Details hypotheekadviseur

Archipelstraat 284
6524LR Nijmegen
Telefoonnummer Het Financieel Advies nl
024-3656508
Het Financieel Advies nl kantoorfoto
Klantcijfer: 9,2

Samenvatting

Prijs
€ 1.730 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 567 waarnemingen: 328 reviews en 239 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,2 (239 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 winnaar in de regio Gelderland-Zuid

98% beveelt Het Financieel Advies nl aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

328 reviews voor Het Financieel Advies nl

Gesorteerd op
21 augustus 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Heldere advisering met goede communicatie"

8
Ik ben goed geholpen door mijn adviseur in de het traject. Er werd gevraagd naar mijn keuzes en voorkeuren en daarbij werd een shortlist van aanbieders gemaakt. Samen met de adviseur een keuze gemaakt en ze namen voor mij alle communicatie naar de bank over. Ik ben erg tevreden!
18 augustus 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in april 2019

"goed en deskundig advies"

10
De adviseur en zijn collega's hebben ons heel goed geholpen bij het afsluiten en overzetten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. De benodigde informatie werd in heldere emails puntsgewijs aan ons gevraagd, zodat het voor ons heel duidelijk was wat we moesten aanleveren. Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en bij vragen konden we elke dag terecht, telefonisch, per mail of op kantoor. HetFinancieelAdvies.nl bedankt voor jullie hulp en deskundigheid.
7 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Deskundig advies en zeer klantvriendelijk"

10
De adviseur nam de tijd om alles stap voor stap uit te leggen op vriendelijke wijze. Tevens de mogelijkheid om een deel van de afspraken telefonisch te doen.
7 augustus 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Klantgericht, goed advies!"

10
Een kleinschalig kantoor waarin alle tijd wordt genomen om alles goed en duidelijk op een rij te zetten en uit te leggen. Advies op maat gekregen waarbij niet alleen gekeken wordt naar wat is financieel voordelig maar ook of er andere waarden van belang zijn zoals duurzaamheid. Goede communicatie waarbij mailtjes snel en duidelijk beantwoord werden. Tot slot voordelig qua prijs als je dit vergelijkt met andere kantoren in de regio. Prijs/ kwaliteit is dus zeer gunstig bij dit kantoor. Ik raad Het Financieel Advies daarom zeker aan!
5 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Duidelijk en goed advies, prettige samenwerking"

9
Voor ons een spannende ervaring: het kopen van een eerste huis, met alles wat daarbij komt, in deze lastige tijd. Gelukkig voor onze hypotheek hulp gehad van HetFinancieelAdvies, en geen moment spijt. De samenwerking verliep zeer vriendelijk en laagdrempelig, waarbij duidelijke en eerlijke adviezen zijn gegeven. Ook af en toe een telefoontje tussendoor om te checken of er voor ons nog vragen/onduidelijkheden waren gedurende de aanvraag: al met al als zeer prettig ervaren!
30 juli 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Geweldig service, fijne sfeer en een scherpe prijs"

10
Zeer tevreden met het advies tijdens onze hypotheekgesprekken. In jip-en-janneketaal alles netjes uitgelegd en makkelijk te begrijpen. Qua prijs zijn ze ook veel scherper dan concullega in omgeving. Daarnaast hoefden we niet lang te wachten op een akkoord op onze hypotheekofferte. Dingen werden snel en vlot opgepakt. Zeker een aanrader!
3 juli 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Gedreven, proactief en oplossingsgericht"

10
Wij zijn hier ondanks wat obstakels enorm geholpen. Door enorme gedrevenheid in inzet hebben wij daadwerkelijk ook gekregen wat we zo graag wilden. Hulde
2 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2019

"Een helder en degelijk adviesburo. "

10
Vanaf het eerste gesprek wordt alles op een rustige en verhelderende manier uitgelegd. Door de ongedwongenheid krijg je snel het gevoel dat dit bedrijf je echt gaat helpen. Ze kwamen met een ongelooflijk voorstel waarvan wij dachten; ja dat zal wel, eerst maar eens zien. Dan begint het hele circus pas echt. Heel veel vragen en dingen regelen. Altijd en dan bedoelen we echt ALTIJD stonden ze klaar om onze vragen te beantwoorden en/of tips te geven. En dat alles op een ontspannen manier en met simpele Jip en Janneke taal. Elk stressmoment onzerzijds hebben ze gelijk op een ontspannen manier weten te tackelen. Met zeer veel precisie (en gelukkig met de nodige humor) zijn we in dit hele project door hen begeleid, met als resultaat; precies zoals ze ons met het nieuwe hypotheekvoorstel hadden voorgeschoteld, werd ingekopt. GEWELDIG. Gewoon, hup in the pocket. Nooit meegemaakt dat een bedrijf in de geldbusiness je met zoveel liefde benaderd. Een zeer dikke duim voor gedegen vakmanschap!
1 juli 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Professioneel, betrokken en pro actief"

10
Vijf jaar geleden mijn eerste appartement aangekocht met behulp van hun advies. Nu wederom goed geholpen met het aankopen van een nieuwe woning. Doordat wij ervoor hebben gekozen om zowel de verkoop als de aankoop zonder makelaar te doen, was het papierwerk en waren de voorbereidingen op momenten best overweldigend, waardoor we niet altijd zo scherp waren als we zouden willen. Dankzij de pro actieve houding van de adviseur en zijn collega is alles op tijd aangeleverd/geregeld en is de aankoop goed verlopen! Een mooi bedrijf onder leiding van een fijne man met een oprecht betrokken/geïnteresseerde basishouding.
1 juli 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Persoonlijk en snel"

9
De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij het aanvragen van onze hypotheek. Er was genoeg tijd om dingen te bespreken en alles is keurig uitgelegd. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook het oversluiten van een aantal verzekeringen verliep soepel.
12345678933volgende

Details

KvK-nummer
17168524
AFM-nummer
12007340
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Janneke de Groot
Janneke de Groot
Hypotheekadviseur Guido van de Weijer
Guido van de Weijer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
14 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.550,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 180,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Afhankelijk o.a. hoe documenten aangeleverd worden, complexiteit van het dossier, varieert een hypotheedossier tussen 1400 en 2000 euro
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: