Details hypotheekadviseur

Rubensstraat 67
9718ME Groningen
Telefoonnummer Confidenzo
050-230 5828
Confidenzo kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 28 waarnemingen: 21 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 15:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Confidenzo aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

21 reviews voor Confidenzo

Gesorteerd op
7 juli 2014
aankoop van een eerste huis in november 2013

"Duidelijk en uitgebreid advies"

10
**** heeft mij geholpen bij het financiële gedeelte van het kopen van mijn eerste huis. Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid, geduld, goede en nauwkeurige uitleg. Er was altijd een ontspannen sfeer. Daarnaast was er vaak email-contact waarop hij heel snel reageerde. Ik heb nu genoeg inzicht in mijn financiële situatie en dat geeft rust.
30 december 2012
aankoop van een ander huis in december 2011

"Eerlijk en uitstekend advies"

9
Alles prima en snel geregeld. Nadat alle gegevens ruim op tijd waren aangeleverd en de hypotheker tot de allerlaatste dag op zich liet wachten is dankzij de bemiddeling van confidenzo alles toch op tijd geregeld! Best fijn gezien de ontbindende voorwaarden!
31 oktober 2011
aankoop van een eerste huis in mei 2011

"**** is onze held!"

10
De aankoop van ons eerste huis was natuurlijk voor ons allemaal nieuwe stof. We kwamen er heel duidelijk achter dat banken tijdens de crisis heel moeilijk doen. en echt ontzettend diep gaan spitten, zelfs met een vast contract is bij sommige banken nog steeds geen hypotheek te krijgen als je in bepaalde bedrijfstakken werkt. Een week voor de overdracht werd alles afgewezen, hierna heeft ***** echt ontzettend hard gewerkt en al zijn kunde en kennis in het werk gesteld om onze hypotheek bij een andere bank rond te krijgen, nogmaals TOPWERK!!! Nu wonen we alweer bijna 5 maanden in ons droomhuisje!! MVG
30 oktober 2011
aankoop van een ander huis in augustus 2011

"Heldere uitleg, vriendelijk, deskundig"

10
***** kan ik aanbevelen, omdat hij van de start tot het afronden van de aankoop precies wist waar we in het hele proces zaten, mij op al mijn vragen helder antwoord kon geven, als het nodig was in zijn vrije tijd er een schepje bij bovenop deed, mij steeds het gevoel gaf dat hij het beste voor me wilde zonder kritiekloos of slijmerig te zijn. Ik heb het gevoel dat ik het beste advies heb gekregen.
12 oktober 2011
aankoop van een ander huis in september 2010

"Duidelijk en eerlijk advies"

10
***** geeft uitstekend advies, is deskundig, werkt snel, komt afspraken na en is erg prettig in de omgang. Zeker aan te raden!
14 juli 2011
aankoop van een eerste huis in januari 2011

"Snel, persoonlijk en eerlijk"

9
Wij hebben beide niet erg veel verstand van bank en verzekeringszaken, dus een hypotheek regelen leek best een grote klus. ***** heeft ons keurig door het proces heen geholpen en duidelijk uitleg en advies gegeven. Hij reageert snel met advies, maar laat de keuze duidelijk bij ons. Voor ons was dat heel prettig. In bijna alle keuzes hebben we zijn advies opgevolgd, maar het duidelijke overzicht zorgt dat je ook het gevoel hebt de juiste keuze te maken. Doordat wij veel overzichten zelf hebben gemaakt, viel het advies bedrag lager uit dan eerder was afgesproken. We hebben dus alleen betaald voor wat is gedaan. Wij zijn zeer tevreden en bevelen A&R zeker aan!
28 juni 2011
aankoop van een ander huis in december 2010

"Duidelijk, eerlijk & snel!"

9
**** brengt op een persoonlijke manier zijn advies duidelijk en eerlijk over. Daarbij laat hij de mogelijkheden (of onmogelijkheden) en effecten zien. Uiteindelijk moest het bij ons allemaal snel rond gemaakt worden en dat heeft **** perfect geregeld.
6 april 2011
aankoop van een ander huis in oktober 2010

"Gewoon uitstekend."

10
Snel en betrouwbaar advies in een zeer moeilijk tijd (scheiding). Van A tot Z begeleid. Zeer professioneel.
20 maart 2011
oversluiten van de hypotheek in februari 2011

"zeer bekwaam en meedenkend"

10
Na diverse bezoeken aan andere adviseurs zijn wij terecht gekomen bij A&R.En hebben hier onze zaken laten regelen.Zeer goede uitleg over alles, bij vragen werd er ook direct Aktie ondernomen, en alles in begrijpelijke taal uitgelegd.
25 oktober 2010
oversluiten van de hypotheek in juni 2010

"Goed en helder advies goede service."

10
Helder en goed advies. Heb er vanaf het begin vertrouwen in gehad dat dit kantoor me de juiste hypotheek kon bieden ook in de toekomst zal ik dit kantoor aanbevelen bij anderen en zeker ook zelf wannneer dit nodig is weer een beroep doen op dit kantoor
123volgende

Details

KvK-nummer
54373603
AFM-nummer
12040648
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 15:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. A.C. Rijskamp
Dhr. A.C. Rijskamp

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
22 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: