Details hypotheekadviseur

Nassaulaan 60
1213BD Hilversum
Telefoonnummer Franken Financieel Adviesbureau
035-7726699
Franken Financieel Adviesbureau kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 3.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 89 waarnemingen: 76 reviews en 13 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (13 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 22:00

96% beveelt Franken Financieel Adviesbureau aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

76 reviews voor Franken Financieel Adviesbureau

Gesorteerd op
15 november 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"Hoge kwaliteit "

10
De adviseur is deskundig en geeft een zeer goede begeleiding tijdens het gehele traject. Communicatie is goed, korte lijn en goed bereikbaar. Duidelijke uitleg over de hypotheek en de bijkomende aspecten.
19 oktober 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"goede begeleiding van begin tot eind-goed advies"

10
Goede communicatie en altijd bereikbaar om vragen te voorzien van advies.
5 augustus 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Zeer deskundig en op maat advies"

10
De adviseur is zeer goed geinformeerd. De opties tijdens het intakegesprek leidden uiteindelijk naar definitief advies. Alle formaliteiten worden snel en nauwkeurig afgehandeld. De adviseur is vriendelijk en heeft aandacht voor zijn klanten. Elke mail wordt snel beantwoord. Kortom zeer aan te bevelen.
15 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Doelgericht advies en snelle opvolging "

10
De adviseur heeft ons zeer goed en snel geholpen aan een nieuwe hypotheek. Hij geeft inhoudelijk uitstekend advies, is betrouwbaar, zeer flexibel en communiceert duidelijk en snel. Dankzij zijn doortastende optreden hebben wij snel kunnen beslissen en handelen bij de aankoop van een nieuw huis en hadden wij nog zeer nette voorwaarden ook. Ik kan de dienstverlening van de adviseur aan iedereen aanbevelen.
8 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Uitstekend advies"

10
Wij hebben uitstekend advies gekregen waarin duidelijk de verschillende mogelijkheden worden besproken. Dit heeft geresulteerd in een hypotheek die aansluit op onze wensen.
13 oktober 2017
aankoop van een ander huis in juli 2017

"Zeer goed adviesbureau"

10
De adviseur is zeer betrokken bij de hypotheekaanvraag en je eigen persoonlijke situatie hierin. Hij is zeer goed bereikbaar, schakelt direct, zoekt naar oplossingen en geeft uitgebreide en duidelijke informatie.
12 augustus 2017
aankoop van een ander huis in juli 2017

"Kundig, ervaren, bereikbaar en snel geregeld!"

9
***** is een zeer kundig adviseur. Hij geeft een duidelijke uitleg, waar nodig op een visuele manier. Hij neemt uitgebreid de tijd om de informatie over te brengen. Na ons eerste gesprek hadden wij al een goed beeld van de mogelijkheden. Alle papieren krijg je keurig in mappen aangeleverd zodat je snel iets terug kunt vinden. Ook maakt hij duidelijk welke documenten je zelf moet aanleveren. De adviseur is goed bereikbaar, zowel via telefoon als e-mail en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. De adviseur komt, als je dat fijn vindt, gewoon thuis langs om alles te bespreken. Uiteindelijk heeft de adviseur een hypotheek geregeld met zeer goede voorwaarden. Ook wijst de adviseur je op de overige verzekeringen zoals de levens-, arbeidsongeschiktheid en werkloosheidsverzekering. Je merkt in alles dat de adviseur passie heeft, zeer kundig is, veel ervaring heeft en goede contacten heeft binnen de hypotheekwereld. We hebben ruim binnen de tijd onze hypotheek kunnen afsluiten.
11 augustus 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Bij Michiel Franken is de klant echt Koning!"

10
Ik kan het iedereen aanbevelen om ***** te kiezen als financieel adviseur. Je hebt de advieskosten zo terugverdiend. De bank komt met lage advieskosten, maar helaas niet met een lage rente. Wanneer de rente laag staat, zorgt de heer ***** ervoor dat hij het traject snel opstart. Een bank daarentegen heeft er juist belang bij om het traject te vertragen, zodat ze het rente aanbod kunnen doen op het moment dat de rente weer hoger staat. *****l, hartelijk dank voor het snelle handelen!
15 maart 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Deskundig advies en altijd bereikbaar voor vragen."

10
Vergeleek meerdere hypotheekverstrekkers en keek zorgvuldig naar onze persoonlijke situatie. Ondanks dat het moeilijk leek om een hypotheek te krijgen is het na de inspanning van de adviseur toch gelukt.
27 december 2016
aankoop van een ander huis in november 2016

"Advies op maat, duidelijk en snelheid "

8
Leeft zich goed in je persoonlijke situatie, maar houdt ook rekening met de ontwikkelingen voor de toekomst. Advies op maat
12345678volgende

Details

KvK-nummer
32137840
AFM-nummer
12018228
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 22:00
Zondag
09:00 - 22:00

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Franken
Dhr. M. Franken

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.000,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
In plaats van advieskosten aan de bank betaalt u 1% aan FFA voor de advies- en bemiddelingsvergoeding (minimaal 2.500 euro en maximaal 4.000 euro). Dus 0% afsluitprovisie betaalt u aan de bank.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: