Details hypotheekadviseur

Stenograaf 1-2
6921EX Duiven
Telefoonnummer De Hypotheekfabriek
0622007735
De Hypotheekfabriek kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 999 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 360 waarnemingen: 355 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt De Hypotheekfabriek aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

355 reviews voor De Hypotheekfabriek

Gesorteerd op
10 april 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Uitmuntend voorgelicht"

10
Belicht alle kanten van de keuzes die gemaakt kunnen worden. Zeer objectief
8 maart 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"niet leuker, wel makkelijker"

9
Een hypotheek nemen was geen leuk proces maar de adviseur zorgde er wel voor dat het proces soepel is verlopen.
6 maart 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Vlotte afhandeling door zeer deskundige adviseur."

10
Voor de derde keer in 7 jaar gebruik gemaakt van de diensten van de hypotheekfabriek en nog steeds even enthousiast over deze adviseur. Hij bespreekt met je het plan van aanpak en wat je het beste kunt doen. Ik had snel een hypotheek nodig (binnen een week of 3-4) en dat zou volgens de adviseur geen probleem zijn en dat gebeurde dus ook. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de situatie. Al met al een betere kun je waarschijnlijk niet vinden. Chapeau en bedankt!!!
4 maart 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Zeer prettig"

10
Een hypotheek afsluiten is niet iets wat ik vaak doe, dit was voor mij pas de tweede keer. Ik vond het zeer prettig om dit samen met de adviseur te doen ! De kundigheid, telefonische bereikbaarheid en snelle reacties op mijn e-mails heb ik als zeer positief ervaren ! Ook het mij op de hoogte houden via e-mail terwijl ik in de USA verbleef. En super dat we de hypotheek nog net binnen de onder voorbehoud datum rond hebben kunnen krijgen, en dat in feite in slechts 3 weken tijd.
28 februari 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Goede en snelle afhandeling tegen mooi prijs."

9
Voor mij al de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van de hypotheekfabriek. Goede en snelle afhandeling van de aanvraag. De adviseur is goed bereikbaar en bereid tot het geven van uitleg. Mooie prijs.
28 februari 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"goede hulp"

9
Hij heeft ons goed geholpen, het was een lang proces voor aanvragen van de hypotheek, maar het is allemaal goed verlopen
22 februari 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"professioneel en deskundig advies."

9
Wij zijn uitermate vriendelijk geholpen en hebben duidelijke uitleg van de mogelijkheden gekregen. Tevens een zeer uitgebreid advies en konden ten alle tijden overleggen en kregen altijs meteen antwoord op onze vragen.
3 februari 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Goed advies, korte lijnen, snelle reactie."

10
Eerlijke, goede hypotheekadviseur die met de klant meedenkt. Schakelt snel en regelt alles perfect en snel. Dit alles voor een scherpe prijs. Zeker aan te bevelen.
29 januari 2019
aankoop van een ander huis in september 2018

"uitstekend geholpen"

10
Prima advies en een creatieve oplossingen voor een niet alledaagse transactiie en dat alles voor een een zeer redelijke prijs.
28 januari 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"LET OP GEEN ADVIES! ZONDE TIJD! ZONDE GELD!"

0
Lees mijn ervaring aandachtig, zodat dit jou ook niet overkomt. gestart in december 2018 op zoek naar hypotheek adviseurs. hypotheek fabriek tegengekomen. gemaild vrijblijvend advies wat wij als getrouwd stel konden lenen. hierna mail ontvangen gevraagde bedrag is leenbaar als hypotheek. hierna om bevestiging gevraagd is dit echt mogelijk. wij zijn getrouwd alleen 1 inkomst. man met verblijfsvergunning etc. ook per mail en telefonisch antwoord gekregen dat te lenen bedrag haalbaar mogelijk is volgens zijn berekeningen. oké fijn vertrouwen gekregen en hierdoor opstartkosten betaald taxatie kosten gemaakt. net een week of 1,5 voor einde financieringsvoorbehoud. mail ontvangen bedrag niet mogelijk te lenen. door zogenaamde "software fout" dus berekening gebaseerd op alleenstaande hierdoor was het mogelijk om bedrag te lenen. maar ja complete fout van adviseur. nog zoveel gevraagd of het klopte ja of nee. ook moeite met een afwijzingsbrief versturen ontbinding van contract.
Reactie van De Hypotheekfabriek
U hebt ons een ongetekende conceptkoopovereenkomst aangeleverd waarin de overdrachtsdatum staat vermeld op 28-12-2018. In het concept is geen datum voor het stellen van een bankgarantie/waarborgsom opgenomen. De ontbindende voorwaarden lopen af op 14-12-2018. Wij hebben nooit een aangepast en- of getekende koopovereenkomst van u ontvangen. In het eenmalig telefonisch contact dat we hebben gehad, gaf u aan dat de datums in overleg met de verkoper zouden zijn verschoven omdat u reeds een afwijzing had ontvangen van ING Bank. Op 10-01-2019 heeft u ons opdracht tot dienstverlening gegeven voor het advies en bemiddelingstraject. Hier is een gratis en geheel verblijvende inkomenstoets aan vooraf gegaan. Aan deze inkomenstoetsing kunnen absoluut geen rechten worden ontleend. Hier bent u vanaf het eerste mailcontact op gewezen. Helaas hebt u na het eerste en enige telefonische contact nooit meer op mijn verzoeken gereageerd om telefonisch of fysiek te overleggen.
12345678936volgende

Details

KvK-nummer
55072968
AFM-nummer
12040834
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.W.F. Stiennissen
Dhr. J.W.F. Stiennissen
Hypotheekadviseur Dhr. J. Wind
Dhr. J. Wind

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 999,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De Hypotheekfabriek adviseert en bemiddelt onafhankelijk in hypotheken en bijkomende verzekeringsoplossingen. Hypotheekadvies, hypotheekbemiddeling en persoonlijke begeleiding van A tot Z voor slechts 999 euro.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: