Details hypotheekadviseur

Archipelstraat 284
6524LR Nijmegen
Telefoonnummer Het Financieel Advies nl
024-3656508
Het Financieel Advies nl kantoorfoto
Klantcijfer: 9,4

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 526 waarnemingen: 288 reviews en 238 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,3 (238 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 winnaar in de regio Gelderland-Zuid

99% beveelt Het Financieel Advies nl aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

288 reviews voor Het Financieel Advies nl

Gesorteerd op
6 september 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Fantastisch financieel advies en begeleiding"

10
Fantastisch, glashelder financieel advies en hypothecaire begeleiding voor en tijdens de aankoop van onze nieuwe woning. De advieseur gebruikt een ontzettend klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat de hypotheek ontzettend snel en tot in de puntjes geregeld was. Al met al ben ik dik en dik tevreden. Ik beveel hem dan ook van harte aan als financieel adviseur tijdens een van de belangrijkste gebeurtenissen in een ieders leven, de aankoop van een (nieuwe) woning!
30 juli 2018
afsluiten van een hypotheek in april 2018

"Vriendelijk, fijn contact en doortastend. "

9
Ondanks een complex dossier (negatieve bkr codering) heeft de adviseur ons prima geholpen. Duidelijk en fijn contact. Komt altijd zijn afspraken na.
22 juli 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Zeer fijne hulp bij het financieel advies "

10
Door een heldere rustige uitleg over onze hypotheekmogelijkheden zijn wij inmiddels aan het klussen in ons nieuwe huis. Wij zijn starters en waren nog niet thuis in het financiële web, dat huizen kopen heet. De adviseur heeft door de tijd te nemen, objectief en zeer degelijk advies te geven, en bovendien ons zelf de keuzes laten maken, ons juist wegwijs gemaakt in deze financiële administratie.
9 juli 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Eerlijk advies!"

10
Advies bij aankoop van eerste huis; heel erg behulpzaam. Denkt ook goed mee met starters met tijdelijke banen en onzekere toekomst. Goed bereikbaar voor additionele vragen. Ik vond het fijn dat er in het advies ook rekening wordt gehouden met je eigen voorkeuren voor bijvoorbeeld een geldverstrekker (meer duurzaam/sociaal). Duidelijke uitleg over de verschillende opties voor hypotheken en verzekeringen en de mogelijke risico's. Kortom, helemaal tevreden!
20 juni 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Persoonlijk, kleinschalig"

10
Ik kan het financieel advies aanbevelen omdat ze open staan voor al je vragen, dit nogmaals rustig uit willen leggen als je iets niet begrijpt, erg prettig en persoonlijk gesprek, je wordt niet als nummertje gezien.
19 juni 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"No-nonsense, duidelijk, maatwerk"

10
Onze situatie is alles behalve standaard en de adviseur heeft daar, zonder te oordelen of sturen, heel helder in meegedacht. Het contact met hem is prettig en laagdrempelig. En zijn (re)acties snel en accuraat. Ik zou hem zonder twijfel aanraden.
5 juni 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Helder en goed advies"

9
Op korte termijn een helder en goed advies gekregen m.b.t. de aankoop van ons huis.
25 mei 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Goed, degelijk en met verstand van zaken"

9
Geen Poehaa, wel wat je nodig hebt. De adviseur is een goede adviseur. Het advies is breed en spitst zich daarna ook weer toe op wat je nodig hebt. Ga met geen goed gevoel weg en het geeft vertrouwen.
17 mei 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Zeer prettig advies"

9
Zeer plezierige ondersteuning gehad bij de aankoop van ons eerste huis. Ondanks dat er weinig tijd was en ik ZZPer ben nooit het gevoel gehad dat het aanvragen van de hypotheek niet zou gaan lukken. Ook handige hulp bij verzekeringen gekregen. Sfeer op het kantoor is erg gemoedelijk
16 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"efficiënt, vriendelijk, correct"

9
De adviseur heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn tweede huis. Hij had goede adviezen en voegde extra bespreekpunten toe, waar ik zelf niet aan gedacht had.
12345678929volgende

Details

KvK-nummer
17168524
AFM-nummer
12007340
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Janneke de Groot
Janneke de Groot
Hypotheekadviseur Guido van de Weijer
Guido van de Weijer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
14 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.795,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 180,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Afhankelijk o.a. hoe documenten aangeleverd worden, complexiteit van het dossier, varieert een hypotheedossier tussen 1400 en 2000 euro
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: