Details hypotheekadviseur

Ambachtsstraat 13d
3861RH Nijkerk Gld
Telefoonnummer Objectief Hypotheken & Verzekeringen
088-0808300
Objectief Hypotheken & Verzekeringen kantoorfoto
Klantcijfer: 9,0

Samenvatting

Prijs
€ 1.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 402 waarnemingen: 340 reviews en 62 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,9 (62 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Objectief Hypotheken & Verzekeringen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

340 reviews voor Objectief Hypotheken & Verzekeringen

Gesorteerd op
13 december 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Helemaal tevreden"

10
Persoonlijk advies en de adviseur was ook altijd te bereiken. Heel duidelijk informatie en hulp, we hebben alle mogelijkheden samen gekeken. Ook had ik veel vragen die snel en duidelijk voor mij waren beantwoord. Een aanrader!
12 december 2019
verhogen van de hypotheek in december 2019

"Top"

10
Heel fijn en persoonlijk contact. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Al eerder gebruikt gemaakt van hun diensten en alles wordt altijd keurig geregeld.
12 december 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Duidelijk en goed"

10
Als je bij de notaris de opmerking krijgt: ".. met zo'n lage rente ben je de eerste die bij mij langs komt." en de ervaring was prettig, de uitleg duidelijk en het contact snel en flexibel, dan weet je dat je goed zit. Alles ging lekker vlot. De adviseur had altijd een duidelijk antwoord op vragen die ik had. Gewoon zeer tevreden.
11 december 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Persoonlijke service"

10
Met beide adviseurs hebben we prima ervaring gehad. Bieden kundig advies op een zeer persoonlijke wijze.
9 december 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Professioneel & persoonlijk "

9
Zeer prettige ervaring vanaf begin tot het eind. . De adviseurs zijn erg behulpzaam, kunnen goed mee schakelen & weten goed wat ze doen. Altijd bereikbaar en willen meedenken. We zijn zeer tevreden!
25 november 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Zeer aan te raden!"

10
In alles een prima adviseur! Heeft kennis van zaken en weet dit op een duidelijke en prettige manier over te brengen. Contact is prettig, laagdrempelig en er wordt altijd vlot gereageerd. Het fijne vond ik ook dat er niet geprobeerd werd om iets te verkopen maar dat echt naar de beste oplossing werd gezocht.
21 november 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2019

"Objectief "

10
Bij Objectief nemen ze echt de tijd voor je om je goed en eerlijk advies te geven. Je bent hier geen nummer maar een persoon. De voor- en nadelen van verschillende keuzes worden duidelijk uitgelegd. Erg laagdrempelig, prettig persoonlijk contact en ze denken echt met jouw persoonlijke situatie mee. bedankt!
2 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Goed advies en snelle terugkoppeling!"

9
Super geadviseerd en goed uitgelegd bij de aankoop van ons eerste huis. Altijd snel reactie op vragen en alles is snel en duidelijk geregeld.
27 september 2019
oversluiten van de hypotheek in augustus 2019

"Top!"

10
Goede adviezen. Fijne uitleg. Fantastische service.
25 september 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Super service, fijn bedrijf!!"

9
Wij hebben een hypotheekadvies laten opstellen door Objectief. Wat een top bedrijf. Leveren hele goede service, zijn duidelijk en nemen de tijd voor je. Dat alles óók nog voor een scherpe prijs. Wij zijn heel tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
12345678934volgende

Details

KvK-nummer
58185380
AFM-nummer
12044806
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. A.G. van den  Berg
Dhr. A.G. van den Berg
Hypotheekadviseur Dhr. A. Knevel
Dhr. A. Knevel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: