Details hypotheekadviseur

Velperplein 11
6811AG Arnhem
Telefoonnummer De Hypotheekadviseur Arnhem
026-7502727
De Hypotheekadviseur Arnhem kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 13 waarnemingen: 10 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 22:00
Dinsdag*
08:30 - 22:00
Woensdag*
08:30 - 22:00
Donderdag*
08:30 - 22:00
Vrijdag*
08:30 - 22:00
Zaterdag*
08:30 - 18:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

90% beveelt De Hypotheekadviseur Arnhem aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

10 reviews voor De Hypotheekadviseur Arnhem

Gesorteerd op
10 november 2014
aankoop van een ander huis in november 2014

"Een soort wizard,krijgt al voor elkaar!"

10
Ik beveel dit kantoor en deze adviseur aan omdat zij samen echt het verschil kunnen maken tussen lukken en falen! Wij hadden een moeilijke situatie, De adviseur maakt er echt een persoonlijk doel van om de hypotheek rond te krijgen waarbij jouw voordeel voorop staat!!
4 november 2014
aankoop van een ander huis in september 2014

"oplossing die veel geld bespaarde"

10
De adviseur had een advies dat me veel geld bespaard heeft, hij regelt zijn zaken snel en zit er bovenop bij de banken
26 april 2013
aankoop van een ander huis in april 2013

"Teleurgesteld "

3
Gesprek als zeer onprettig ervaren. Naar kantoor gekomen voor advies waarbij we van alles mee moesten nemen. Vervolgens wordt er enkel de nhg site geopend, en het bruto salaris gevraagd. Zonde van de tijd als je een adequaat financieel gesprek verwacht! Erg jammer
25 april 2013
aankoop van een eerste huis in april 2013

"duidelijk"

8
prettige sfeer en beantwoordde al mijn vragen. Als starter wist ik niks namelijk. de plek kwam me een beetje amateuristisch over (een nagebouwde woonkamer, en erg klein) maar ****** kwam me deskundig en rustig over
28 november 2012
aankoop van een ander huis in oktober 2012

"Zeer prettig en professioneel hypotheekadvies!"

10
***** heeft voor ons alle zorg uit handen genomen mbt het regelen van de financiering, verzekeringen, notaris en alle bijkomende stukken ivm de aankoop van mijn nieuwe huis. Ik vind hem vakkundig en zeer professioneel, en bij machte om een eenvoudig en helder advies te geven binnen de ingewikkelde hypotheekwereld. Daarnaast is hij een prettige gesprekspartner die je de ruimte geeft om alle vragen te stellen die je wilt.
25 oktober 2012
aankoop van een eerste huis in oktober 2012

"Zeer deskundig, heldere uitleg, flexibel."

10
Ook voor de aankoop van mijn tweede huis klopte ik weer aan bij de Hypotheekadviseur Arnhem. De adviseur heeft een uitgebreid netwerk en korte lijnen met de verstrekkers, dit maakt de financiering transparanter en het geeft vertrouwen. Beide keren betrof het geen eenvoudige financiering en moest er heel wat uit de kast getrokken worden maar ik kan niet anders zeggen dan dat dat uitstekend gedaan is. Er werd altijd meegedacht en de adviseur is erg betrokken bij de situatie. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en alle mogelijkheden worden uitvoerig besproken. Dit alles op een ontspannen en ongedwongen werkwijze: geen mannen in zwarte pakken maar rustig de zaken bespreken op de bank met een kop koffie. Afspraken maken kon ook na werktijden en op zaterdag en ik kon ook altijd even bellen voor een update. Inmiddels ook al een collega erg blij gemaakt door deze adviseur aan te raden.
24 oktober 2012
aankoop van een ander huis in juli 2012

"Zeer vakbekwaam"

10
Na een eerste gesprek is al gauw gebleken dat de ***** zijn vak zeer goed verstaat. Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil en geeft ook duidelijk aan welke opties er voor de klant zijn om zo te komen tot een passend advies. Voor enige diepgang in het gesprek of nadere uitleg staat hij altijd open en besteedt daar ook de nodige tijd aan. Al met al een tevreden klant.
13 oktober 2012
aankoop van een ander huis in oktober 2012

"Onafhankelijk advies en perfecte afhandeling!"

10
****heeft op ons op een gedegen manier geadviseerd op het gebied een nieuwe hypotheek en verzekeringen. Hij denkt mee in onze persoonlijke situatie. ****is een rustig en betrouwbaar persoon die tijd voor je neemt. Nog belangrijker is dat hij alles perfect geregeld en afgewikkeld heeft. Wij kunnen nu zorgeloos genieten van onze nieuwe woning en toekomst.
25 mei 2012
aankoop van een eerste huis in maart 2012

"Professioneel en ongedwongen advies"

10
Zeer warm onthaal en ***** neemt alle tijd voor een duidelijke uitleg en het beantwoorden van vragen. Hij heeft verstand van zaken en komt rustig en betrouwbaar over, luistert naar onze wensen en heeft dit vertaald naar een hypotheek waar wij ons goed bij voelen.
11 april 2012
aankoop van een eerste huis in maart 2012

"Hele goede en duidelijke uitleg"

9
Luistert goed naar de wenden van de klant! Goede sfeer Duidelijk advies Warm onthaal

Details

KvK-nummer
53198026
AFM-nummer
12016592
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 22:00
Dinsdag*
08:30 - 22:00
Woensdag*
08:30 - 22:00
Donderdag*
08:30 - 22:00
Vrijdag*
08:30 - 22:00
Zaterdag*
08:30 - 18:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. van Dam
Dhr. M. van Dam
Hypotheekadviseur Dhr. R. Huisman
Dhr. R. Huisman
Hypotheekadviseur Dhr. N. Lam
Dhr. N. Lam
Hypotheekadviseur Mevr. C Visser
Mevr. C Visser
Hypotheekadviseur Dhr. I van Zon
Dhr. I van Zon

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 695,-
Nieuwe hypotheek: tot € 165.000,-
€ 1.650,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij werken volledig provisieloos, dit betekend dat wij geen vergoeding van de geldverstrekker ontvangen, hierdoor kunnen wij u de scherpste rente en premie bieden! Zoals u hierboven kunt zien berekenen wij een bemiddelingsvergoeding van 1% van het hypotheekbedrag met een mininmum van €1650,-
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: