Details hypotheekadviseur

Havenstraat 132a
1404EM Bussum
Telefoonnummer Gooi Finance
035-6922220
Gooi Finance kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 9 waarnemingen: 8 reviews en 1 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend 

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

(1 kwaliteitscheck)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Gooi Finance aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

8 reviews voor Gooi Finance

Gesorteerd op
28 juni 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Zeer gedegen advies. Kundig en vasthoudendheid. "

10
***** heeft eerder een hypotheek verzorgd en was zeer goed op de hoogte van de diverse hypotheek aanbieders. Het hele proces liep over meerdere schijven en mede door zijn vasthoudendheid is het uiteindelijk gelukt. Hij was de spin in het web van de aanvraag. Gooi finance staat voor mij bovenaan in kennis en vasthoudendheid.
11 mei 2015
oversluiten van de hypotheek in maart 2015

"geweldig advies en prima oplossing"

10
Helaas hadden wij een hypotheek op beleggingen gebaseerd. Wij vonden het een woekerpolis. We hebben eerst bij onze toenmalige hypotheek verstrekker navraag gedaan over de opties. Maar daar kregen we niet echt de indruk dat er tijd was voor ons probleem. Via via zijn we toen hier terecht gekomen. En hier werd naar ons probleem geluisterd en gelukkig ook een goede oplossing uitgekomen!
4 juni 2014
aankoop van een eerste huis in januari 2014

"Duidelijk, helder, behulpzaam, accuraat"

9
Ik zou Gooi Finance zeker aanraden. Ik was er voor me hypotheek van mijn 1e huis (dit was dus allemaal nieuw voor me). Eerst werd alles keurig en duidelijk uitgelegd en later allemaal geregeld. Vooral het fijne vond ik dat **** er bovenop zat en dat is bij die overheidsinstanties ook zeker nodig! En voor vragen kon ik altijd bij ze terecht. Nee, ik heb alleen maar lof over hoe ik daar geholpen ben en alles is afgewikkeld.
15 januari 2014
oversluiten van de hypotheek in oktober 2013

"zeer betrokken, deskundig en helder advies"

10
Toen ik zelf met een adviseur van de bank vastliep en hij niets voor ons kon doen, heeft dhr. ****** er naar gekeken. Hij kwam met een heel duidelijk plan en heeft dat helemaal voor ons uitgewerkt. Dat heeft erg lang geduurd door fout op fout op fout bij de bank. Hij heeft niet opgegeven, maar zich hier als een terriër in vastgebeten. We hebben nu een nieuwe hypotheek waar we erg blij mee zijn en die we zelf met geen mogelijkheid voor elkaar hadden gekregen. Wij kunnen weer rustig slapen.
27 december 2013
aankoop van een eerste huis in oktober 2013

"Fijne service en toegankelijk voor iedereen! "

10
Na het eerste gesprek voelde het meteen goed, Dhr. ***** hield het overzichtelijk en nam de moeite dingen meerdere keren uit te leggen als dat nodig was. Onze hypotheek was niet een alledaags verhaal maar Dhr.****** zag dat als een uitdaging die uiteindelijk vlekkeloos verliep. In tegenstelling tot andere advies bureaus kregen we het gevoel dat hij echt het onderste uit de kan wilde halen en ons ook echt te helpen. Hij heeft verstand van zaken waardoor wij eigenlijk niets meer hoefde te doen. Wij zullen iedereen adviseren er naar toe te gaan.
5 april 2012
aankoop van een ander huis in oktober 2011

"Goede informatie!"

9
Je krijgt een goed overzicht hoe het werkt en wat je kan met bruto jaarinkomen. Welke bank het voordeligste is en ga zo maar door. Echt een fijn kantoor.
10 april 2010
verhogen van de hypotheek in juli 2007

"Zeer goed advies "

10
Zeer goed advies en service. Wij gaan elk jaar terug voor advies en voor de belasting aangifte.
12 mei 2009
aankoop van een ander huis in maart 2007

"advies afgestemd op onze financiële situatie"

10
Bij advies werd op een duidelijke manier gerefereerd aan onze financiële situatie. De toekomst is onvoorspelbaar, maar een aantal zaken zullen meestal wel voorkomen, bv hogere kosten voor kinderen, etc. Kortom, zeer tevreden

Details

KvK-nummer
32058825
AFM-nummer
12006864
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. E.P. Oudshoorn
Dhr. E.P. Oudshoorn

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.975,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: