Details hypotheekadviseur

Oude Riet 4
9746PK Groningen
Telefoonnummer Jack van Dijk financieel advies
0651624921
Jack van Dijk financieel advies kantoorfoto
Klantcijfer: 9,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.700 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 37 waarnemingen: 24 reviews en 13 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,0 (13 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 22:00
Dinsdag
08:30 - 22:00
Woensdag
08:30 - 22:00
Donderdag
08:30 - 22:00
Vrijdag
08:30 - 22:00
Zaterdag
Zondag

100% beveelt Jack van Dijk financieel advies aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

24 reviews voor Jack van Dijk financieel advies

Gesorteerd op
10 september 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Betrokken adviseur"

10
De adviseur heeft mij geholpen met de aankoop van mijn huis. Hij reageert altijd snel op berichten en je kan met al je vragen bij hem terecht. Ik had een korte periode om de financiering rond te krijgen en hij heeft het zeer goed en snel geregeld. Hij denkt met je mee en hij weet wat hij doet. Bij de aankoop van een volgend huis zou ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten.
24 juli 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Perfect geregeld en snelle communicatie! "

10
Wij zijn uiterst tevreden over de manier waarop de adviseur ons heeft geholpen met het verkrijgen van een nieuwe hypotheek. Duidelijke taal, reageert snel, staat altijd voor je klaar ook in de avonduren. Al met al hadden we ons geen betere adviseur kunnen wensen.
29 juni 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"In 36 uur een hypotheek"

10
Datum passeren over 8 dagen, ontbindende voorwaarden verlopen, een droom die bijna uit elkaar spat; who you gonna call? Juist. ! Hij kwam aanbevolen door de verkopende makelaar en direct de juiste afspraken kunnen maken. Oprecht, open, snel reageren.
26 juni 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"prettig,vriendelijk,duidelijk!"

10
werkte zeer prettig samen, goeie communicatie, was altijd bereikbaar, maakte het ons zo makklijk mogelijk en een zeer goeie begeleiding in alle stappen
11 juni 2019
verhogen van de hypotheek in juni 2019

"Kundigheid ten top, fantatisch werk en gedreven"

10
Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en mee gedacht naar de beste oplossing. Het verhaal wordt helder uitgelegd en er wordt tijd genomen om verdere vragen te beantwoorden. In de omgang is het contact erg vriendelijk, prettig en open.
17 mei 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Werkt snel en is prettig in omgang!"

10
De adviseur heeft mij geholpen mijn eerste huis te kopen. Hij schakelt snel met verschillende instanties en als er onduidelijk is gaat hij er voor je achteraan. Ik had weinig verstand van zaken, maar de adviseur heeft me alles rustig uitgelegd. Doordat hij mijn hypotheek geregeld heeft, heb ik geen stress ervaren bij het kopen van mijn huis, erg fijn!
14 maart 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Helder, duidelijk en onpartijdig advies gekregen"

10
Ik kan het kantoor zeker aanbevelen. Ben uitermate tevreden over de manier van werken,de goede adviezen die ik heb gekregen en de tijd die voor je wordt genomen. De adviseur heeft verstand van zaken en ben heel blij met mijn nieuwe hypotheek! Ik heb mijn hypotheek overgesloten nadat ik bij mijn bank niet tevreden was over de adviezen die ik daar kreeg m.b.t. aanpassing rente. De adviseurk heeft, na een uitgebreide vergelijking van verschillende partijen, een veel betere gevonden. Heel blij mee.
18 februari 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Duidelijk en helder"

10
Duidelijke taal, niet als bij de bank. Geen ingewikkelde dingen. Duidelijk advies en niet dringend.
13 februari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Snel, efficiënt en persoonlijk"

10
Wij zaten in tijdsnood met het aanvragen van een hypotheek. Na een belletje met de adviseur kon hij dezelfde week nog helpen en heeft hij voor ons binnen twee weken een hypotheek geregeld. Hij begreep onze wensen en heeft daaraan perfecte invulling gegeven. De adviseur is altijd snel in het beantwoorden van vragen, via Whatsapp, mail of telefonisch. Hij schiet te hulp waar nodig en helpt ook met overige financiële randzaken, zoals alle verzekeringen. Kortom, een persoonlijke en zorgvuldige hypotheekadviseur!
28 januari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Vriendelijk, goede service, betrokken, eerlijk"

10
Wij zullen deze adviseur zeker aanraden. We hebben een ontzettende plezierige samenwerking ondervonden. Bij vragen altijd snelle reacties, flexibel met afspraken maken, bereid om een stapje meer te doen, duidelijke uitleg en erg gezellig/plezierig contact. Wij zijn deze spannende tijd heel fijn begeleid.
123volgende

Details

KvK-nummer
71096191
AFM-nummer
12045706
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 22:00
Dinsdag
08:30 - 22:00
Woensdag
08:30 - 22:00
Donderdag
08:30 - 22:00
Vrijdag
08:30 - 22:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Jack van Dijk
Jack van Dijk

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Eerste gesprek
gratis
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.700,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tarief starter v.a. € 1.700,-
Tarief zelfstandige € 2.500,-
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: