Details hypotheekadviseur

Rijksstraatweg 43A
4103NH Culemborg
Telefoonnummer Oliekan Financiële Diensten BV
0345-523366
Oliekan Financiële Diensten BV  kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.950 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 154 waarnemingen: 145 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Oliekan Financiële Diensten BV aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

145 reviews voor Oliekan Financiële Diensten BV

Gesorteerd op
1 november 2019
oversluiten van de hypotheek in september 2019

"Duidelijke en rustige uitleg"

9
De adviseur is een hele sympathieke man. Hij legt het heel duidelijk en rustig uit. Medewerkers op het kantoor zijn heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Voor ons was dit een prettige ervaring. Al onze verzekeringen lopen ook via Oliekan. Het gevoel is goed, blind vertrouwen.
30 oktober 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Zeer goed en duidelijk "

10
Goede duidelijke voorlichting. Reëel voorstel. Een hele prettige en duidelijke samenwerking. Gewoon een vertrouwd bedrijf
22 oktober 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Tweede huis"

10
Een tweede woning kunnen kopen door het advies van Oliekan! Het advies was helder, transparant, warm en persoonlijk. De binnendienst is echt een verlengstuk van de adviseurs, zij weten precies wat nodig is om de buit binnen te halen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
15 oktober 2019
afsluiten van een hypotheek in oktober 2019

"Perfect geregeld"

10
Het was prettig zakendoen met de adviseur. Alle vragen werden direct beantwoord en hij zorgde er voor, dat de hele papierwinkel op tijd bij de notaris kwam.
5 oktober 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Persoonlijk advies, op maat en betrouwbaar"

10
Wij doen al vele jaren zaken. Dit is nu de derde hypotheek. Zeer duidelijke uitleg en neemt de tijd voor je. Naast hypotheek zaken ook alle verzekeringen via Oliekan Financiele diensten geregeld. Ieder jaar wordt het pakket op actualiteit gecontroleerd met eventueel een advies tot aanpassen.
1 oktober 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Super fijn geholpen"

10
Wij zijn echt heel goed geholpen door alle medewerkers van Oliekan. Er is goed uitleg en advies gegeven door de adviseurs en de medewerkers van het kantoor hebben alles tot in de puntjes super goed geregeld!
27 september 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Hypotheek "

10
Wij zijn heel erg tevreden met de service van Oliekan. Alles is keurig uitgelegd. En bij onduidelijkheden konden wij altijd contact opnemen.
25 september 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Uitstekend geholpen"

9
Wij hebben prettige contacten gehad met de medewerkers van Oliekan. Ze namen ruim de tijd voor ons en dachten met ons mee. De communicatie was helder en vragen werden snel beantwoord.
15 september 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Vriendelijk en duidelijk advies "

9
Diverse kantoren bezocht en daarna voor Oliekan gekozen. In duidelijke bewoordingen advies gekregen, goed bereikbaar via telefoon en mail, zeer tevreden.
11 september 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2019

"Wat een service !!"

9
Top service, zeer klantgericht , Marco neemt tijd voor de klant, niets is teveel, zeer vertrouwd met veel kennis van zaken. Ook de backoffice op alle fronten klantvriendelijk en bekwaam. Ik kan Oliekan van harte aanbevelen.
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
11051674
AFM-nummer
12004031
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.H. van Baaren
Dhr. J.H. van Baaren
Hypotheekadviseur Dhr. S.L. Bloemendal
Dhr. S.L. Bloemendal
Hypotheekadviseur Dhr. M. Oliekan
Dhr. M. Oliekan

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
29 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.950,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 179,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De hoogte van een hypotheek heeft geen effect op de uit te voeren werkzaamheden, vandaar een vast bedrag van € 2.950. Nazorg is hierbij niet inbegrepen.Bij een zelfst.ondernemer zijn er meer werkzaamheden. We rekenen daar dan ook € 3.500 voor. Veel van onze relaties geven er tevens de voorkeur aan om alle verzekeringen bij ons kantoor onder te brengen zodat ze daar tevens full-service over ontvangen!! Dit doen wij o.b.v. abonnement (netto, dus excl. provisie)
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: