Details hypotheekadviseur

Gasthuisstraat 13A
4001BD Tiel
Telefoonnummer Albers & Partners
0344-634394

Is dit kantoor van jou? Meld je kantoor dan nu aan!

Albers & Partners kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 14 waarnemingen: 12 reviews en 2 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (2 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Onbekend
Bij ons op kantoor
Onbekend
Op je werkplek
Onbekend

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn bij ons niet bekend.

58% beveelt Albers & Partners aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
10,0 (1 review)
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

12 reviews voor Albers & Partners

Gesorteerd op
27 augustus 2012
afsluiten van een hypotheek in augustus 2011

"waren tevreden, nu is kantoor in Tiel gesloten"

0
We waren tevreden, maar nu is het kantoor gesloten en stonden ook voor een dichte deur en de naam is van de gevel!
21 juni 2011
oversluiten van de hypotheek in februari 2011

"Zeer kundig, totaalvisie"

9
Afgelopen december (2010) second opinion op mijn financiele situatie laten doen, omdat vaste lasten te hoog waren. Vorige tussenpersoon vertelde dat besparingen onmogelijk waren. Dit zeiden ze omdat ze nog dik geld aan me verdienden. ***** heeft een totaal rapport gemaakt van onze financiele situatie hierin is alles betrokken geworden: eigen woning, hypotheek, lijfrentes, verzekeringen, woekerpolissen, pensioensituatie. Hierna is hij met een advies gekomen: We hebben vervolgens de hypotheek overgesloten en heb al mijn oude woekerpolissen afgekocht. Al met al levert het mij een besparing op van zo'n 35% op mijn hypotheeklasten. We zijn nu bezig met het oversluiten van de lijfrente, wat ook woekerpolissen blijken te zijn naar bancaire lijfrente. ***** toont precies aan wat hij aan ons verdient, dat is helemaal transparant en ik kan het zelf narekenen. Belangrijk is dat ik de producten die ik nu heb begrijp en ik veel geld in mijn zak hou die ik onnodi
5 mei 2011
oversluiten van de hypotheek in januari 2011

"Prima deskundig advies"

7
Gaan verder dan alleen hypotheekadvies, bekijken de gehele financiele situatie en geven dan gericht advies.
3 mei 2011
afsluiten van een hypotheek in oktober 2010

"Duidelijk advies"

8
Ieder jaar even contact, telefonisch maar indien gewenst een persoonlijk gesprek over hoe e.e.a. er voor staat.
3 mei 2011
verhogen van de hypotheek in maart 2011

"Helder en concreet advies "

10
De adviseur heeft voor in heldere bewoordingen mijn financiele situatie geschetst en advies gegeven. Het verhogen van de hypotheek werd ook in relatie bekeken dat onze (bredere) financiele situatie. Een net en correct totaaladvies. Ook de backoffice heeft een keurige opvolging en verzorgt eea netjes
14 april 2011
oversluiten van de hypotheek in december 2010

"In alle rust en tijd wordt er uitleg gegeven."

9
Eindelijk een kantoor waarbij de adviseur in alle rust en tijd uitleg geeft, waarbij bewustwording en inzicht centraal staat en financiele beslissing goed in beeld worden gebracht. Na 4 bezoeken van de adviseur en goede discussies en gesprekken werd er per bezoek een persoonlijk verslag geschreven en bijgesteld, na versie 4 was voor ons alles meer dan duidelijk, we kregen Financiele Rust, het verslag is goed te gebruiken voor latere gesprekken om weer zaken bij te stellen.
11 april 2011
oversluiten van de hypotheek in maart 2011

"Heel duidelijk en goed advies! "

8
Wij zijn na aan aantal andere gesprekken bij Albers & Partners terecht gekomen. Dit blijkt een goede keuze te zijn. Zij geven een eerlijk, duidelijk en compleet advies over de mogelijkheden die er zijn. Er wordt naar alle facetten van financiele planning gekeken. Hypotheek, verzekeringen, beleggingen, sparen, AOV en pensioenen. Vervolgens een helder en duidelijk slot advies. Dit hebben wij naar tevredenheid gesloten. Kortom; wij zijn zeer tevreden over het kantoor Alber & Partners!
18 februari 2011
verhogen van de hypotheek in februari 2011

"Het Proefballonetje"

3
Ik werd benaderd via een internetaanvraag van hypotheekrentes. Na een eerste gesprek, waarin veel werd gepraat over de financiele wereld, kwam de adviseur met een compleet in elkaar getimmerde hypotheek. NHG terwijl wij hiervoor niet in aanmerking kwamen. Een verhaal dat we om NHG te krijgen de lening moesten verhogen, niet terug te vinden in de voorwaarden van NHG trouwens. Wel een goede rente, echter ik kreeg het idee dat er geprobeerd werd een afgeketste hypotheek van iemand anders aan ons werd verkocht. Nooit werd de vraag gesteld wat wij nu precies voor ogen hadden met een eventuele oversluiting. Niet goed luisteren, wel veel praten. Alleen aardig zijn is niet voldoende.
6 februari 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2010

"Duidelijk advies voor startende kopers!"

10
Wij zijn een jong stel van 21 en 24 jaar en hebben ons eerste huis gekocht. Via internet zijn wij bij Albers & Partners terecht gekomen voor een adviesgesprek. Dit gesprek was een zeer prettig gesprek waarbij alles duidelijk en rustig uitgelegd werd. Vragen stellen of nogmaals uitleg vragen was geen enkel probleem, wat bij een vorig gesprek (bij een ander adviesbureau) voor ons gevoel niet mogelijk was. Uiteindelijk hebben wij onze hypotheek afgesloten bij Albers & Partners en hebben zij alles voor ons geregeld. Wij als starters en leken op dit gebied raden Albers & Partners zeker aan en wil bij deze Albers & Partners ook bedanken voor het ontlasten van alle zorgen!
7 september 2010
oversluiten van de hypotheek in juli 2009

"Veel gebakken lucht."

2
Er werden-zelfs voor mij duidelijk- onjuiste adviezen gegeven. Bovendien week men van mijn vraag af, door ongevraagd meer en duurdere oversluitingen aan te bieden. De in rekening gebrachte kosten waren aan het eind in eerste aanleg veel te hoog en op niets gebaseerd.
12volgende

Details

KvK-nummer
11070798

Wij geven advies

Bij je thuis
Onbekend
Bij ons op kantoor
Onbekend
Op je werkplek
Onbekend

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn bij ons niet bekend.


rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: