Details hypotheekadviseur

Huizerstraatweg 57
1411GL Naarden
Telefoonnummer Het Financieel Bureau
035-6780275
Het Financieel Bureau kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.725 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 38 waarnemingen: 38 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 21:00
Dinsdag*
08:00 - 21:00
Woensdag*
08:00 - 21:00
Donderdag*
08:00 - 21:00
Vrijdag*
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Het Financieel Bureau aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

38 reviews voor Het Financieel Bureau

Gesorteerd op
6 juni 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Helder advies, accuraat, efficient, voorkomend"

10
Voor mij was het prettig om op deze manier begeleid te worden bij de verkoop van mijn woning, en de aankoop van een anderer woning.
24 september 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"uitstekend en persoonlijk advies"

10
Op advies van mijn broer ben ik bij het financieel Bureau terechtgekomen voor financieel advies bij de aankoop van een andere woning zonder dat mijn huidige woning verkocht was. Uitstekend persoonlijk en passend advies. Er werd echt meegedacht en werk uit handen genomen. zorgeloos een hypotheek afsluiten. bedankt voor je goede service en scherpe tarief.
13 september 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Top service!"

10
Via een vriendin met de adviseur in aanraking gekomen, ik heb zelf al aardig wat verstand van hypotheken maar kreeg toch nog nuttige adviezen, de dienstverlening ging snel en verliep zonder enige tijdsverspilling. Ik kom hier zeker weer terug!
5 september 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"a no-nonsense service"

10
A very efficient, kind, calm and patient financial adviser who managed to get me the highest mortgage compared to other offices i have inquired. Explains information clearly. Calls people or institutions on your behalf if you miss some documents. Picks/brings you to/from the train station if you come with public transportation. From A to Z service until you get your house keys.
4 september 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Kundig, snel en denkt goed mee en vooruit"

9
Dit is de derde keer dat we gebruik maken van de diensten van Het Financieel bureau. Het is niet voor niets de derde keer. We zijn zeer tevreden omdat er goed mee gedacht wordt, andere wegen worden gezocht als het weer net wat anders ligt en er wordt goed vooruit gedacht. O.a.door Het financieel bureau wonen we nu in ons droomhuis.
3 september 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Briljant adviseur voor wie niets te veel is"

10
De ervaring heeft ons geleerd dat het als ZZP-er verkrijgen van een hypotheek bij de bank rechtstreeks onterecht lastig is. Derhalve hebben wij Het Financieel Buro benaderd. De adviseur kent zijn weg, reageert altijd snel, is geduldig (oa in uitleg), heeft ons uitstekend geadviseerd en een dito rentepercentage voor ons onderhandeld. Verder is de adviseur is prettige persoonlijkheid en communiceert hij ook als zodanig; voor ons een verademing ten opzichte van de benadering van ZZP-ers door de meeste banken.
31 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Great service!!"

10
I would definitely recommend on the advisor. He had a lot of patience to explain me everything until the last detail (I was completely clueless when it came to taking a mortgage). He also managed to get me a much higher mortgage than other places I went to. Great service as I already mention.
17 november 2016
aankoop van een ander huis in november 2016

"Deskundig, snel en professioneel"

10
Wat ons met name aansprak was de bereidwilligheid om in het hele proces vooraf mee te denken en niet direct de kassa te laten rinkelen. Meedenken en naar oplossingen zoeken. Fijne en gemeende belangstelling met als resultaat een geweldige deal die ons droomhuis werkelijkheid deed worden.
12 augustus 2016
aankoop van een ander huis in april 2016

"Helder en goed advies met uitstekende follow up"

10
Zowel bij aankoop van het huis als bij de afhandeling, en ook daarna ben ik uitstekend geadviseerd en geholpen. Ik vind het ook heel erg prettig dat een adviseur bereikbaar is en snel reageert. Dat was hier allemaal het geval
8 augustus 2016
aankoop van een eerste huis in november 2015

"Goed advies - ook nog na afsluiten hypotheek! "

9
Er is voor ons zonder problemen een goede hypotheek geregeld ondanks onze wat moeilijkere situatie (ondernemer). Contact is prettig en uitleg goed. Advies houdt niet op bij afsluiten maar wordt ook daarna proactief gegeven (ivm variabele rente): vorige maand naar een nog beter tarief over kunnen stappen. Super! Eerste bevriende stel al doorgestuurd...
1234volgende

Details

KvK-nummer
32111776
AFM-nummer
12012025

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 21:00
Dinsdag*
08:00 - 21:00
Woensdag*
08:00 - 21:00
Donderdag*
08:00 - 21:00
Vrijdag*
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. P.J. Mackaaij
Dhr. P.J. Mackaaij

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 250.000,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Gespecialiseerd in het oplossen van "uitzonderlijke" hypotheekvraagstukken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: