Details hypotheekadviseur

Oude Ebbingestraat 91
9712HG Groningen
Telefoonnummer Lagro Hypotheken & zo
050-3184020
Lagro Hypotheken & zo kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 2.187 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 181 waarnemingen: 167 reviews en 14 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (14 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Lagro Hypotheken & zo aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

167 reviews voor Lagro Hypotheken & zo

Gesorteerd op
12 juni 2018nieuw!
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Geweldig geholpen, transparant"

10
Een eerste huis kopen lijkt van tevoren een enorme opgave, maar met behulp van ***** wordt het een overzichtelijk stappenplan. Antwoord op al onze vragen - inclusief telefoontjes naar derde partijen als meer duidelijkheid geboden was, de kosten en stappen heel inzichtelijk gemaakt en eigenlijk gewoon drie prettige gesprekken.
24 mei 2018
verhogen van de hypotheek in maart 2018

"Persoonlijke aandacht. Aanrader!!"

10
Twee jaar geleden ben ik geholpen met mijn hypotheek voor de aanschaf van mijn eerste huis. Een spannend moment met veel onduidelijkheden. Ik ben echt super goed geholpen door de adviseur. Een vriendelijke en toegankelijke man die duidelijke uitleg geeft, goed mee denkt en heel snel handeld zodat het allemaal soepel verloopt. Dit jaar heb ik mijn hypotheek laten verhogen voor een bouwdepot. Wederom door de adviseur geholpen en wederom een prettige ervaring! Alles kon wel even tussen door waardoor het proces wederom heel snel verliep. Ik raad het iedereen aan!
21 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Prettig ,vakkundig en betrokken."

10
De adviseur heeft gezien de korte tijd die we hadden het perfect geregeld.
18 mei 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Persoonlijk en professioneel"

9
Persoonlijk en professioneel. Dit soort zaken zijn niet altijd makkelijk te begrijpen, gelukkig was de adviseur daar om het ons duidelijk te maken en een goed advies te geven.
7 mei 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Super"

10
Heel handig advies, goed gehelpt door het hele proces
16 april 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"deskundig, meedenkend en heel toegankelijk"

10
Voor de tweede keer nu een hypotheek via Lagro geregeld. We hebben de contacten met de adviseur als heel positief ervaren. Hij heeft steeds goed aangesloten bij onze behoeften en deskundig meegedacht in wat in onze situatie passend was. Ook hebben we echt gemerkt dat hij daar waar het even lastig was om dingen voor elkaar te krijgen, hij er echt voor ging en de dingen alsnog voor elkaar kreeg. De bezoeken waren steeds prettig. Bij Lagro wordt de tijd voor je genomen en zijn de lijnen kort. Dingen zijn snel geregeld en er wordt vlot gecommuniceerd. Zowel voor verkoop als voor aankoop echt het juiste adres!
29 maart 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Duidelijk en concreet"

10
De adviseur heeft ons als starters ontzettend goed begeleid. Hij is duidelijk, geduldig en voor je gevoel altijd beschikbaar.
26 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Persoonlijk en vakkundig"

10
Hoewel ik het best spannend vond om mijn eerste huis te kopen, heeft Lagro Hypotheken het hele proces zo goed uit weten te leggen, dat ik het én snapte én nog leuk vond ook. De omgang was zeer prettig en persoonlijk en ze zijn gewoon echt goed in hun werk. Je kunt er van op aan dat Lagro Hypotheken er alles aan doet om het voor je te regelen. Dat is een hele geruststellende gedachte in een spannende tijd.
19 februari 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Duidelijk, deskundig en assertief advies"

10
Informeel, relax sfeer, snel en effectief resultaten.
19 februari 2018
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Prettige informele gesprekken met deskundig advies"

10
Lagro is ons aanbevolen door een familielid. We hebben in een aantal hele prettige en informele gesprekken elke keer een zeer deskundig advies gekregen, waarbij meerdere mogelijkheden op een heldere manier met elkaar zijn vergeleken. Wij willen deze adviseur van harte aanbevelen en we zouden een volgende keer graag weer van hun diensten gebruik maken.
12345678917volgende

Details

KvK-nummer
02073925
AFM-nummer
12002679
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Kariem Elmallah
Kariem Elmallah
Hypotheekadviseur Rinus Wermink
Rinus Wermink

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.440,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.187,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: