Details hypotheekadviseur

's Gravelandseweg 31a
1211BP Hilversum
Telefoonnummer Hypotheek Visie
035-6233262
Hypotheek Visie kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 9 waarnemingen: 9 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

89% beveelt Hypotheek Visie aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
– (0 reviews)
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

9 reviews voor Hypotheek Visie

Gesorteerd op
10 november 2014
afsluiten van een hypotheek in oktober 2014

"Lijkt een redelijk kundige man"

6
Net eerste gesprek gehad en nog geen definitieve uitspraak te horen gekregen mbt onze hypotheekmogelijkheden. Gaat hij eerst uitzoeken.
19 maart 2013
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Zeer goede en proffesionele hulp"

9
Alles op een goede manier duidelijk gemaakt en zeer overzichtelijk. Geen statische houding, maar vriendelijk en professioneel met het gevoel dat alles goed komt. Op elk moment hulp met alles en bijna dagelijks contact, waarbij je erg word betrokken in alles.
13 maart 2013
afsluiten van een hypotheek in maart 2013

"Goed en duidelijk advies en veel geduld!"

10
**** kijkt niet raar op als je meer uitleg nodig hebt over bepaalde onderwerpen. Hij heeft veel geduld, is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na.
12 maart 2013
aankoop van een eerste huis in maart 2013

"Prima advies, vriendelijke ontvangst."

9
Na vriendelijk te zijn ontvangen is tijdens het eerste gesprek alles duidelijk uitgelegd. Daar zijn wij zeer tevreden over. En uiteindelijk met een goed gevoel weg gegaan.
7 maart 2013
aankoop van een eerste huis in juli 2012

"Goede, professionele en betrokken service"

10
Na een intakegesprek te hebben gehad bij diverse kantoren had ik het gevoel dat dhr ***** goed aanvoelde wat ik zocht in een hypotheek. Ook in de aankooptijd van ons eerste huis heeft dhr ***** ons zeer goed en betrokken bijgestaan, met zijn uitgebreide kennis wist hij ons gerust te stellen bij problemen en zorgde hij voor een snelle oplossing. Tevens de nazorg is uitstekend, altijd kan je met vragen terecht. Nu hebben we een leuk huis, een passende hypotheek voor nu en in de toekomst en een gerust gevoel dat alles goed geregeld is. Niks anders dan lof voor Hypotheekvisie en dhr *****!
6 maart 2013
verlengen van de hypotheek in maart 2013

"Eerlijk duidelijk en geduldig"

10
Het door de heer ***** vertelde verhaal was duidelijk. Ondanks dat hij op dit moment weinig aan mij kon verdienen nam hij alle tijd om alles uit te legen in eenvoudige taal. Eindelijk weer iemand gevonden waarbij ik het idee heb dat ik klant ben inplaats van melkkoe.
20 februari 2013
aankoop van een eerste huis in februari 2013

"Zeer goede service en persoonlijke aandacht"

10
**** is een zeer goede adviseur, een aangenaam persoon die altijd voor de klant klaar staat. Het belang van de klant staat voorop, zoals het hoort (maar niet altijd bij elke adviseur het geval is). Ik raad iedereen aan om bij hem langs te gaan voor een advies op maat. Hij heeft mij enorm geholpen bij het afsluiten van een hypotheek en heeft dit traject erg goed begeleid. De geboden nazorg en persoonlijke aandacht zijn goed. Het houdt dus niet op bij het afsluiten van een hypotheek.
18 februari 2013
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Duidelijk advies, denkt mee, klant staat centraal"

9
***** denkt veel met je mee, en is betrokken met de klant, wat prettig was bij het afsluiten van de hypotheek. Zo mailde hij af en toe een paar huizen die hij op Funda had gevonden, die voldeden aan onze wensen. Daarbij was hij ook geïnteresseerd in de woningen die we bezichtigd hadden. **** kan goed de verschillende hypotheekvormen, en de daarbij horende voor- en nadelen uitleggen. Dit was nog helemaal nieuw voor ons. De geldverstrekker had een drukke periode en kon de vraag niet aan, waardoor het dreigde om langer te gaan duren om de hypotheek rond te krijgen. Mede dankzij **** zijn inspanning (hij heeft hier veel druk achter gezet) hebben we toch nog op tijd onze hypotheek kunnen afsluiten.
12 februari 2013
afsluiten van een hypotheek in februari 2013

"Helder en objectief advies"

9
Wij hebben hier destijds ook onze hypotheek geregeld. Toen was er nog een andere hypotheekadviseur aanwezig. Toen waren wij al erg tevreden. Nu, voor wat tussentijds advies, ook weer zeer goed geholpen. *****legt goed en helder de materie uit en geeft betrouwbaar advies. Daarnaast ook zeer vriendelijk.

Details

KvK-nummer
17074312
AFM-nummer
12011101
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. P. Boer
Dhr. P. Boer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 495,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Vermelde tarieven zijn vanaf tarieven.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: