Details hypotheekadviseur

Westerhaven 9
9718AV Groningen
Telefoonnummer De Hypotheker Groningen
050-3144133
De Hypotheker Groningen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 52 waarnemingen: 30 reviews en 22 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (22 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

67% beveelt De Hypotheker Groningen aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

30 reviews voor De Hypotheker Groningen

Gesorteerd op
11 mei 2017
aankoop van een eerste huis in januari 2017

"Onzorgvuldig, geen reactie op klachten en duur"

0
Ik zou ten sterkste afraden gebruik te maken van de Hypotheker. Er wordt onzorgvuldig gewerkt waardoor het veel tijd kost alle gegevens te controleren. Enkele voorbeelden: Verkeerde rentevaste periode Het gebruik maken va NHG Het verkeerd berekenen van 10% van een bedrag Daarnaast zorgt advies voor onduidelijkheden, zo werd mij op het moment dat ik een bod overwoog, een nieuwe hypotheek geboden met een lager hypotheekbedrag, zodat ik een lager bod moest doen. Mij is nog steeds onduidelijk waarom dit gebeurde en om uitleg vragen heeft geen reactie opgeleverd. Ook op opmerkingen over de andere fouten heb ik geen reactie ontvangen. Toen ik dit bij een collega aankaartte vond ook zij dit opvallend, maar dat heeft tot niets geleid. Er werd wel gezegd dat mij een korting is geboden, wat absoluut onwaar is. Deze ''dienstverlening'' koste mij €2.800 euro.
6 april 2016
aankoop van een eerste huis in februari 2016

"Bemiddeling bij koop eerste huis"

10
We zijn uitstekend geholpen bij de aanvraag van de hypotheek, het contact verliep soepel en altijd punctueel. Lennert heeft verstand van zaken en denkt met zijn klanten mee. Een heel goed gevoel aan overgehouden, chapeau!
28 augustus 2014
aankoop van een eerste huis in juli 2014

"Erg deskundig en behulpzaam"

9
Altijd weten waarover gepraat wordt. altijd tips en adviezen bij de hand, helpen je zeer goed mee ook als er iets dreigt fout te gaan. of als er onverwachtse dingen naar boven komen, of als je op het laatste moment nog iets wil veranderen. prima service en een top adviseur!! bedankt!
14 september 2013
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"Duidelijk advies"

8
Neemt de tijd voor je. Kijkt goed naar je persoonlijke situatie en geeft daarna advies.
15 juni 2013
verlengen van de hypotheek in oktober 2012

"Slechte service"

0
Deze beoordeling gaat over de periode tussen ondertekening van de nieuwe hypotheek offerte en de daadwerkelijke omzetting van de oude naar de nieuwe hypotheek. Dit omzettings proces heeft zeer lang geduurd (7 mnd) waarbij uiteindelijk wij zelf alles moesten regelen omdat de adviseur hierin in gebreke bleef. Triest. Wel hiervoor 1000 euro betaald.
30 mei 2013
aankoop van een eerste huis in maart 2013

"goed, duidelijk advies"

9
Vanaf het begin zeer goed contact gehad met dit kantoor. Goed advies gekregen en erg geholpen nadat dit bij een bank niet goed was gebeurd.
30 januari 2013
aankoop van een eerste huis in augustus 2012

"zeer tevreden"

8
we zijn goed op ons gemak gesteld. en er is prima uitleg gegeven
25 augustus 2012
aankoop van een eerste huis in juni 2012

"Duidelijk advies maar te duur"

4
Ik zou de Hypotheker niet aanraden omdat ze veel te veel geld vragen voor hun advies. Dezelfde service kun je voor zo'n 800 euro minder krijgen. Ik moet daarbij zeggen dat we wel op een prettige manier te woord werden gestaan. Het advies was duidelijk en ze nemen de tijd voor je. Het eerste gesprek is nog gratis maar daarna moet je geloof ik al betalen. Dat is bij ****** anders. Deskundig en prettig advies maar te duur.
Reactie van De Hypotheker Groningen
Allereerst dank voor de complimenten over de wijze van adviseren. In uw reactie zitten twee duidelijke leermomenten voor ons. In een eerste gesprek zoals u heeft gehad zijn wij blijkbaar niet duidelijke genoeg geweest over het moment dat wij kosten in rekening gaan brengen, dat is namelijk niet bij het tweede gesprek. Daarnaast blijkt uit uw reactie dat wij niet goed genoeg hebben uitgelegd dat het niet alleen over de prijs van een advies gaat maar ook wat je voor die prijs krijgt. Een goedkoop advies met een niet passende te dure hypotheek met beperkte service is per saldo een duur advies. Nogmaals dank voor de complimenten over de wijze van adviseren en de leermomenten die u ons heeft gegeven.
3 februari 2012
aankoop van een eerste huis in januari 2012

"duidelijke uitleg, begrijpelijke taal en met humor"

9
Een 1e huis gekocht en ik had dus geen idee hoe dit allemaal in zijn werk ging. Vanaf het oriënterende gesprek tot aan het einde kon ik tussentijds altijd contact opnemen en advies vragen. Duidelijke uitleg, handige tips, begrijpelijke taal en ook het meedenken heb ik als zeer positief ervaren.
29 december 2011
aankoop van een eerste huis in november 2011

"snelle service, maar kwaliteit was wat matig"

7
half november bij een startersdag geweest. Adviseur nam de tijd, en heeft kort en bondig verteld wat mogelijk was. na een geaccepteerd bod terug gekomen en verdere zaken geregeld. einddatum is eind december. Er was dus niet heel veel speling. Een intentieverklaring werd afgekeurd door de bank omdat er iets niet was ingevuld (slordig van mn baas, mijzelf, maar ook (ja)zeker van de hypotheker). Gezondheidsverklaring was afgekeurd, omdat iets niet was ingevuld. Ik had het overgeslagen, omdat ik dacht dat dat niet hoefde, mijn adviseur stemde echter in mee dat dat overgeslagen kon worden. Verder een aanbod van een verzekering die een tarief hoger zou moeten zijn. veel van die kleine foutjes die veel tijd in beslag nemen. Desondanks elke keer dat een brief terug kwam kreeg ik het direct te weten, ook heeft de hypotheker vanaf half december elke dag wel gebeld naar de bank voor status opvragen en druk achter het verhaal te zetten. Dus wat dat betreft goed werk. (inmiddels bezit ik de woning)
123volgende

Details

KvK-nummer
1157235
AFM-nummer
12010105
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Gravemaker
Dhr. M. Gravemaker
Hypotheekadviseur Dhr. B. Masson
Dhr. B. Masson
Hypotheekadviseur Dhr. W. Oosterhuis
Dhr. W. Oosterhuis
Hypotheekadviseur Dhr. H.J. Wiersma
Dhr. H.J. Wiersma

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ons advies en onze bemiddeling betaalt u bij De Hypotheker een basisbedrag. Het basisbedrag geldt in de meeste gevallen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. Denk bijvoorbeeld aan de situaties als zelfstandig ondernemerschap, het aanvragen van een starterslening, inbrengen van bestaande verzekeringen in een nieuwe hypotheek, scheiding of BKR codering. Heeft u een serviceabonnement van De Hypotheker, dan zijn de kosten voor een eventuele aanpassing van uw hypotheek lager. Als klant wordt u tijdig geïnformeerd op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: