Details hypotheekadviseur

Archipelstraat 284
6524LR Nijmegen
Telefoonnummer Het Financieel Advies nl
024-3656508
Het Financieel Advies nl kantoorfoto
Klantcijfer: 9,3

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 536 waarnemingen: 297 reviews en 239 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,3 (239 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 winnaar in de regio Gelderland-Zuid

99% beveelt Het Financieel Advies nl aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

297 reviews voor Het Financieel Advies nl

Gesorteerd op
2 januari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goed praktisch advies"

8
De adviseur dacht mee met onze hypotheekaanvraag, was duidelijk, to the point en zeer bereikbaar bij vragen en opvolging. Hoewel onze aanvraag niet de makkelijkste was (buitenlands inkomen, eigen zaak) heeft hij ons ook in de bemiddeling uitstekend bijgestaan en het tot een goed einde gebracht.
11 december 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Super compleet en integer advies"

10
Wij hebben in erg prettige gesprekken een goed compleet en betrouwbaar advies gekregen.
27 november 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Eerlijk helder en duidelijk advies"

10
Eerlijk helder en duidelijk advies met persoonlijke aandacht. Meer dan een aanrader.
27 november 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Uitstekend advies op maat"

10
Bij de aankoop van onze eerste woning heeft de adviseur ons uitstekend geholpen. Hij geeft advies op maat die past bij je situatie en handelt vragen die je hebt snel af. Daarnaast is hij in staat om uitleg te geven die voor ons te begrijpen is. Zeer prettige ervaringen met Het Financieel Advies en we raden dit kantoor absoluut aan!
5 november 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Zeer prettig en persoonlijk advies"

10
De adviseur nam de tijd om dingen begrijpbaar en goed uit te leggen. Hij luisterde goed naar onze wensen en informeerde ons over mogelijkheden. Wanneer we vragen via de mail hadden kregen we daar snel een reactie op. Het contact was erg prettig. Ik raad Het Financieel Advies in Nijmegen zeker aan!
31 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Duidelijk, persoonlijk en vakkundig advies"

9
Heel goed en doordacht advies meegekregen. Een goede begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste woning. Zeer toegankelijke adviseur, luistert naar je persoonlijke situatie en vraagt door op de juiste onderdelen. Denkt mee in de breedte en erg prettig in de omgang.
30 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Goed onafhankelijk advies van prettige adviseur"

10
Al direct na het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Het Financieel Advies. Hij is vriendelijk, behulpzaam en weet waar hij het over heeft. Door zijn onafhankelijke positie kregen wij een lange lijst van hypotheekaanbieders om uit te kiezen, maar door de goede toelichting was het makkelijk om een keuze te maken. Ook buiten de afspraken om kunnen wij altijd bij Het Financieel Advies terecht voor aanvullende vragen, waarbij we snel en goed geholpen worden door . Wat ons erg aanspreekt is de toegankelijkheid van dit kantoor en de persoonlijke en laagdrempelige manier van werken. Wij zouden dit kantoor bij iedereen aanraden!
6 september 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Fantastisch financieel advies en begeleiding"

10
Fantastisch, glashelder financieel advies en hypothecaire begeleiding voor en tijdens de aankoop van onze nieuwe woning. De advieseur gebruikt een ontzettend klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat de hypotheek ontzettend snel en tot in de puntjes geregeld was. Al met al ben ik dik en dik tevreden. Ik beveel hem dan ook van harte aan als financieel adviseur tijdens een van de belangrijkste gebeurtenissen in een ieders leven, de aankoop van een (nieuwe) woning!
30 juli 2018
afsluiten van een hypotheek in april 2018

"Vriendelijk, fijn contact en doortastend. "

9
Ondanks een complex dossier (negatieve bkr codering) heeft de adviseur ons prima geholpen. Duidelijk en fijn contact. Komt altijd zijn afspraken na.
22 juli 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Zeer fijne hulp bij het financieel advies "

10
Door een heldere rustige uitleg over onze hypotheekmogelijkheden zijn wij inmiddels aan het klussen in ons nieuwe huis. Wij zijn starters en waren nog niet thuis in het financiële web, dat huizen kopen heet. De adviseur heeft door de tijd te nemen, objectief en zeer degelijk advies te geven, en bovendien ons zelf de keuzes laten maken, ons juist wegwijs gemaakt in deze financiële administratie.
12345678930volgende

Details

KvK-nummer
17168524
AFM-nummer
12007340
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Janneke de Groot
Janneke de Groot
Hypotheekadviseur Guido van de Weijer
Guido van de Weijer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
14 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.795,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 180,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Afhankelijk o.a. hoe documenten aangeleverd worden, complexiteit van het dossier, varieert een hypotheedossier tussen 1400 en 2000 euro
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: