Details hypotheekadviseur

Archipelstraat 284
6524LR Nijmegen
Telefoonnummer Het Financieel Advies nl
024-3656508
Het Financieel Advies nl kantoorfoto
Klantcijfer: 9,3

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 545 waarnemingen: 306 reviews en 239 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,3 (239 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 winnaar in de regio Gelderland-Zuid

98% beveelt Het Financieel Advies nl aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

306 reviews voor Het Financieel Advies nl

Gesorteerd op
12 maart 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Duidelijk goed meedenken"

9
Duidelijke uitleg gegeven en goed advies over de mogelijkheden. Alles is heel snel gepasseerd en zonder problemen. Bij elke stap is het voor mij duidelijk geweest welke gegevens ik moest aanleveren en ook bij stukken die terugkwamen werd er altijd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is. Mijn wensen voor een hypotheek aanbieder zijn ook goed verwerkt en ik kreeg de opties overzichtelijk voorgeschoteld
5 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Goed advies, vele mogelijkheden bekeken."

7
Uitgebreid advies. De adviseur nam de tijd voor ons en we konden altijd terecht voor vragen of aanvullende uitleg.
3 maart 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Duidelijk en snel"

10
Heldere uitleg, prettige communicatie, alles was snel rond.
27 februari 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Goed geholpen bij iedere stap van het proces!"

10
Als starters hadden we weinig idee van wat er op ons af kwam, maar de adviseur heeft ons geweldig geholpen. Zelfs bij een kleine tegenslag heeft ze goed meegedacht waardoor alles gelukkig door kon gaan zoals we dat graag wilden. Dat was zonder haar niet gelukt.
25 februari 2019
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Degelijk en to-the-point advies"

10
We zijn erg tevreden met de advisering van de adviseur rondom de aankoop van ons eerste huis. De gesprekken verliepen heel prettig en de adviezen waren duidelijk en to-the-point. We waardeerden het ook dat het investeringsbeleid van hypotheekverstrekkers als eventuele optie werd meegenomen in de berekeningen. We hebben Het Financieel Advies al bij meerdere vrienden aanbevolen.
4 februari 2019
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Betrouwbaar, Aangenaam en Realistisch"

10
Ik kan Het Financieel Advies bij iedereen aanbevelen. Er wordt op een realistische manier naar je situatie gekeken en rekening gehouden met zaken die in de toekomst zouden kunnen gaan spelen. Daarnaast is ook de omgang zeer prettig en wordt er meerdere keren gevraagd of alles helder is. Mochten er nog steeds vragen zijn dan worden deze op een geduldige manier nogmaals toegelicht. Telefonisch zijn ze zeer goed bereikbaar en op de mail wordt snel gereageerd.
1 februari 2019
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Gedegen en goed advies."

10
Het advies wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, er wordt goed meegedacht. Er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen zodat je ook weet waar je aan begint. Het geeft rust in een drukke periode wettende dat er iemand met je meedenkt en op de belangrijke moment er voor je is.
28 januari 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"zeer vriendelijk en compleet advies"

10
De adviseur neemt tijd en maakt tijd voor je, zorgt dat alles duidelijk voor je is, zeer bekwaam, professioneel, regelt alles. Wij moesten op zeer korte temijn veel geregeld hebben. Hij heeft zijn uiterste best gedaan alles te bespoedigen met goed resultaat. Het is iemand die je vertrouwen geeft en een eerlijk advies geeft! Ik kan dit kantoor iedereen aanraden!
23 januari 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Duidelijk en behulpzaam"

9
Vanaf het begin meteen glashelder en vriendelijk geholpen. Altijd tijdig ondersteuning, en een duidelijk aanwezige inzet. Kunnen bijna alles wel voor je regelen, lijkt het.
2 januari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goed praktisch advies"

8
De adviseur dacht mee met onze hypotheekaanvraag, was duidelijk, to the point en zeer bereikbaar bij vragen en opvolging. Hoewel onze aanvraag niet de makkelijkste was (buitenlands inkomen, eigen zaak) heeft hij ons ook in de bemiddeling uitstekend bijgestaan en het tot een goed einde gebracht.
12345678931volgende

Details

KvK-nummer
17168524
AFM-nummer
12007340
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Janneke de Groot
Janneke de Groot
Hypotheekadviseur Guido van de Weijer
Guido van de Weijer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
14 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.795,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 180,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Afhankelijk o.a. hoe documenten aangeleverd worden, complexiteit van het dossier, varieert een hypotheedossier tussen 1400 en 2000 euro
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: