Details hypotheekadviseur

Kronenburgersingel 3
6511AL Nijmegen
Telefoonnummer Hypotheek Visie
024-3604785
Hypotheek Visie kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 55 waarnemingen: 44 reviews en 11 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (11 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag

95% beveelt Hypotheek Visie aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

44 reviews voor Hypotheek Visie

Gesorteerd op
7 maart 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2017

"Enkel handig om hypotheken te vergelijken"

1
De juiste hypotheek was snel gekozen. De rest van het proces liep stroef en vol fouten. Ik heb veel achter dingen aan moeten bellen en mailen terwijl de adviseur zeer slecht telefonisch bereikbaar was. Tijdens de overdracht bleken een aantal dingen niet voldoende te zijn geregeld en moest ik wederom bellen en regelen om de overdracht überhaupt door te laten gaan. Ik ben met hypotheekvisie in zee gegaan om wat ondersteuning te hebben en om wat minder over dingen te hoeven stressen. Echter heb ik bij vrijwel ieder onderdeel van het proces zelf nog moeten ingrijpen. Indicatie van de prijs klopt niet. Dit was in mijn geval 2750 euro en er werd ook nog eens een rekening van 2850 bij de notaris aangegeven waar ik dus nog een correctie op heb moeten laten doen. Slechte zaak!
Reactie van Hypotheek Visie
Beste IAC, Wat jammer dat je dit commentaar schrijft over een hypotheek die we in 2016 al voor je hebben geregeld. Door een communicatie fout is een door jou aangevraagde schadeverzekering niet tot stand gekomen. Wij hebben met de verzekeraar geregeld dat dit met terug werkende kracht kon worden herstelt. Nu wil je wel de schade uitkering maar niet de achterstallige premie. Omdat dat niet gunstig voor je uitpakt geef je dit commentaar. Jammer!!
15 maart 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Snel, accuraat, zeer makkelijk bereikbaar, kundig"

10
Wij zijn zeer in onze nopjes met onze nieuwe hypotheek, met name dat het hele traject slechts 18 dagen heeft geduurd, toen was het rond. De service die Hypotheekvisie Nijmegen / *** geeft is zeer bijzonder. Hij kent de markt, weet waarover hij praat. Een afspraak op zaterdag morgen om 8.00 uur ( omdat de agenda vol was ) is mogelijk, wat een service. Nogmaals dank voor alles. Bart Jacobs en Karin Cranen.
22 februari 2014
aankoop van een eerste huis in november 2013

"Zeer behulpzaam en altijd bereikbaar."

8
Deze adviseur heeft veel ervaring met de woningmarkt en is daarom ook behulpzaam buiten het hypotheekadvies om, bijvoorbeeld advies over het bieden en handelen. Ook heeft hij veel connecties wat betreft de woningmarkt. De Hypotheek werd duidelijk uitgelegd en was zo geregeld, alle rondslomp eromheen regelde hij, ik hoefde alleen wat documenten aan te leveren. Wat ik ook als pluspunt beschouw is dat de hoeveelheid keuzes beperkt werden, het advies was to-the-point.
17 februari 2014
aankoop van een eerste huis in oktober 2013

"Goed advies en goede ondersteuning"

9
Prettig dat er wordt gekeken naar wat je per maand kwijt wil zijn aan een hypotheek i.p.v. te kijken naar wat je maximaal kunt lenen.
13 februari 2014
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"Duidelijk en snel in contact/organisatie"

8
We konden snel terecht, ook op tijden die voor ons uitkwamen met 2 drukke banen. Het advies was duidelijk, eerlijk en wanneer we ergens tegen aanliepen reageerde **** snel en werd het ook tijdig opgelost.
11 februari 2014
oversluiten van de hypotheek in mei 2013

"betrouwbaar, meedenkend, goede uitleg, geduldig."

8
Hypotheekvisie ******dacht mee wat voor mij de beste oplossing zou zijn. De bank waar ik bij zat werkte niet echt mee maar met de hulp van **** van Hypotheekvisie heb ik alles goed rond gekregen.
10 februari 2014
verhogen van de hypotheek in februari 2013

"duidelijk en betrouwbaar"

9
******* geeft goed advies, en legt helder en duidelijk uit wat je moet weten en welke keuzes er zijn.
9 februari 2014
aankoop van een ander huis in november 2013

"Helder, vlot, adviserend en professioneel"

9
Brengt vakkundig mogelijkheden in kaart. Adviseert bij de verschillende keuze opties, is op de hoogte van de laatste regelgeving en komt met een helder voorstel waarbij exact de financiële situatie wordt geschetst.
8 februari 2014
oversluiten van de hypotheek in november 2013

" voorlichting in onvoldoende,"

5
Wij zijn tevreden over het Hypotheek advies, maar de uitleg hoe het proces verliep was niet toerikend. Dit veroorzaakte veel onnodige vragen bij de klant. De kosten die voor aanvullende verzekeringen in rekening worden gebracht, lijken niet in vergelijking te staan met de te besteden tijd en advies.
8 februari 2014
aankoop van een eerste huis in december 2013

"Zeer goed advies en duidelijke uitleg"

10
Ik ben zeer tevreden over Hypotheek Visie Nijmegen. Als jonge starter ben ik er goed geadviseerd en werd mij vanaf het begin duidelijk wat mijn opties waren en wat er moest gebeuren. Daardoor verliep de hele procedure snel en eenvoudig, ook kon ik er altijd terecht met vragen.
12345volgende

Details

KvK-nummer
09128085
AFM-nummer
120111101
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. G.W.M.M. Staffhorst
Dhr. G.W.M.M. Staffhorst

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 495,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: