Details hypotheekadviseur

Fivelgolaan 71
9727DZ Groningen
Telefoonnummer Hardeman Hypotheekadvies
06-17917981
Hardeman Hypotheekadvies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 16 waarnemingen: 13 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,7 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

100% beveelt Hardeman Hypotheekadvies aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

13 reviews voor Hardeman Hypotheekadvies

Gesorteerd op
4 december 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"deskundig, doortastend, snelle reactie op vragen"

10
De adviseur heeft zich grondig verdiept in onze situatie, die niet standaard is. Hij kwam vervolgens met goed onderbouwde adviezen. Het aanvraag traject van een hypotheek was complex, maar is geslaagd. Zijn doortastendheid en hulp waren hierbij van doorslaggevende betekenis. Wij kunnen de adviseur van harte aanbevelen
7 november 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Goed advies!"

10
De adviseur heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor mijn eerste huis. Hij weet de vaak ingewikkelde materie duidelijk uit te leggen aan een leek, en neemt daar ook de tijd voor. De communicatie via email verliep ook snel en fijn, zo kon ik op mijn gemak dingen nalezen en reageren wanneer het mij uitkwam. Ook gemakkelijk was het digitaal aanleveren van de benodigde stukken via het online klantenportaal. Dit bespaarde een hoop fysiek papierwerk en tijd.
29 september 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Uitstekend advies met veel vertrouwen"

10
De adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het kopen van ons eerste huis. Er komt veel op je af in een voor ons korte periode waardoor vertrouwen in je adviseur extra belangrijk is. De adviseur is uiterst behulpzaam, duidelijk en professioneel. Keuzes draagt hij aan maar de daadwerkelijke keuze was natuurlijk altijd aan ons. We raden de adviseur dan ook van harte aan!
8 januari 2018
aankoop van een ander huis in november 2017

"Zeer deskundig en plezierig advieskantoor"

10
Wij hebben Hardeman Hypotheekadvies ervaren als zeer betrokken en deskundig. **** nam de tijd voor informatie, advies en onze vragen en daarbij viel ons op dat hij zijn vak uitstekend beheerst en het ook echt leuk vindt zijn klanten het best passende advies te geven. Daarbij reageerde hij zeer snel op vragen via e-mail of whatsapp. Een onderscheidend punt is dat ***** het heel belangrijk vindt dat je als klant snapt welke producten voor jou geschikt zouden zijn en waarom, en dat je niet te snel ‘maar wat kiest’ uit de (voor veel mensen) onoverzichtelijke winkel van hypotheekproducten en bijbehorende verzekeringen. Wij zijn dus zeer tevreden en zouden Hardeman Hypotheekadvies aanraden aan iedereen die onafhankelijk, deskundig en betrokken advies zoekt.
25 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Erg deskundig en betrokken!"

10
Wij zijn zeer tevreden over alles wat ***** voor ons heeft gedaan. Door zijn deskundigheid kregen we een advies op maat en in zijn service was ***** gedurende het gehele traject zeer betrokken. Daarom willen wij hem van harte aanraden bij iedereen die hulp nodig heeft bij het regelen van zijn hypotheek en alles wat daar bij komt kijken!!
27 oktober 2017
aankoop van een ander huis in maart 2017

"Zeer professioneel en uitgebreid deskundig advies."

10
Het is een eenmanszaak met een enorm gedetailleerd en kundig advies. Op maat gemaakt en voor onze situatie perfect aangesloten. Kwam zelfs langs in Amersfoort wat erg prettig was aangezien je dan toch even kunt sparren wat nu de beste oplossing is.
28 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Fantastisch en toegankelijk advies."

10
Toegankelijk en begrijpelijk advies met veel persoonlijke aandacht. Je zou denken dat een hypotheek traject taai/saai is, maar wat hebben we veel gelachen tijdens de gesprekken met *****. Duidelijke uitleg & adviezen. Hartelijk dank voor de fijne begeleiding!
5 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"Professioneel en kundig"

10
Na een aantal intensieve sessies hadden wij het gevoel dat we echt begrepen waar we aan begonnen met een hypotheek, wat de opties waren en de voor- en nadelen aan deze opties.
23 juli 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Deskundig en betrokken adviseur"

10
Ik raad dit bureau aan. De adviseur is een zeer deskundig en betrokkken adviseur. Actie- en resultaatgericht. Heeft ons erg goed geholpen.
10 januari 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2015

"Vertrouwelijk en persoonlijk!"

10
De adviseur is prettig in de omgang en erg flexibel. Je krijgt een eerlijk en duidelijk advies.
12volgende

Details

AFM-nummer
12018020
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.975,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: