Details hypotheekadviseur

Valkenhoflaan 13
1211JC Hilversum
Telefoonnummer Trappel & Partners
06-18940282

Is dit kantoor van jou? Meld je kantoor dan nu aan!

Trappel & Partners kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.925 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 13 waarnemingen: 12 reviews en 1 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend 

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

(1 kwaliteitscheck)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Onbekend
Bij ons op kantoor
Onbekend
Op je werkplek
Onbekend

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn bij ons niet bekend.

67% beveelt Trappel & Partners aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

12 reviews voor Trappel & Partners

Gesorteerd op
20 juli 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Prima advies, slechte communicatie en afhandeling"

0
Ik heb het 1e gesprek met de adviseur als erg prettig ervaren. Tijdens het offerte traject met de hypotheekverstrekker zijn er echter een aantal fouten gemaakt zoals het verwerken van verkeerde persoons/salaris-gegevens of verouderde documenten zoals een concept verbouwingsspecificatie. De adviseur zag bij een aantal fouten niet in waarom ik deze hersteld wilde hebben, want 'de offerte is prima zo'. Het ging hier om de aankoop van een woning, ik ga dan geen krabbel zetten onder een document waar fouten in staan (hoe klein deze misschien ook zijn). Voor mijn gevoel moest ik continu achter de adviseur aan zitten en alle documenten meerdere malen controleren, waardoor het vertrouwen snel verdween. Hij was enorm slecht telefonisch te bereiken (neemt vaak niet op, belt niet terug). Op e-mails reageert hij wel snel, maar zijn mails zijn erg kort en bondig. Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen met de hypotheek, maar ik had meer pro-activiteit en aandacht verwacht.
18 juni 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"betrouwbaar, kennis van zaken, tijd en aandacht"

10
Geeft ons al jarenlang zeer goede en betrouwbare adviezen, waar wij altijd veel profijt van gehad hebben. Heeft in die tijd diverse keren hypotheekaanvragen en verzekeringen heel netjes en met veel kennis van zaken voor ons verzorgd. Investeert veel tijd en aandacht om alles goed en duidelijk uit te leggen. Zeker een aanrader!
9 juni 2018
aankoop van een ander huis in september 2017

"Grove rekenfout, slecht te bereiken"

0
Via familie zijn wij bij deze adviseur gekomen. Hele grove rekenfout gemaakt wat ons meer dan 3000 euro kost en de datum van de offerte klopte niet waardoor we in de problemen kwamen. Nadat hij zwart op wit heeft dat je moet betalen is hij niet meer te bereiken. Telefonisch is hij niet bereikbaar, belt na inspreken ook niet terug en via de mail alleen als hij wil antwoorden denk ik. Daarbij snapt hij vaak je vragen niet en scheept ie je als dom af terwijl het geen domme rare vragen zijn ofzo. Ik hou niet van mensen afkraken via resensies maar wil anderen hiervoor behoeden
14 oktober 2016
aankoop van een eerste huis in december 2015

"Slechte communicatie en bereikbaarheid! "

0
Via familie ben ik in contact gekomen met deze adviseur. Hij kwam toen op afspraak bij mij thuis. Ik (leeftijd 30 jaar) had toen een 'koopflatje'. Tijdens het gesprek heb ik e.e.a. afgesloten voor een nieuwe hypotheek voor een 'eengezinswoning (als starter)'. De had ik al had aangekocht. En mijn appartement was inmiddels al verkocht..dat wist de adviseur. Na(dat) gesprek heb ik nooit meer iets van deze adviseur vernomen. Hij was niet bereikbaar, reageerde niet op voicemail, zelfs niet op e-mails. Ik het mijn nieuwe hypotheek vervolgens via de bank met een andere adviseur moeten regelen. Ik vind het bijzonder slecht dat een adviseur 1 keer langskomt bij iemand die 'in zijn leven' een nogal belangrijke aankoop doet, en een adviseur helemaal niets meer van zich laat horen. Hij schijnt via familie excuses te hebben geuit. Ik wens de adviseur veel succes in zijn toekomst. Ik beveel deze adviseur helaas niet aan andere mensen aan (ps: hij is niet bereikbaar).
19 mei 2015
aankoop van een eerste huis in februari 2015

"Slechte communicatie en bereikbaarheid! "

0
Wij zijn via familie bij de adviseur uit gekomen. Na een eerste en 2de gesprek zijn alle documenten getekend. Vervolgens door gestuurd naar Notaris. Vanaf dat moment is de adviseur niet meer te bereiken voor vragen en uitleg! Een arbeidsongeschiktheid verzekering aangevraagd maar nooit meer iets over gehoord! Vragen over een bouwdepot: hoe hier mee om te gaan.. helaas de adviseur gaf niet thuis! Enorm teleurgesteld dus in deze samenwerking en ik raad het je zeker af als je starter bent om met de adviseur in zee te gaan!
Reactie van Trappel & Partners
Het is nooit leuk een negatieve reactie te lezen, maar een 0 t.o.v. goede cijfers is wel een erg afwijkend signaal. Jammer dat deze klant meent zo zijn (eigen) onvermogen meent te moeten uiten. Ik wens deze klant veel wijsheid toe en veel geluk in zijn nieuwe huis waar de hypotheek ook blijkens de review wel snel is geregeld.
26 januari 2015
oversluiten van de hypotheek in januari 2015

"Zeer goede inzet, betrouwbaar, eerlijk"

9
Ik beveel het kantoor Trappel en partners aan, voor een eerlijk advies. Er is veel inzet en bereidwilligheid om iets te bereiken. Daarbij wordt er goed gekeken naar de persoonlijke situatie om zo een best passend advies te geven omtrent de hypotheek.
4 november 2014
aankoop van een eerste huis in februari 2014

"duidelijk advies"

8
Wij kregen via een kennis contact met de adviseurl. Hij heeft ons duidelijk uitgelegd wat er allemaal kwam kijken bij het kopen van een huis. Hij nam de tijd voor ons en wilde dingen meerdere keren uitleggen. Dit was erg fijn aangezien wij hier helemaal geen ervaring mee hadden. Uiteindelijk hebben we met zijn hulp en zonder dat we zelf veel moesten uitzoeken, de voor ons beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen afgesloten.
2 november 2014
oversluiten van de hypotheek in februari 2014

"Heel vasthoudend, geen moeite te veel."

10
Het oversluiten van onze hypotheek was niet de meest eenvoudige. De adviseur heeft zich hier helemaal in vastgebeten en uiteindelijk is het hem toch gelukt om de hypotheek rond te krijgen waar wij hem heel dankbaar voor zijn. De adviseur is eerlijk en is er echt voor jou, hij zoekt net zolang tot hij de voor jou de meest ideale hypotheek en verzekeringen heeft gevonden. Ook maakt het de adviseur niet uit waar je woont in het land, als hij het nodig vindt om te komen, komt hij naar je toe.
20 oktober 2014
aankoop van een eerste huis in april 2014

"Prima advies"

8
Goede begeleiding gehad met de juiste info. De adviseur heeft heel snel gehandeld en alles was netjes optijd behandeld.Voorbeeld zoals het hoort !!!
29 juni 2011
aankoop van een eerste huis in april 2011

"Perfect advies"

8
Wij zijn starters en hadden daarom totaal geen idee waar we rekening mee moesten houden. Ook wisten wij niet of we wel een huis konden kopen gebaseerd op 1 inkomen. Na onze totale levenstijl besproken te hebben met *****, waren de adviezen met allerlei alternatieven duidelijk waardoor wij beslissingen konden nemen. Dit ging in volledig vertrouwen.We zijn bij andere adviseurs geweest die alleeen onze idee-en voor een hypotheek uitwerkte, terwijl we nergens iets van afwisten. **** heeft alles voor ons perfect geregeld en wij hebben inmiddels onze huis gekocht dankzij hem.
12volgende

Details

KvK-nummer
32144689

Wij geven advies

Bij je thuis
Onbekend
Bij ons op kantoor
Onbekend
Op je werkplek
Onbekend

Openingstijden

De openingstijden van dit kantoor zijn bij ons niet bekend.


rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: