Details hypotheekadviseur

Veldhuizerweg 3
6741HH Lunteren
Telefoonnummer House of Finance
06-13970813
House of Finance kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 69 waarnemingen: 69 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

99% beveelt House of Finance aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

69 reviews voor House of Finance

Gesorteerd op
2 augustus 2018
afsluiten van een hypotheek in september 2018

"Zorgvuldig-goede kennis van zaken en menselijk"

10
De adviseur heeft in elk gesprek zowel telefonisch als via de mail altijd de tijd genomen om alles uit te leggen. Niets was haar teveel. Heeft alle contacten met de bank en verzekeringen gevoerd. Ik kan niet anders zeggen dat dit een voortreffelijke manier is om via haar een hypotheek aan te vragen. Ze heeft kennis- geduld. In een tijd waar je veel moet doen om een hypotheek te krijgen heeft zij alles voor mij gedaan en aangevraagd en met zeer goed succes. Ik zou haar voor de volle honderd procent aanbevelen.
2 april 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Zeer goede kennis en vriendelijk"

10
Ons werd House of Finance via via aangeraden. Aanvankelijk wilden wij weten wat de mogelijkheden voor ons waren bij aankoop van een ander koophuis (zowel voor bestaande als nieuwbouw). Hierbij werden we zeer duidelijk, vriendelijke en snel geholpen. Alles werd begrijpelijk uitgelegd. Al snel werd het serieus omdat wij een nieuwbouw woning toegewezen kregen. Ook hierbij werden we snel met goed advies geholpen en wisten we waar we aan toe waren. House of Finance zullen wij zeker aanraden.
28 maart 2018
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Zeer deskundig en prettig advies"

10
De adviseur van House of Finance heeft mij, toen ik na een scheiding voor de aankoop van een andere woning stond, voorzien van zeer deskundig advies. Het was heel prettig dat zij alle aspecten helder kon belichten en er ook voor zorgde dat alle zaken tijdig geregeld werden.
13 maart 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"Zeer persoonlijk en kundig geholpen."

10
Ik kan ***** aanbevelen omdat ze ten eerste een fijn contact legt met ons. Ze is kundig en ervaren, en heel plezierig om zulke ingewikkelde materie te verhelderen.
22 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"Zeer kundig adviesbuerau"

10
HoF heeft ons al twee keer geholpen. 1x bij de aanschaf van ons eerste huis en 1x bij het oversluiten van onze hypotheek en het regelen van verzekeringen. Op maat zeer kundig advies. HoF neemt echt de tijd voor je en geeft in begrijpelijke taal financieel advies wat ons veel geld heeft opgeleverd. We hebben HoF via vrienden leren kennen en via ons aan vrienden aanbevolen. Iedereen is dik tevreden. Daarom een dikke 10 voor HoF!
21 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"Uitstekend"

10
De adviseur neemt ruim de tijd om tot het beste maatwerk advies te komen en om alle financiële consequenties toe te lichten. We zijn zéér tevreden ovr het uiteindelijke resultaat.
29 december 2017
verhogen van de hypotheek in september 2017

"fijne persoonlijke accuraat advies op maat"

10
Voor de 2e keer door deze firma geholpen met hypotheek. Zeer vakkkundig en erge prettige persoonlijke benadering. Ook de rest van de financieen zijn door gelicht en in kaart gebracht. Erg fijn.
12 december 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Uitgebreid, persoonlijk advies"

9
Al dekt ‘advies’ misschien niet eens de lading; we hebben een ware mini-cursus hypotheken gehad! Erg prettig om alle ins-en-outs eens haarfijn uitgelegd te krijgen. Voor aanvullende vragen konden we ten alle tijden terecht. We zijn zeer tevreden met de dienstverlening en het uiteindelijke advies!
29 november 2017
oversluiten van de hypotheek in mei 2017

"Zeer zorgvuldig en professioneel advies"

10
House of Finance heeft ons begeleid bij het oversluiten van onze hypotheek. We zijn heel erg tevreden hoe de adviseur dit begeleid heeft. Na een prettig kennismakingsgesprek is ze voortvarend aan de slag gegaan en tot na de oversluiting heeft ze het proces zorgvuldig begeleid. Ze heeft een praktische insteek, maar kan die wel degelijk onderbouwen. De communicatie was van begin tot eind helder. Zeer aan te bevelen!
29 november 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Absolute aanrader, maatwerk, doorzettingsvermogen!"

10
*** is een deskundige adviseur (ook vanwege haar juridische achtergrond), die zich bij een opdracht positief uitgedaagd voelt om het beste resultaat voor haar klant te behalen. Zij zet zich vervolgens voor de volle 100% procent hiervoor in en beschikt over een brede kennis van zaken. Als klant had ik sterk het idee dat mijn niet-standaard hypotheekaanvraag in goede handen was bij haar. En dat werd ook duidelijk! Zij zet door, waar andere adviseurs zouden afhaken. Daardoor vond zij uiteindelijk voor mij de juiste hypotheekverstrekker en kon zij mij erg blij maken!
1234567volgende

Details

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. D.A.H.M. Hamers
Mevr. D.A.H.M. Hamers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: