Details hypotheekadviseur

Hereweg 85c
9725AC Groningen
Telefoonnummer Het Servicekantoor
050-5270455
Het Servicekantoor kantoorfoto
Klantcijfer: 8,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.445 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 570 waarnemingen: 338 reviews en 232 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,5 (232 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Het Servicekantoor aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

338 reviews voor Het Servicekantoor

Gesorteerd op
11 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"resultaat verzekerd"

8
Via positieve ervaring familieleden ook beroep gedaan op Het Servicekantoor. Door oversluiten hypotheek bij betrouwbare financieringsinstelling, die mij voorheen niet bekend was, woonlasten voor de komende jaren behoorlijk verlaagd. Prettig geholpen.
17 juli 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"snel, goed en duidelijkadvies"

10
had direct onze situatie, wensen en mogelijk heden door
9 april 2019
oversluiten van de hypotheek in april 2019

"Uitstekende service en advies"

10
Al jarenlang ervaring met het Servicekantoor in Groningen en hun bekwame medewerkers. Altijd goede, snelle en uitstekende service en advies.
21 november 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"eerlijk, vriendelijk, betrouwbaar"

10
Wij komen al vele jaren bij Het Service Kantoor en bevalt elke keer weer super. Eerlijke mensen, heel vriendelijk en toegankelijk en heel erg betrouwbaar. Zowel voor verzekeringen, hypotheek, advies en vragen. Ook onze rentemiddelingstraject en verbouwingshypotheekaanvraag zijn eerder dit jaar en eind vorig jaar ook naar volle tevredenheid doorlopen. Echt een aanrader.
20 november 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"uitstekend, zeer accuraat en zorgvuldig"

10
Uitstekende advisering en begeleiding gedurende het gehele aankoopproces. En wijze waarop bijzonder prettig en steeds gericht op wat voor jou het beste/meest passend is, ook met het oog op de langere termijn.
29 mei 2018
verhogen van de hypotheek in november 2017

"Top service, snel, accuraat en meedenkend"

10
De adviseur is een heel fijne gesprekspartner met onwijze drive om het voor jou zo goed als kan te regelen. Hij is open, meedenkend, denkt in mogelijkheden en regelt het voor je als die er zijn! Samen met zijn collega’s hebben we de service als heel prettig, accuraat, daadkrachtig, duidelijk en snel ervaren! Super!!!!
25 april 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"deskundig en klantgericht maatwerk"

10
Prettig om een advies te krijgen dat volledig bij je persoonlijke situatie past en ook nog financieel de beste optie is.
11 april 2018
verlengen van de hypotheek in juni 2017

"Uitermate Professioneel !"

10
Inhoudelijk sterk, Goede Sparringspartners..Niet alleen bekend met de huidige markt, maar ook toekomstgericht. Al 20 jaar klant en woon niet eens in de regio. Vanaf de eerste hypotheek.. En terecht! niet alleen voor de Hypotheek maar ook voor de verzekeringen. Volledige Service!
11 april 2018
aankoop van een ander huis in april 2017

"betrouwbaar en goed kantoor"

10
De adviseur is een betrouwbare adviseur en zijn kantoor heeft ons goed geholpen zowel met advies als de hypotheek en verzekeringen daarmee samenhangend. Daarnaast heeft de adviseur mij erg goed geholpen met het omsluiten van mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering wat uiteindelijk veel geld scheelde.
10 april 2018
verhogen van de hypotheek in januari 2018

"Wederom erg goed advies."

10
Al sinds de adviseur begon met Het Servicekantoor ben ik een meer dan tevreden klant. In de loop der jaren meerdere malen een hypotheek afgesloten, telkens met advies van Het Servicekantoor. De naam is dan ook terecht gekozen, service is wat je mag verwachten en krijgt. Hoewel ik zelf veel kennis en knowhow heb op financieel vlak, is het werk wat men uit handen neemt en het juiste advies daarbij voor mij reden om te kiezen en te blijven kiezen voor dit kantoor.
12345678934volgende

Details

KvK-nummer
02070998
AFM-nummer
12007549
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Eelko Kaats
Eelko Kaats
Hypotheekadviseur Lisette Leemborg
Lisette Leemborg
Hypotheekadviseur Harald Nanninga
Harald Nanninga
Hypotheekadviseur Richard Scheper
Richard Scheper
Hypotheekadviseur Hinke Vredenborg
Hinke Vredenborg
Hypotheekadviseur Bert Wassing
Bert Wassing
Hypotheekadviseur Eline Zuidhof
Eline Zuidhof

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.250,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.445,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: