Details hypotheekadviseur

Oude Ebbingestraat 91
9712HG Groningen
Telefoonnummer Lagro Hypotheken & zo
050-3184020
Lagro Hypotheken & zo kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.187 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 200 waarnemingen: 186 reviews en 14 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,7 (14 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Lagro Hypotheken & zo aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

186 reviews voor Lagro Hypotheken & zo

Gesorteerd op
18 april 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in april 2019

"Duidelijk advies & goede communicatie."

10
Ik kan de adviseur zeker aanbevelen. De adviseur is een fijn en oprecht persoon. Hij houdt je goed op te hoogte van de voortgang en denkt goed met je mee. De adviseur heeft ook indicaties gegeven voor huizen die we niet hebben gekocht. Ik ben ZZP'er, en het proces is zeer snel en soepel verlopen.
13 april 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Adequaat en Relaxt"

10
De adviseur heeft ons op een uiterst fijne wijze begeleid bij de hypotheek voor ons huis. Terugkijkend was het eigenlijk een zeer ontspannen proces en dat hadden we van tevoren niet verwacht bij zo'n belangrijke procedure. De adviseur zit overal bovenop en neemt echt de tijd voor je waardoor we ons heel welkom voelden en alles heel soepel verliep. Doe vooral jezelf een plezier en ga in zee als je nog zoekende bent.
11 april 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Fantastisch advies!"

9
De adviseur is zeer vakkundig en sloot aan op onze wensen en persoonlijke situatie. Als starters waren we niet bekend in alle informatie rondom hypotheken. De adviseur nam ons goed mee in dit proces en nam de tijd om alles op een voor ons begrijpelijke manier uit te leggen. Dankzij de inzet van de adviseur was onze hypotheek snel en passend rond!
19 maart 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Deskundig, Aardig"

9
Het gesprek verliep erg fijn en de adviseur was zeer deskundig, dit maakte dat het proces zeer vlot en prettig verliep.
11 maart 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Goede en persoonlijke service"

10
Ons eerste huis gekocht met advies van Lagro. Erg prettige service. We konden op elke moment bij de adviseur terecht met vragen en kregen altijd snel terugkoppeling. Zeker een aanrader bij het inwinnen van advies en het kopen van een huis!
6 maart 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Meer dan tevreden over gedegen advies"

8
Voor de koop van een nieuwe woning gebruik gemaakt van het kundige advies van Lagro. Op een plezierige manier aan de hand genomen door alles keuzes en mogelijkheden waarbij onze situaties continue in het oog werd gehouden. Meer dan tevreden over onze hypotheek! Met vragen in de toekomst weet ik tot wie ik mij wend!
18 februari 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Positief bericht"

10
Ik ben ontzettend goed geholpen door mijn adviseur. Hij heeft mij super duidelijk uitgelegd hoe het proces gaat, welke hypotheek ik heb, waar ik rekening mee moet houden. Eerlijk en oprecht advies gegeven. Hij heeft de tijd voor mij genomen en na een mail nam hij binnen een uur nog contact op met mij. Ik ben zijn super tevreden en kan iedereen hem en het kantoor aanbevelen. Super bedankt!
17 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Hypotheek voor nieuwbouwhuis"

10
Voor het regelen van mijn nieuwe hypotheek voor mijn nieuwbouwhuis ben ik weer naar LagroHypotheken gegaan. Voor het uitzoeken van de hypotheek die het beste bij mij / mijn situatie past is alle tijd genomen, zaken werden verder uitgezocht en ik kreeg duidelijke uitleg. Daarnaast werd ook het tijdspad bewaakt. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik stressloos de 'hypotheek-weg' heb belopen.
11 november 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Vriendelijk, efficient en behulpzaam"

9
We kregen zeer duidelijke uitleg over het hele proces van een hypotheek aanvragen en konden voor bijkomende vragen altijd contact opnemen. Bij elke stap was het duidelijk welke papieren we moesten aanleveren en dit alles met een goede dosis humor.
10 november 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Klantvriendelijk, snel, scherp starterstarief"

9
Voor de aankoop van ons eerste huis hebben wij kundig en fijn advies gekregen. Er werd altijd snel gereageerd op mails of telefoontjes en de persoonlijke benadering sprak ons erg aan. Er werd altijd ruim de tijd genomen voor de gesprekken. Wij zouden Lagro dan ook absoluut aanraden als hypotheekadviseur!
12345678919volgende

Details

KvK-nummer
02073925
AFM-nummer
12002679
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Kariem Elmallah
Kariem Elmallah
Hypotheekadviseur Rinus Wermink
Rinus Wermink

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.440,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.187,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: