beveel Bugter & De Vries zeker aan!
23 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Eerlijk advies in begrijpelijke taal"

9
Bij ***** van Bugter & de Vries kreeg ik een zeer eerlijk en compleet advies. Het is de eerste hypotheek die ik (alleen) afsluit.***** nam alle tijd om mij uit te leggen wat het allemaal inhoudt, welke opties er zijn en welke gevolgen keuzes kunnen hebben. Zijn advies was helder, maar open. Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad te zijn gedwongen. De afgesloten hypotheek is wel gebaseerd op zijn advies, maar volledig mijn keuze. De invloed die ik had ervoer ik als zeer prettig. ***** gaf een compleet van de mogelijkheden door zelfs over opties die waarschijnlijk niet geschikt waren informatie te geven. Sterke punten zijn absoluut: betrouwbaarheid, eerlijkheid, geduld en de kunst om dergelijke nieuwe en complexe zaken in een begrijpelijke taal helder te maken.
25 januari 2017
aankoop van een eerste huis in september 2016

"Super advies !"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat je een goed en eerlijk advies krijgt. Ik kon ze iedere dag bereiken voor eventuele vragen. Dit was super fijn omdat het mijn eerste huis was die ik kocht. Ze hebben mij super geholpen!
10 januari 2017
aankoop van een ander huis in juni 2016

"Heel goed advies"

10
Advies gekregen betreffende onze financiële situatie voor aankoop nieuw huis. Gedurende het proces, was het voor ons heel spannend en stressvol. De gehele periode kregen wij 24 uur, 7 dagen per week een antwoord op onze vragen.. Geen moeite was teveel! Nu ook alle verzekeringen afgesloten naar hen. Ook hierin gaat begeleiding geweldig door!
4 januari 2017
aankoop van een ander huis in juni 2016

"Meedenkend,kennis van zaken,perfecte service"

10
Voor de verkoop en aankoop van mijn huis meedenkend qua strategie. Kennis van de huidige markt en hypotheek producten. Zeer goed bereikbaar en professioneel , geen 9 tot 5 mentaliteit maar juist die stap extra voor de klant.
25 mei 2016
aankoop van een ander huis in april 2016

"Creatief, klantgericht en betrouwbaar advies"

10
De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze woning en hypotheekbemiddeling. Ondanks ons lastige dossier, heeft hij voor ons de gewenste hypotheek geregeld. De toetsing van de aanvraag kwam financieel erg nauw, maar door zijn creativiteit en vasthoudendheid bij de bank is het toch gelukt. Ook tijdens de aankooponderhandeling heeft hij een goede prijs bedongen. Het tarief is betaalbaar en transparant. Je betaalt niet voor een mooi pak of duur kantoorpand, maar voor goed en betrouwbaar advies in begrijpelijke taal.
17 april 2015
aankoop van een ander huis in april 2014

"zeer goed afgestemt compleet advies"

10
de door ons gewenste moeilijke constructie is helemaal naar wens vorm gegeven.
13 augustus 2011
verlengen van de hypotheek in juli 2011

"Goed advies en goede deal."

10
**** heeft ons efficient geholpen en voor ons de meest gunstigste deal gesloten, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Ook door ons contact met andere medewerkers heeft dit adviesbureau een hele goede indruk achtergelaten en zullen wij onze financiele zaken met vertrouwen aan ze overlaten.
6 juli 2011
aankoop van een ander huis in mei 2011

"Een 10+voor inzet,kennis en professionaliteit."

10
Een eerste keer heeft deze adviseur ons geholpen met het oversluiten van een hypotheek.En voor de tweede keer heel veel werk aan ons gehad met de aankoop van een ander huis.Maar dank zij de 100% inzet van Bugter&De Vries wonen wij nu in een prachtig huis.
27 oktober 2009
aankoop van een ander huis in augustus 2006

"Gaat verder dan alleen puur een berekening"

9
Onze persoonlijke situatie was op dat moment zo dat er intensief contact met de hypotheekverstrekker nodig was om een hypotheek te kunnen krijgen. Adviseur begreep onze situatie goed en is verder gegaan om onze persoonlijke situatie duidelijk te maken bij hypotheekerstrekker dan de adviseur van de Hypotheker.
12volgende

Details


Wij geven advies

Bij je thuis
Onbekend
Bij ons op kantoor
Onbekend
Op je werkplek
Onbekend

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn bij ons niet bekend.


rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: