Details hypotheekadviseur

Nassaulaan 60
1213BD Hilversum
Telefoonnummer Franken Financieel Adviesbureau
035-7726699
Franken Financieel Adviesbureau kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 3.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 94 waarnemingen: 81 reviews en 13 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (13 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 22:00

96% beveelt Franken Financieel Adviesbureau aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

81 reviews voor Franken Financieel Adviesbureau

Gesorteerd op
21 augustus 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Snel, efficiënt, verstand van zaken"

10
Ik heb nu 2 keer van zijn diensten gebruik gemaakt en ben over beide keren erg tevreden.
8 juni 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Super hypotheekadviseur "

10
Al voor de 2e keer heb ik deze adviseur als hypotheekadviseur. Ik raad hem bij iedereen aan. Legt alles duidelijk uit en neemt echt de tijd. Werkt snel waardoor dingen snel geregeld zijn.
8 mei 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Betrokken, toegewijd, zorgvuldig, deskundig."

10
Zeer betrokken, vriendelijke adviseur. Ik voelde me het hele proces door hem gesteund. Je kan hem altijd om advies vragen; hij reageert snel, neemt de tijd om alle soorten vragen te beantwoorden, zich te verdiepen in jouw situatie en wensen. De adviseur denkt met je mee en zoekt zorgvuldig de mogelijkheden voor je uit. Hij heeft verstand van zaken en deelt zijn ervaringen. Hij komt zelf uit het bankwezen en heeft vele connecties. De adviseur weet hoe het er voorstaat op de markt en geeft zijn kennis overzichtelijk weer. Hij komt goed voorbereid aan op afspraak, met informatie en opties die passen bij jouw wensen en overhandigt dit in een geordende map. Dankzij een brief van hem, werd mijn bod serieus genomen. Niet alleen ik, maar ook mijn ouders zijn blij met zijn deskundigheid en toewijding. Zonder hem had ik mij niet zo zeker gevoeld en had het veel langer geduurd om alle stappen te doorlopen.
12 februari 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"vertrouwen"

10
De adviseur heeft ons perfect door het traject met de hypotheekaanvraag bij de verschillende banken begeleidt. Hij heeft ons goed geadviseerd wat de mogelijkheden zijn en wat voor ons de beste keus zou zijn. Door zijn ervaring en kennis van deze producten geeft het veel vertrouwen in de keuzes die je samen met hem maakt. Nog een voordeel is dat hij weet hoe de banken denken en wat ze willen weten bij een aanvraag en dat zorgt voor rust in een toch zeer hectische periode. De adviseur is heel erg duidelijk met zijn uitleg over de regels en wetgeving zodat er een duidelijk verhaal wordt geschetst van het begin tot het eind. De adviseur was altijd bereikbaar dus bij vragen heb je snel een antwoord. Wij zijn erg goed geholpen door de adviseur bij onze aanvraag voor een hypotheek.
14 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Betrouwbaar en prettig advies"

10
De adviseur is iemand die veel verstand van zaken heeft en ook op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Hij neemt de tijd voor je, is prettig in de omgang en kijkt naar de meest passende oplossing voor je voor nu maar ook voor de toekomst. Je krijgt een map waarin alle belangrijke informatie staat. Als je vragen hebt, reageert hij altijd op korte termijn wat heel prettig is. Ik ben blij dat ik ze als onafhankelijk adviseur heb gevraagd mee te denken wat voor mij de beste oplossing is.
15 november 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"Hoge kwaliteit "

10
De adviseur is deskundig en geeft een zeer goede begeleiding tijdens het gehele traject. Communicatie is goed, korte lijn en goed bereikbaar. Duidelijke uitleg over de hypotheek en de bijkomende aspecten.
19 oktober 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"goede begeleiding van begin tot eind-goed advies"

10
Goede communicatie en altijd bereikbaar om vragen te voorzien van advies.
5 augustus 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Zeer deskundig en op maat advies"

10
De adviseur is zeer goed geinformeerd. De opties tijdens het intakegesprek leidden uiteindelijk naar definitief advies. Alle formaliteiten worden snel en nauwkeurig afgehandeld. De adviseur is vriendelijk en heeft aandacht voor zijn klanten. Elke mail wordt snel beantwoord. Kortom zeer aan te bevelen.
15 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Doelgericht advies en snelle opvolging "

10
De adviseur heeft ons zeer goed en snel geholpen aan een nieuwe hypotheek. Hij geeft inhoudelijk uitstekend advies, is betrouwbaar, zeer flexibel en communiceert duidelijk en snel. Dankzij zijn doortastende optreden hebben wij snel kunnen beslissen en handelen bij de aankoop van een nieuw huis en hadden wij nog zeer nette voorwaarden ook. Ik kan de dienstverlening van de adviseur aan iedereen aanbevelen.
8 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Uitstekend advies"

10
Wij hebben uitstekend advies gekregen waarin duidelijk de verschillende mogelijkheden worden besproken. Dit heeft geresulteerd in een hypotheek die aansluit op onze wensen.
123456789volgende

Details

KvK-nummer
32137840
AFM-nummer
12018228
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 22:00

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Franken
Dhr. M. Franken

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.000,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
In plaats van advieskosten aan de bank betaalt u 1% aan FFA voor de advies- en bemiddelingsvergoeding (minimaal 2.500 euro en maximaal 4.000 euro). Dus 0% afsluitprovisie betaalt u aan de bank.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: