Details hypotheekadviseur

Graafseweg 274-16A
6532ZV Nijmegen
Telefoonnummer Van der Lans Grooten & Partners
024-3245545
Van der Lans Grooten & Partners kantoorfoto
Klantcijfer: 9,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.985 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 356 waarnemingen: 256 reviews en 100 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,9 (100 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Van der Lans Grooten & Partners aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

256 reviews voor Van der Lans Grooten & Partners

Gesorteerd op
13 november 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Advies voor oversluiting hypotheek"

9
Reageert snel en accuraat. Lage kosten en toch goede kwaliteit.
6 november 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Deskundig en meedenkend"

9
Goede uitleg en juiste hypotheekvorm aanbevolen. Draagt zorg voor vlotte overdracht stukken naar hypotheekverstrekker. Snel en vakkundig en zorgde voor overzicht in ons complexe dossier.
2 november 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Huis vekocht .en ander huis gekochtht"

9
Ben zeer goed geholpen .Wilde na een scheiding een nieuwe start maken,door een kleiner huis te kopen Dus de vraag bij mijn adviseur neergelegd.En die heeft me zeer goed geholpen.
31 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Zeer positief"

10
Zeer professioneel en kundig geholpen. Prettige samenwerking en zeer flexibel qua mogelijkheden m.b.t. afspraken. Hypotheek moest in een korte periode geregeld zijn en waren uiteindelijk sneller dan nodig was!
30 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in februari 2019

"Nieuwe hypotheek."

10
De adviseur is altijd heel duidelijk en geduldig. Zoals ik graag wil in jip en Janneke taal. Hij heeft voor ons de beste hypotheek uitgezocht.
30 oktober 2019
verhogen van de hypotheek in mei 2019

"Verhoging hypotheek"

10
Wij zijn door van der Lans Grooten prima geholpen bij het regelen van de verhoging van onze hypotheek. Wij zijn stap voor stap door het hele proces geleid. De communicatie verliep erg soepel.
30 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Professioneel, vertrouwd"

10
Fijn om alle vragen spoedig goed onderbouwd beantwoord te krijgen. Met genoegen en vertrouwen gaan we verder en blijven we in contact wanneer nodig.
30 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2019

"Financieel advies & meer"

10
Efficiënt en duidelijk advies op maat. Afspraken in de avond op tijdstippen die passen bij werkenden. Meedenkend in de privé sfeer. Voel me volledig en op persoonlijke wijze ontzorgt. Aanrader! bedankt voor de begeleiding in een hectische periode.
29 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in augustus 2019

"Oversluiten hypotheek "

10
Bij de adviseur heb ik met een persoonlijke benadering een goed en eerlijk advies gekregen, deskundige begeleiding en een snelle reactie op en adequate hulp bij vragen. Ook van de adviseur kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord via de mail. De adviseur heeft me heel veel werk uit handen genomen en enorm geholpen met alles wat er bij het oversluiten van een hypotheek komt kijken. Ik ben dan ook zeer tevreden en kan iedereen dit hypotheekkantoor aanraden.
15 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in augustus 2019

"Oversluiten hypotheek"

10
De adviseur geeft een eerlijk, deskundig en betrouwbaar advies, hij neemt je veel werk uit handen, is erg behulpzaam en geeft snel antwoord op vragen, hij neemt de tijd voor je, is flexibel in het maken van afspraken. Ik ben erg blij en tevreden met zijn hulp!
12345678926volgende

Details

KvK-nummer
09102733
AFM-nummer
12004398
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.T.M. van der Lans
Dhr. J.T.M. van der Lans

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 85,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 950,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.840,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 145,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 130,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheken tot € 250.000,- vanaf € 1.500,- tot € 2.245,-
Tarief voor starters maximaal € 1.840,-
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: