Details hypotheekadviseur

's Gravelandseweg 28-30
1211BS Hilversum
Telefoonnummer De Hypotheker Hilversum
035-6244302
De Hypotheker Hilversum kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 98 waarnemingen: 71 reviews en 27 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (27 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 22:00
Dinsdag*
08:30 - 22:00
Woensdag*
08:30 - 22:00
Donderdag*
08:30 - 22:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 14:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

94% beveelt De Hypotheker Hilversum aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

71 reviews voor De Hypotheker Hilversum

Gesorteerd op
5 maart 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Prima verzorgd en ontzorgd"

8
Adviseur heeft goed geadviseerd met prima geregelde voorwaarden. Daarnaast ontzorgd door *** die de opvolging deed op het administratieve vlak. Alles geregeld binnen afgesproken termijnen. Heel goed dus!
8 februari 2017
afsluiten van een hypotheek in augustus 2016

"Advieseur was zake kundig"

8
Advieseur heeft mij prima geholpen, begreep goed wat ik wilde en zette de mogelijkheden goed op een rij. Fijne ervaring.
2 februari 2017
verlengen van de hypotheek in december 2016

"prettig persoon"

8
Weet alles rustig en duidelijk uit te leggen. Neemt de tijd voor je.
23 januari 2017
aankoop van een ander huis in september 2016

"Gedegen advies voor onze situatie"

8
Voor de aankoop van onze tweede eigen woning zijn we uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg en de hypotheek gekregen die het beste bij onze situatie en wensen past.
8 december 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Vergroot je opties."

8
In samenwerking met de hypotheker heb je mogelijkheden die je als individu niet hebt doordat ze samen werken met hypotheekverstrekkers die alleen met een tussenpersoon werken. Daarnaast hebben ze kennis over de producten die geschikt zijn voor je persoonlijke situatie, en kunnen snel berekenen wat er binnen die opties financieel het meest aantrekkelijk is. Als ik het zelf allemaal had moeten vergelijken / uitzoeken was ik erg lang bezig geweest en was het regelen van een hypotheek misschien niet eens gelukt.
15 november 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Oprecht betrokken"

10
Omwille van de prijs van de dienstverlening van De Hypotheker hebben we getwijfeld of dit de juiste keuze voor ons zou zijn. Het advies bleek dit echter meer dan waard te zijn. De Hypotheker heeft gedurende het volledige proces pro-actief geholpen bij het afsluiten van de Hypotheek. Kortom; een aanrader!
30 oktober 2016
aankoop van een eerste huis in juli 2016

"helder, duidelijk advies."

9
Duidelijk advies, begrijpbare informatie. Goede hulp afgestemd op de persoonlijke situatie. Ze nemen de dingen uit handen, zodat je zeker weet dat alles gebeurt wat er moet gebeuren.
7 oktober 2016
oversluiten van de hypotheek in juni 2016

"Men is zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden"

9
Deskundig en zeer vriendelijk, en zeer accuraat. Evenals de overige collega's die ik daar gesproken heb.
21 september 2016
aankoop van een eerste huis in augustus 2016

"Goede begeleiding, vooruitdenkend en professioneel"

9
De adviseur heeft zich vanaf de eerste dag volledig ingezet voor ons. Bij problemen communiceerde zij dit direct naar ons en was heel duidelijk in haar uitleg hoe bepaalde zaken aangepakt moesten worden. De adviseur had kennis van haar zaken en begeleidde ons duidelijk gedurende het traject, zonder al teveel stress en problemen. Ik zou haar zeker aanraden bij een ieder die ook een huis wil gaan kopen.
16 september 2016
aankoop van een ander huis in juli 2016

"Uitstekend hypotheek kantoor"

8
De keuze voor de Hypotheker Hilversum was zeer prettig. Mijn vrouw heeft vaker al hypotheken afgesloten bij de Hypotheker. Deskundig advies en betrokkenheid van het hele team van adviseur tot de commercial assistenten kan ik als zeer prettig aangeven. Ze nemen de tijd voor je en hebben antwoorden op al je vragen en nemen veel administratie voor je uit handen. Al met al zeer tevreden voor onze keuze voor de hypotheker. Adviseurs zeer bedankt voor jullie advies. groeten, Michiel & Virginia
12345678volgende

Details

KvK-nummer
56453698
AFM-nummer
1234566789
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 22:00
Dinsdag*
08:30 - 22:00
Woensdag*
08:30 - 22:00
Donderdag*
08:30 - 22:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 14:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. B. Brandenburg
Dhr. B. Brandenburg
Hypotheekadviseur Mevr. M. van der Laag
Mevr. M. van der Laag
Hypotheekadviseur Mevr. I. Nissen
Mevr. I. Nissen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ons advies en onze bemiddeling betaalt u bij De Hypotheker een basisbedrag. Het basisbedrag geldt in de meeste gevallen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. Denk bijvoorbeeld aan de situaties als zelfstandig ondernemerschap, het aanvragen van een starterslening, inbrengen van bestaande verzekeringen in een nieuwe hypotheek, scheiding of BKR codering. Heeft u een serviceabonnement van De Hypotheker, dan zijn de kosten voor een eventuele aanpassing van uw hypotheek lager. Als klant wordt u tijdig geïnformeerd op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: