Details hypotheekadviseur

Rijksstraatweg 43A
4103NH Culemborg
Telefoonnummer Oliekan Financiële Diensten BV
0345-523366
Oliekan Financiële Diensten BV  kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.950 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 113 waarnemingen: 104 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,7 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Oliekan Financiële Diensten BV aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

104 reviews voor Oliekan Financiële Diensten BV

Gesorteerd op
9 januari 2018
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Zeer betrokken, deskundig en klantvriendelijk"

8
Oliekan is betrouwbaar en legt alles stap voor stap op een heldere manier uit. Ze denken mee, zijn kritisch en reageren snel op vragen en mails.
8 januari 2018
aankoop van een ander huis in januari 2017

"Zeer vakkundig advies"

10
Oliekan heeft erg veel gedaan om ons aan de juiste hypotheek te helpen, zodat wij ons droomhuis konden kopen, terwijl ons oude huis nog te koop stond. Doordat we op tijd hebben kunnen handelen, wonen we nu op onze droomplek in de binnenstad. De oude woning is inmiddels verkocht en de huidige bewoners zijn er erg gelukkig mee.
8 januari 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Betrouwbaar, persoonlijk, informeel, duidelijk."

10
Heel goed geholpen. Legt alles uit in duidelijke/begrijpbare taal. Alles heel snel en goed geregeld. Fijne informele sfeer.
19 december 2017
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"Gewelding advies, bij oversluiten hypotheek!"

10
Oliekan heeft ons wederom verrast met een geweldig advies , onze adviseur ***** heeft ervoor gezorgd dat wij maandelijks geld besparen en tevens onze droomkeuken kunnen realiseren. Het advies bij Oliekan is duidelijk, snel, persoonlijk en de service is helemaal top! Ik zou iedereen dit kantoor aanraden.
19 december 2017
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"Duidelijk betrouwbaar hypotheekadvies."

8
Wederom een zeer goede ervaring. Alles prima geregeld. Ook voor ***** een groot compliment. Contact met haar verliep vlekkeloos. Dank jullie wel!
17 december 2017
verhogen van de hypotheek in oktober 2017

"Deskundig en duidelijk advies"

10
Deskundig en uitgebreid advies van *****. Wij zijn erg tevreden over de prettige manier van communiceren door (de medewerkers van) dit kantoor en de professionaliteit en deskundigheid die op dit kantoor aanwezig is. Wij kunnen Oliekan Financiële Diensten van harte aanbevelen voor zowel verzekeringen als hypotheekzaken.
13 december 2017
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"Fantastisch advies en service"

9
Mijn man gaat met pensioen en wij wilden weten wat de mogelijkheden waren voor ons spaartegoed en onze hypotheek. Wij kregen een fantastisch advies wat ook duidelijk bleek bij de notaris..wij gaan vol zekerheid de toekomst tegemoet dankzij Oliekan en niet te vergeten de medewerkers.
12 december 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Duidelijk verhaal, oneindig geduld"

10
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat het hypotheek verhaal helder en duidelijk wordt weergegeven. Daarnaast hebben de medewerkers eindeloos geduld en staan ze je keer op keer uiterst vriendelijk te woord. Ze houden continu alle deadlines in de gaten en stralen veel vertrouwen uit. We hebben al eerder een hypotheek via hen geregeld en nu ook voor ons tweede huis, voor een derde zullen we weer bij hen aankloppen 😉
8 december 2017
aankoop van een ander huis in juli 2017

"Professioneel, kundig en oprecht geïnteresseerd"

9
Wij zijn door kennissen geadviseerd het gesprek aan te gaan bij Oliekan. Dit naar grote tevredenheid. Zeer deskundige en betrokken adviseur. Meerdere keren contact gehad met de adviseur en medewerkers van het kantoor. Altijd bereikbaar en bereid om mee te denken. Oliekan heeft ons een hoop werk uit handen genomen, dit heeft bij ons een erg goed gevoel achtergelaten. Daarnaast hebben wij van de mogelijkheid gebruik gemaakt om onze verzekeringen ook bij Oliekan te beleggen. Kortom, zeer tevreden over de wijze van advisering en de afhandeling.
20 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Geweldig"

10
Als starter op de markt komt er veel op je af we hebben bij oliekan een menselijk en een duidelijk advies gehad. Geen onbegrijpelijke taal en een opdringerige sfeer. De vragen die wij gesteld hebben naar aanleiding van het advies zijn ook netjes beantwoord. Het hele traject hebben wij als prettig ervaren van advies tot de afhandeling met de aftersales. Bedankt voor jullie inzet.
1234567891011volgende

Details

KvK-nummer
11051674
AFM-nummer
12004031
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.H. van Baaren
Dhr. J.H. van Baaren
Hypotheekadviseur Dhr. M. Oliekan
Dhr. M. Oliekan

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
29 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.950,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 179,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De hoogte van een hypotheek heeft geen effect op de uit te voeren werkzaamheden, vandaar een vast bedrag van € 2.950. Nazorg is hierbij niet inbegrepen.Bij een zelfst.ondernemer zijn er meer werkzaamheden. We rekenen daar dan ook € 3.500 voor. Veel van onze relaties geven er tevens de voorkeur aan om alle verzekeringen bij ons kantoor onder te brengen zodat ze daar tevens full-service over ontvangen!! Dit doen wij o.b.v. abonnement (netto, dus excl. provisie)
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.