Details hypotheekadviseur

Paterwoldseweg 806
9728BM Groningen
Telefoonnummer Eigen Huis Hypotheekservice
033-4507300
Eigen Huis Hypotheekservice kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.675 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 11 waarnemingen: 7 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

71% beveelt Eigen Huis Hypotheekservice aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

7 reviews voor Eigen Huis Hypotheekservice

Gesorteerd op
25 december 2011
aankoop van een eerste huis in september 2011

"Prima advies, denkt goed mee."

8
Wijwaren erg tevreden over het geduld van de adviseur met de vele vragen die wij als leken (starters) hadden. Overal kregen wij een helder antwoord op. Hij nam de tijd om voor ons onbekende begrippen en de werking van instanties en systemen uit te leggen. Samen met hem hebben wij alle voors en tegens van verschillende hypotheekvormen en verzekeringen uitgebreid door kunnen spreken. Zo hebben wij een goed advies voor onze situatie ('op maat') gekregen.
5 augustus 2011
aankoop van een eerste huis in juli 2011

"laagdrempelig, bereikbaar, betrouwbaar, "

10
zeer heldere uitleg over verschillende hypotheekvormen, neemt de tijd om het goed uit te leggen, zeker voor een dummy als ik, kan altijd bellen als ik iets niet snap. Bejegening was erg prettig. Jammer dat mijn dossier wordt overgedragen naar de binnendienst. Kortom een zeer geschikte geduldige betrouwbare man met veel kennis en kunde, waardoor je hem volledig vertrouwde.
20 mei 2011
aankoop van een eerste huis in april 2011

"geduldig,duidelijk,goed advies"

9
De adviseur was zeer geduldig. Hij heeft goede advies en begeleiding gegeven en alles was duidelijk uitgelegd.de vragen waren altijd beantwoord.De adviseur was goed bereikbaar zowel telefonisch als per e-mail.
15 oktober 2010
oversluiten van de hypotheek in oktober 2010

"Heel slecht."

2
Voor het oversluiten naar ver.eigen huis gegaan en mijn oude bemiddelaar ********. Allereerst is ver.eigen huis duurder met hun provisie. Tijdens het gesprek werk de meneer van eigen huis blijkbaar een beetje geirriteerd door doorvragen van mijn kant aangaande een paar punten, waaronder een beleggingsproduct. Hierop werd mij zelfs een rekenmachine aangereikt met het verzoek het maar even voor te rekenen als ik het zo goed weet. In plaats van het betr. onderwerp verder uit te werken. Hetgeen dus wel naar tevredenheid gebeurt bij *********, alwaar dus ook wel meer mogelijk was aangaande onze wensen. Er word hier in ieder geval meer over nagedacht en geprobeert uit te zoeken en toe te passen. Tevens wacht ik nog op de berekening die hij heeft gemaakt en waarvan hij heeft toegezegd deze naar mij te mailen...
27 mei 2010
aankoop van een ander huis in mei 2009

"Duidelijk advies, tevreden met hypotheek."

7
Ik ben tevreden over het advies. Er zijn me geen onnodige en schimmige verzekeringen aangesmeerd. Over de Hypotheek ben ik zeer tevreden. Het is een duidelijk en veilig product. Als enige minpunt kan ik de bereikbaarheid van de adviseur aandragen. Er is geen telefoniste aanwezig en de adviseurs zijn slecht te bereiken overdag. De klant moet het met de voicemail doen.
10 november 2009
aankoop van een ander huis in november 2006

"Was gewoon goed en onafhankelijk"

9
Je weet bij Eigen Huis dat het gewoon goed is. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik andere hypotheekadviseur op scherp kon zetten en kon corrigeren. Super.
28 mei 2009
aankoop van een eerste huis in mei 2009

"Eerlijke betrouwbaar"

10
Nemen de tijd voor je, horen wat je wensen zijn, nu en in de toekomst. geven de diverse mogelijkheden van pers. leningen eigen inbreng en hypotheek. Dringt niet op naar bep. hypotheek zoals belegging en potjes met stortingen. Gewoon wenselijk advies.

Details

KvK-nummer
32108799
AFM-nummer
12010160
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J. Klein
Dhr. J. Klein
Hypotheekadviseur Mevr. J. Wijk
Mevr. J. Wijk

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.675,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De kennismaking is bij Eigen Huis Hypotheekservice kosteloos. Wij vinden het als consumentenorganisatie immers belangrijk dat u in de gelegenheid bent om te kijken en te vergelijken! Als u besluit om u door ons te laten bijstaan met advies en het regelen van uw hypotheek, dan bieden wij u de zekerheid van een vast tarief: als u starter bent op de woningmarkt betaalt u (vanaf) € 2.475,-. Bent u doorstromer of sluit u uw bestaande hypotheek over naar een andere, dan betaalt u (vanaf) € 2.675,-. Bent u nog geen lid van Vereniging Eigen Huis kunt u altijd bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Indien u besluit u door Vereniging Eigen Huis bij te laten staan bij de bemiddeling van uw hypotheek is een lidmaatschap van minimaal 1 jaar verplicht. Lid bent u al vanaf € 25 per jaar en geeft u direct nog vele andere voordelen. Kijk op onze website http://www.eigenhuis.nl voor meer informatie.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: