Details hypotheekadviseur

Waardenburglaan 26
4006ET Tiel
Telefoonnummer ZondagAdvies
0344-652024
ZondagAdvies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 46 waarnemingen: 26 reviews en 20 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (20 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

92% beveelt ZondagAdvies aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

26 reviews voor ZondagAdvies

Gesorteerd op
27 februari 2014
aankoop van een eerste huis in september 2013

"Goede advies, duidelijk, snel."

8
Wij kunnen het kantoor aanbevelen omdat, ze nemen alle stappen met je door, zijn duidelijk, geven goed advies en heel vriendelijk!:)
3 november 2013
aankoop van een eerste huis in juli 2013

"goed advies en begeleiding, klantvriendelijk"

8
goede prijs/kwaliteit verhouding, goed pakket voor starters, duidelijke uitleg, gehele proces van huis kopen wordt overzichtelijk gemaakt
29 oktober 2013
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"Gedegen advies"

8
Op basis van eigen wensen geven ze een gedegen advies, op een plezierige manier. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang in de aanvraag en hebben zich goed ingezet om diverse zaken snel te regelen.
1 oktober 2013
aankoop van een eerste huis in september 2013

"Goed advies. "

8
Het hypotheek advies wat we kregen sloot prima aan bij hoe we er zelf over dachten. Onze contactpersonen bij zondag advies zijn goed bereikbaar en reageren snel. Wat zowel belangrijk als prettig is. Minpunten heb ik niet, ik zou zondag advies zeker bij anderen aanraden.
23 april 2013
aankoop van een eerste huis in januari 2013

"Snelle servies, lang verhaal"

5
ik zou het kantoor niet snel aanbevelen. Mijn voorkeur zou er vooral naar uti gaan om geen vragenlijst in te vullen maar in persoonlijk gesprek de behoeften van de klant te inventariseren. ons vragenlijst kwam totaal niet overeen met de uiteindelijk gewenste hypotheek vorm. Wij vinden zon vragenlijst niet duidelijk genoeg.
Reactie van ZondagAdvies
Wij vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent geweest. Ons advies begint altijd met een persoonlijk gesprek, de kosten voor dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Wij sturen u vooraf wel een vragenlijst over uw persoonlijke situatie en wensen ter voorbereiding op het gesprek. Doordat de adviseur deze informatie niet meer tijdens het gesprek hoeft te noteren, scheelt dit veel tijd en dus kosten. Door deze werkwijze te hanteren kunnen wij scherpe tarieven bieden. Na een uitgebreide inventarisatie van uw gehele persoonlijke en financiële situatie gaat de adviseur voor u bekijken welke oplossingen het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Het advies wordt vervolgens in een compleet adviesrapport vastgelegd en persoonlijk met u doorgesproken. Wij zouden graag met u bespreken wat er naar uw idee fout is gegaan. Omdat u de beoordeling anoniem geplaatst heeft, kunnen wij helaas geen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, wij informeren u graag!
11 maart 2013
oversluiten van de hypotheek in januari 2013

"Goed en uitgebreid advies"

9
Goede begeleiding gehad bij de oversluiting. Zeer snelle reacties op mail en een uitgebreid advies gekregen. Zeer tevreden!@
6 maart 2013
aankoop van een eerste huis in februari 2013

"Duidelijk, meedenkend en klantgericht"

9
****neemt ruim de tijd en is erg helder in haar uitleg.
17 januari 2013
oversluiten van de hypotheek in april 2012

"Goede service."

8
Neemt duidelijk de tijd voor je. Vragen worden duidelijk en goed beantwoord. Sta ook open voor suggesties en die worden ook bekeken. Als alles is goed bevonden, dan is de hypotheek ook snel voor mekaar. Ik ben zeer tevreden met Zondag advies.
29 december 2012
aankoop van een eerste huis in november 2012

"goed uitgelegd in gewoon "Nederlands""

7
Kosten noch moeite is gespaard om ons goed uit te leggen en ervan te overtuigen dat wij een goede stap gaan nemen. Ieder telefoontje met vragen van onze kant werd altijd naar volle tevredenheid beantwoord.
24 december 2012
oversluiten van de hypotheek in december 2012

"Helder en duidelijk advies. Meedenkend."

10
Er wordt bij ZondagAdvies goed geluisterd naar je wensen en het advies dat gegeven wordt is helder.
123volgende

Details

KvK-nummer
11070410
AFM-nummer
12017204
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. C. Zondag
Mevr. C. Zondag

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 2.250,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: