Details hypotheekadviseur

Veldhuizerweg 3
6741HH Lunteren
Telefoonnummer House of Finance
06-13970813
House of Finance kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 84 waarnemingen: 84 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

99% beveelt House of Finance aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

84 reviews voor House of Finance

Gesorteerd op
16 augustus 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"vakkundig advies fijne communictie"

9
goed en duidelijk advies en fijne communicatie, gedurende het proces snelle terug koppeling en goede updates fijne samenwerking, zeer tevreden
23 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"Deskundig advies op maat"

10
Ik kan de adviseur zeker aanbevelen als u op zoek bent naar deskundig advies op financieel gebied. De adviseur beschikt over heel veel kennis en weet dit op een prettige, begrijpelijke manier te communiceren. Ze adviseert onafhankelijk en denkt met haar klanten mee. Door goed te luisteren, overziet ze de gehele financiële situatie en ontstaat een compleet advies op maat.
15 juli 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Fijn, rustig en betrouwbaar"

9
Via via kwamen we bij deze adviseur terecht. En 't viel ons niet tegen. We hebben de eerste maal bij ons thuis afgesproken en we hebben daar - we dachten even een uurtje te gaan zitten - bijna 3 uur met elkaar gezeten. De adviseur nam alle tijd om ons de (on)mogelijkheden van een eventuele hypotheek uit te leggen. Geheel vrijblijvend. Heel fijn. Daarna hebben we nog een aantal keer telefonisch contact gehad totdat we onze woning hadden gevonden en we opnieuw bij ons hebben afgesproken. Daar hebben wij met 'r de nodige formulieren ingevuld en heeft zij ons door het hele proces 'geloodst'. Wij zouden haar zeker aanraden!
20 juni 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"enorm behulpzaam , zeer uitgebreid advies"

10
We hebben ***** gehad als ons financieel adviseur. We hadden een best ingewikkeld oversluiting constructie te bewerkstelligen, hier was ook juridische tijdsdruk mee gemoeid. Ik kan niets anders zeggen dat ze ons zeer goed geholpen heeft, ondanks de tijdsdruk. ze bleef kalm, stelde ons erg gerust met bijkomende zaken. Het is allemaal gelukt met de hulp van de adviseur gewoonweg een topper! Een ander ding was dat we een uitgebreid verslag hebben gekregen hoe alles is verlopen. Je krijgt een gebonden mapje , hierin staat o.a. vermeldt: berekeningen , onze hulpvraag , financiële toekomst omschreven. Letterlijk alles is beschreven van A tm Z , dat heeft mij zeer positief verrast
19 juni 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Top advies, en daar blijft het niet bij!"

10
Mijn vriendin en ik hebben als starters op de woning markt echt heel veel gehad aan de adviseur. Een compleet nieuwe wereld voor ons beiden werd door de uitleg van haar erg duidelijk. We hebben vanaf ons eerste gesprek tot de aankoop van ons eerste huis een zeer goed gevoel over House of Finance gehad. Vanaf ons gezien is House of Finance echt een aanrader om mee samen te werken!
25 februari 2019
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Deskundig, heel klantgericht en vriendelijk."

9
Vriendelijk geholpen en een zeer deskundig en volledig advies gehad in een complexe situatie.
2 februari 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Prima advies op maat"

8
Prima advies op maat met aandacht voor de persoonlijke situatie en doelstellingen.
30 januari 2019
verhogen van de hypotheek in december 2018

"Zeer deskundig, flexibel en klantvriendelijk "

10
Ik kan de adviseur van harte aanbevelen voor alle financiële zaken. Ze heeft mij eerder uitstekend geadviseerd en nu ook heeft ze voor mij de meest optimale oplossingen aangedragen. Ze is uiterst deskundig, uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen, zeer klantgericht, betrouwbaar en bovenal heel erg vriendelijk. Ze doet zeer grondig onderzoek obv alle informatie die ze van jou als klant krijgt en zet zich tot het uiterste in om snel en kordaat de beste oplossing te vinden. Ik kan haar van harte aanbevelen!
28 januari 2019
aankoop van een ander huis in april 2018

"Persoonlijk advies - altijd een optimale oplossing"

10
De adviseur van House of Finance heeft ons in de afgelopen jaren meerdere malen geholpen met uitstekende adviezen en hypotheekoplossingen. Uitzonderlijk is haar persoonlijke aandacht voor onze situatie en wensen. Dit was iedere keer wat betreft financiele mogelijkheden een uitdaging, maar ze heeft ons dankzij een vergaande kennis en groot netwerk iedere keer weer met succes geholpen.
27 januari 2019
aankoop van een ander huis in september 2018

"Goed advies bij financiële keuzes"

9
De adviseur gaf mij zeer goed advies over (voor mij) ingewikkelde financiële zaken. Geduldige uitleg, accuraat en snel. Je merkt dat ze plezier heeft in haar werk en dat ze het beste wil voor haar cliënt. Een fijne adviseur die ik iedereen kan aanraden.
123456789volgende

Details

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. D.A.H.M. Hamers
Mevr. D.A.H.M. Hamers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: