Details hypotheekadviseur

Westersingel 8
9718CK Groningen
Telefoonnummer Hypotheek Visie
050-3131314
Hypotheek Visie  kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 60 waarnemingen: 51 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 21:00
Donderdag*
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Hypotheek Visie aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

51 reviews voor Hypotheek Visie

Gesorteerd op
2 september 2016
aankoop van een eerste huis in augustus 2016

"Geduldig en duidelijk "

10
Onwijs fijn geholpen, diverse keren geweest voor advies voor dat we een bod gingen doen telkens even enthousiast en geduldig! Uiteindelijke hypotheek ook nog eens super snel rond. Echt zo blij mee!!
7 januari 2016
aankoop van een eerste huis in december 2015

"Vriendelijk en goede hulp voor dummies als wij"

10
Wij wisten voor dat we echt gingen bezichtigen wat we ongeveer konden lenen door het gesprek met de adviseur, dat is heel erg fijn huizen zoeken. Binnenkort kunnen wij verhuizen en hebben geen zorgen gehad over de hypotheek. Wij als starters zijn leken op het gebied van hypotheken en zonder hulp waren we niet ver gekomen.
7 januari 2016
aankoop van een eerste huis in november 2015

"zeer uitgebreid advies en heldere uitleg"

10
Zeer fijne gesprekken gehad met de adviseur die heel erg helder alles uitlegt en heel erg snel mijn financiering geregeld heeft!In 2 weken was alles rond, echt super!Daarnaast wanneer ik ook bel er is altijd iemand die mij snel kan helpen of vragen kan beantwoorden.Nogmaals :ga zo door!
7 januari 2016
oversluiten van de hypotheek in oktober 2015

"Super advies in duidelijke taal"

10
Afspraak gemaakt voor advies voor eventueel oversluiten van mijn hypotheek. Er werd goed door de adviseur meegedacht die echt rekening heeft gehouden met mijn situatie. Alles werd goed door gesproken en ik kreeg ook echt het gevoel dat er tijd voor mij werd genomen. Kortom een super leuk kantoor met aardige mensen die je echt alles Goed voor je verzorgen.
6 januari 2016
oversluiten van de hypotheek in augustus 2015

"deelt vertrouwelijk gegegevens met derden"

2
onbetrouwbaar, informatie die gegeven is met hypotheekgesprek is gedeeld met onbekende derden. Zeer onprofessioneel!
Reactie van Hypotheek Visie
Geachte heer of mevrouw, wij zijn zeer verbaasd over uw review want wij kunnen ons niet voorstellen dat er sprake kan zijn dat binnen ons kantoor zoiets gebeurd, graag vragen wij u om contact met ons op te nemen. groningenwestersingel@hypotheekvisie.nl
7 mei 2015
aankoop van een ander huis in augustus 2014

"uitstekende service"

10
Vriendelijke en professionele adviseurs. Denken goedd mee over jouw persoonlijke situatie. Aanrader!
29 april 2015
aankoop van een eerste huis in april 2015

"Toegankelijk, bereidwillig en goed."

10
Erg aardig personeel. Ze zoeken alles tot in de puntjes uit en geven een passend advies. Deze vestiging is goed bereikbaar en altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Wij zijn starters en hadden weinig kennis. Het is dan fijn dat ze goed mee denken, luisteren naar je wensen en je uitleg kunnen geven. We hebben het als heel prettig ervaren. Daarnaast is het fijn dat het personeel goed samenwerkt waardoor iedereen meedenkt en helpt. Deze mensen nemen de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. TOP!
16 februari 2015
afsluiten van een hypotheek in februari 2015

"Meedenken en goed advies"

10
Toegankelijk, persoonlijk, je kan er altijd terecht
16 december 2014
aankoop van een eerste huis in december 2014

"Zeer goede service"

10
Ik kan dit kantoor en hun adviseurs zeer aanbevelen. De service is erg persoonlijk en snel; je kan gewoon bellen en je weet direct waar je aan toe bent.
16 mei 2014
aankoop van een eerste huis in april 2014

"Betrouwbaar, en zeer meedenkend en vriendelijk!"

10
* Behulpzaam en meedenkend * Altijd tijd voor je,of je nou belt of langskomt * Zeer vriendelijk * zorgen voor een snelle financiering (bij mij 3 week!) * blijvende goede zorg, ook na afsluiten hypotheek! * Aanrader
123456volgende

Details

KvK-nummer
02078000
AFM-nummer
12011101
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 21:00
Donderdag*
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: