Details hypotheekadviseur

Kerkenbos 1323
6546BG Nijmegen
Telefoonnummer Hypotheekcentrum voor Ondernemers
024-7503462
Hypotheekcentrum voor Ondernemers kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 115 waarnemingen: 91 reviews en 24 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (24 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Hypotheekcentrum voor Ondernemers aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

91 reviews voor Hypotheekcentrum voor Ondernemers

Gesorteerd op
16 december 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Deskundig advies"

9
Snel en deskundig advies afgestemd op de persoonlijke situatie.
16 september 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Betrouwbaar"

10
Lang verhaal kort: Ik zou zonder deze adviseur geen hypotheek kunnen krijgen. Eerste telefonisch contact gehad en duidelijk over de mogelijkheden en tarieven overlegd. Verder ging het snel van de kant van de adviser. Bij de verkopende partij duurde het wel lang. Uiteindelijk het volledige proces goed afgerond. Wel handig alle documentstukken over de inkomen e.d. klaar te hebben liggen, scheelt namelijk veel tijd.
3 augustus 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"deskundig en zorgvuldig"

9
Ik heb het als zeer prettig ervaren. De adviseur komt op mij deskundig en zorgvuldig over.
18 juli 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Fantastische hulp, echte aanrader"

10
Ik vroeg mijn oude adviseur naar een hypotheekadvies voor mijn nieuwe woning, dit keer als ondernemer ipv werknemer. Moeilijk moeilijk, banken doen dan heel lastig... Dus toen gezocht naar een alternatief. Diezelfde vraag aan de adviseur van Hypotheekcentrum Voor Ondernemers was niet moeilijk moeilijk, maar gewoon recht op het doel af en niet veel later een goed en haalbaar advies. De adviseur heeft ontzettend veel kennis van zaken en weet precies welke bank voor wat voor situatie het beste past. Dus ondernemers: stop met huren, start met kopen :) En dan alleen 'even' je hypotheek regelen bij HCVO.
11 juni 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Ze krijgen meer voor elkaar voor ondernemers!"

10
Als ondernemer is het vaak een grotere uitdaging om je gewenste hypotheek te krijgen dan mensen in loondienst. Mijn ervaring met het Hypotheek Centrum voor Ondernemers is zeer positief. De cijfermatige onderbouwing naar banken toe is van een heel hoog nico, wat andere hypotheekadviseurs niet weten weten zijn wel. Ik heb uiteindelijk nog meer Hypotheek gekregen dan ik in eerste instantie dacht te kunnen krijgen. Hierdoor kan ik met mijn gezin ons paradijsje gaan bouwen. Heel hartelijk dank!
5 juni 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Snel een goed resultaat"

9
Na een initiële maximale hypotheek advies. Hebben wij besloten om met de adviseur verder te gaan. En hier geen moment spijt van gehad. Advies was helder, en de snelheid zat er goed in. Toetsinkomen als ondernemer kwam overeen met de hypotheekverstrekker daarna was het snel geregeld. Pas op twitter las ik een ondernemer die klaagde over zijn mogelijkheden als ondernemer. Ik zou zeggen neem eens contact met deze adviseur op en laat je situatie door hen beoordelen.
4 april 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Zeer kundig, snel en vriendelijk"

9
Vanwege mijn bijzondere ondernemersconstructie ben ik geadviseerd om de aankoop van mijn huis via Pentrax laten verlopen. Omdat ze mijn situatie zeer goed snapten waren ze een goede intermediair tussen mij en hypotheekverstrekkers.
2 april 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Aangenaam verrast! It giet troch!"

10
Sinds 2,5 jaar draait mijn vrouw een Holding met daaronder werkmaatschappij. Sinds een jaar sta ook ik (haar man), bij haar op de loonlijst. Gezien de groei van ons bedrijf zochten wij meer ruimte. Een woning met separaat kantoor! Helaas was onze oude woning na 10 jaar nog altijd niet verkocht en zijn er hoge kosten geprognotiseerd om deze verkoopbaar te krijgen. Gelukkig lijkt de huidige woning waar we nu woonachtig zijn goed in de markt te liggen. Maar ja, met een beginnend bedrijf, samen op de loonlijst, 3 schoolgaande kinderen en tevens nog een oude vrijwel onverkoopbare woning leek het een onmogelijke opgaaf een nieuwe hypotheek rond te krijgen voor onze nieuwe woonwens... Na een zoektocht op internet kwamen wij in contact met HCVO. Wat een genot om met haar te mogen werken! Ze analyseerde onze mogelijkheden. Keek met een open vizier naar wat er wel kon en adviseerde ons alsof ze onderdeel van ons bedrijf was! De hypotheek is een feit! Bedankt!
28 maart 2019
afsluiten van een hypotheek in april 2019

"Traag, slechte klantenservice"

1
Onlangs heb ik contact gehad met Pentrax voor het opstellen van een inkomensverklaring in verband met NHG. Ik ben zelfstandig ondernemer en had om deze reden de inkomensverklaring nodig. In verband met de hypotheekaanvraag was het belangrijk dat ik de verklaring snel zou krijgen, dus ik koos voor Pentrax omdat zij de belofte doen binnen 5 dagen te leveren. Nu bleek dat deze 5 dagen in gaan als het dossier compleet is. Het bleek lastig om het dossier compleet te krijgen, met name doordat het steeds enkele dagen duurde voor ik antwoord kreeg op mijn vragen. Ik ben door 3 verschillende personen geholpen die onderling geen informatie leken uit te wisselen. Daarnaast heb ik de benadering niet prettig ervaren. Op mij komt Pentrax over als een bureaucratisch bedrijf waar werknemers niet met plezier werken en klantenservice geen prioriteit heeft. Helaas geen positieve ervaring.
25 februari 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Supersnel, proactief en maximaal transparant."

10
Niets toe te voegen aan bovenstaande kwalificatie. De samenwerking en communicatie binnen het team van mevrouw Knaken bleek voortreffelijk en naadloos: wie ik ook aan de lijn had: ieder was tot in detail op de hoogte van mijn casus.
12345678910volgende

Details

AFM-nummer
12002349
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. A. Knaken-Hogerhorst
Mevr. A. Knaken-Hogerhorst

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 9.999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Indien een toelichting op de aanvraag benodigd is , dan zullen wij een bedrijfsanalyse opstellen. De kosten hiervoor bedragen slecht 495,= Euro.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: