Details hypotheekadviseur

Nieuwe Stationsstraat 20
6811KS Arnhem
Telefoonnummer Eigen Huis Hypotheekadvies
033-4507300
Eigen Huis Hypotheekadvies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.675 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 17 waarnemingen: 13 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

77% beveelt Eigen Huis Hypotheekadvies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

13 reviews voor Eigen Huis Hypotheekadvies

Gesorteerd op
27 november 2012
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Dankzij VEH, *****, heb ik mijn droomhuis!"

10
Fantastisch geholpen, in 4 weken mijn hypotheek rond, terwijl het geen standaard situatie was. De kennis van zaken, het advies passend bij je situatie,wensen en eisen, behulpzaamheid en interactie met mij als klant was buitengewoon goed. Je krijgt ook alle opties goed uitgelegd, vragen worden geduldig behandeld en er wordt voortvarend gewerkt om je droom te realiseren. Ik kan iedereen aanbevelen hier naartoe te gaan. En al helemaal nu in deze moeilijke huizenmarkt tijden: kennis, prijs, kwaliteit, doelgericht, alles is in verhouding.
28 september 2012
aankoop van een eerste huis in augustus 2012

"duidelijk en realistisch verhaal"

9
Een heel goed advies gehad bij Vereniging Eigen Huis. Een duidelijk verhaal en snelle reaktie op vragen. Zeker een aanrader voor toekomstige kopers.
14 september 2012
aankoop van een eerste huis in augustus 2012

"klantvriendelijk, zoekt naar oplossingen, geduldig"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat er goed word gekeken naar je financiele situatie en wat je zelf wil. Uitleg is in begrijpelijk taal. Er word echt tijd voor je genomen zodat je weet waar je mee akkoord gaat. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen en geven snel antwoord.
1 april 2012
verhogen van de hypotheek in januari 2012

"Prima meegedacht"

8
Wij hadden al een advies gehad bij *****. Omdat een tweede afspraak daar lang op zich liet wachten hebben wij een orienterende gesprek gehad met *****. Hij gaf ons direct een advies en was daarna ook direct bereikbaar op zijn o6 en via de email.
23 augustus 2011
aankoop van een eerste huis in augustus 2011

"Eerlijk onafhankelijk advies"

9
Hij werkt zonder provisie en onafhankelijk, kijkt wat voordelig en het beste voor ons was.
30 mei 2011
aankoop van een ander huis in april 2011

"Goed advies, goed meedenkend en alert reagerend "

9
geduldig,duidelijk,goed advies. De adviseur was zeer geduldig. Zij heeft goede advies en begeleiding gegeven en alles was duidelijk uitgelegd.de vragen waren altijd beantwoord.De adviseur was goed bereikbaar zowel telefonisch als per e-mail. Anoniem, maandag 30 mei 2011
15 november 2010
aankoop van een eerste huis in juli 2010

"Betrouwbaar, duidelijk verhaal, eerlijk."

10
Omdat er een onafhankelijke vereniging achter zit, pionier in transparantie en vóór de consument, een betrouwbare partner. Geen winstoogmerk en eerlijkheid, ook als het niet verantwoord zou zijn voor de klant. Adviseur heeft helder verhaal en informatie toegespitst op klant.
15 september 2010
verlengen van de hypotheek in juli 2009

"Gevoel dat advies een beetje werd opgedrongen."

7
Had niet echt het idee dat dit een onafhankelijk advies was, temeer omdat wij andere wensen hadden, die niet echt besproken werden.
17 augustus 2010
aankoop van een eerste huis in augustus 2010

"Komt erg kundig over. Gaat soms wat snel."

8
Mag in mijn ogen meer tijd nemen om zaken beter toe te lichten. Als hij denkt dat het te ingewikkeld voor de klant is gaat hij er snel over heen en stelt zaken als feit die misschien ook anders kunnen.
10 augustus 2010
aankoop van een eerste huis in juni 2010

"Slechte sfeer en fout advies."

0
De sfeer bij het gesprek was vrij slecht, ik was de laatste op die dag, misschien wilde hij naar huis. Naar ongeveer 5 minuten kwam de adviseur al tot een conclusie. Achteraf bleek zijn advies fout (ik was te oud voor de "young professional" rentepercentage). Het was niet duidelijk welke andere rentes / producten op zijn scherm waren, hij wilde daarvan ook geen printjes maken. Misschien hebben ze bij VEH wel betere adviseurs, de rente was vrij interessant, maar niet de beste in de markt. Ik zou niemand aanraden om daar een hypotheek af te sluiten.
12volgende

Details

KvK-nummer
32108799
AFM-nummer
12010160
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Baltussen
Dhr. M. Baltussen
Hypotheekadviseur Dhr. J. Dijkerman
Dhr. J. Dijkerman
Hypotheekadviseur Dhr. J. van Leeningen
Dhr. J. van Leeningen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.675,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De kennismaking is bij Eigen Huis Hypotheekservice kosteloos. Wij vinden het als consumentenorganisatie immers belangrijk dat u in de gelegenheid bent om te kijken en te vergelijken! Als u besluit om u door ons te laten bijstaan met advies en het regelen van uw hypotheek, dan bieden wij u de zekerheid van een vast tarief: als u starter bent op de woningmarkt betaalt u (vanaf) € 2.475,-. Bent u doorstromer of sluit u uw bestaande hypotheek over naar een andere, dan betaalt u (vanaf) € 2.675,-. Bent u nog geen lid van Vereniging Eigen Huis kunt u altijd bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Indien u besluit u door Vereniging Eigen Huis bij te laten staan bij de bemiddeling van uw hypotheek is een lidmaatschap van minimaal 1 jaar verplicht. Lid bent u al vanaf € 25 per jaar en geeft u direct nog vele andere voordelen. Kijk op onze website http://www.eigenhuis.nl voor meer informatie.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: