Details hypotheekadviseur

Verlengde Hereweg 33
9721AD Groningen
Telefoonnummer All in Financial
050-5273280
All in Financial kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 28 waarnemingen: 24 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

96% beveelt All in Financial aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

24 reviews voor All in Financial

Gesorteerd op
21 november 2012
aankoop van een ander huis in november 2011

"deskundig en persoonlijk"

9
Ik zat destijds in een lastige situatie, die ook financieel nogal wat gevolgen had. De adviseur heeft haar mensenkennis ingezet om mij een passend advies te geven. Nu - vijf jaren verder - kan ik concluderen dat dat destijds een goed en haalbaar advies is gebleken.
11 maart 2012
oversluiten van de hypotheek in november 2011

"Pro-actief, klantgericht, probleemoplossend!"

10
Het grote probleemoplossend vermogen van dit kantoor heeft ons in het verleden veel voordeel gebracht. Al jaren zijn wij tevreden klant, door de pro-actieve houding van de adviseur laten wij onze zaken met een gerust hart over aan dit kantoor.
16 november 2011
aankoop van een eerste huis in december 2010

"Persoonlijk en doeltreffend"

9
Wij zijn zeer goed geholpen bij All in fanancial in Groningen. Wegwijs gemaakt in de wereld van hypotheken, passend advies gekregen en er werd veel voor ons geregeld. Service en bereikbaarheid uitstekend. We hebben het gevoel gehad dat er goed met ons werd meegedacht.
7 oktober 2011
oversluiten van de hypotheek in april 2006

"Eerlijk, oprecht, betrouwbaar"

10
Het is een eerlijk, oprecht en betrouwbaar advieskantoor.
28 september 2011
afsluiten van een hypotheek in maart 2011

"Objectief en duidelijk advies"

10
Ik heb zeer veel baat gehad bij het duidelijke, objectieve financiële advies van mevrouw I. Alkema. Tevens een zeer prettige persoonlijke benadering. Dus voor financieel advies: ALL IN FINANCIAL !!!
22 september 2011
afsluiten van een hypotheek in september 2011

"Integer, deskundig en begrijpelijk advies."

10
Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen omdat ***** een zeer ter zake kundige adviseur is. Zij neemt de tijd om de aanwezige issues te inventariseren en komt met goede adviezen. Ik heb bij haar het prettige gevoel dat zij alleen vanuit mijn belang redeneert. Uiteindelijk is er geen product afgesloten maar daar is het tijdens het gesprek ook niet over gegaan. Een adviseur met veel inlevingsvermogen. Meer dan uitstekend!
21 september 2011
aankoop van een ander huis in mei 2011

"Advies op maat!"

8
Kantoor is zeer klantvriendelijk, neemt de tijd voor je en elke vraag kan gesteld worden! Je gaat met een goed en vertrouwd gevoel de deur uit!
19 september 2011
aankoop van een ander huis in februari 2008

"Geduldig en duidelijk advies"

10
Ik kan all in financial van harte aanbevelen. Duidelijke no nonsens informatie. Eerlijk, open en betrouwbaar. En het juiste advies.
16 september 2011
afsluiten van een hypotheek in september 2011

"hoge klantvriendelijkheid"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat ik de contacten als persoonlijk ervaar en de adviezen deskundig op mij overkomen. Ik ben geen nummer, maar een klant met een gezicht. Dit maakt de drempel laag en geeft vertrouwen.
8 september 2011
aankoop van een ander huis in september 2007

"Betrouwbaar deskundig advies"

10
Het is niet mijn eerste hypotheek die ik heb afgesloten bij All-In-Financial en dat heeft alles te maken met vertrouwen. Het is niet alleen een hypotheek afsluiten maar er komen veel zaken bij waar je vaak niet over nadenkt maar wat bij All-In-Financial ten sprake komt. Mijn ervaring is dat de deskundigheid op een behoorlijk niveau ligt en dat geldt voor alle medewerkers op hun vakgebied want ze leveren het totaalpakket; verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankieren en volgens mij ook de makelaardij. Ook worden we regelmatig geinformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van financiele zaken middels een nieuwsbrief.
123volgende

Details

KvK-nummer
02069941
AFM-nummer
12004295
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. I. Alkema
Mevr. I. Alkema
Hypotheekadviseur Mevr. A. van der Vegt
Mevr. A. van der Vegt

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: