Details hypotheekadviseur

Veemarktstraat 99
9724GC Groningen
Telefoonnummer MEDIOR financieel advies
050-5252602
MEDIOR financieel advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,4

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 305 waarnemingen: 286 reviews en 19 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,0 (19 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt MEDIOR financieel advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

286 reviews voor MEDIOR financieel advies

Gesorteerd op
23 december 2019
aankoop van een eerste huis in november 2019

"Helder en eerlijk advies"

10
Mijn vriendin en ik waren in eerste instantie op zoek naar een nieuwe huurwoning met het idee dat kopen er voor ons toch nog niet in zat. Maar op aanbeveling van een kennis kwamen we bij Medior terecht voor een vrij blijvend gesprek om toch onze mogelijkheden te bespreken. Hoewel we er helemaal blanco in gingen en echt niks van hypotheken af wisten, heeft hij ons alles echt super duidelijk uitgelegd; Wat zijn de mogelijkheden, verschillende hypotheken, hypotheekaanbieders, hoe zit het met kosten koper en taxatie, et cetera. Daarnaast heeft hij ons ook advies gegeven gedurende het bezichtigings- en aankoop proces en stond altijd voor ons klaar! Fijn contact d.m.v. een snel belletje of een whatsappje tussendoor. Wij hebben uiteindelijk binnen 3 maanden (!!) ons droom huis gevonden en zijn sinds afgelopen maandag helemaal over!
11 december 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Hypotheek afgesloten "

10
Ons hypotheek bij deze adviseur voor ons nieuwe huis afgesloten. Hij geeft inzicht en duidelijkheid wat de mogelijkheden zijn op het gebied van hypotheken. De communicatie was snel en fijn, waardoor we snel ons droomhuisje konden kopen
10 december 2019
afsluiten van een hypotheek in december 2018

"Herfinanciering panden "

10
De adviseur is mijn vaste makelaar en regelt al mijn financieringen, particulier en beleggingsfinancieringen. Ditmaal 3 beleggingspanden voor mij ondergebracht. 2 herfinancieringen en 1 nieuwe aankoop. Panden waren binnen week ondergebracht. Snel zo als ik van hem gewend ben. Veel makelaars versleten maar dit is toch wel de beste. Op naar volgende aankoop!
6 december 2019
aankoop van een eerste huis in november 2019

"Zeer tevreden!!!"

10
Heel dankbaar voor de uitstekende hulp en het enorme geduld! Al een aantal jaren op zoek naar een woning ende adviseur bleef altijd vol enthousiasme meedenken en gaf hierin kundige adviezen. Als de adviseur op vakantie was kon ik terecht bij zijn, vooraf goed geïnformeerde, collega. Nu bij het kopen van de woning houdt hij ons goed op de hoogte en heeft hij ervoor gezorgd dat het eerste huis kopen een ontspannen en duidelijk proces voor ons is. Ik kom zeker terug en raad MEDIOR aan iedereen aan!
4 december 2019
aankoop van een eerste huis in december 2019

"Zeer goed geholpen!"

10
weet de klant enorm te ontzorgen en reageert zowel telefonisch als per mail erg snel en adequaat op eventuele vragen. Ik kijk dan ook zeer positief terug op de dienstverlening van Medior.
21 november 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Snelle afhandeling"

8
Hij dacht goed mee en het was snel geregeld wat ook nodig is in deze overspannen markt.
18 november 2019
aankoop van een ander huis in november 2019

"Hypotheek tweede woning"

10
Ben zeer vlot en deskundig geholpen door de medewerkers van Medior. Alles ging naar wens en duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer van de diensten gebruik maken.
10 november 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Volledig ontzorgd door Medior"

9
Medior heeft de aankoop van mijn nieuwe huis van a-z begeleid. Met hun professionele hands-on mentaliteit hebben ze snel en doelgericht gewerkt zonder een detail uit het oog te verliezen waardoor ik de beste hypotheek voor mijn situatie heb gekregen.
8 november 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Vertrouwd en zeker "

9
De adviseur heeft op een zeer juiste manier me geholpen met de hypotheek. Als zzp niet makkelijk. Zoveel Papieren noodzakelijk
6 november 2019
aankoop van een eerste huis in september 2019

"Medior Groningen - Top adviseurs"

10
Dankzij de adviseur hebben wij in alle rust ons droomhuis kunnen kopen. Vanaf minuut 1 was de adviseur betrokken en gaf hij ons goede adviezen. Daarnaast was het fijn dat hij alles ook snel voor ons kon regelen zodat we op tijd de hypotheek rond hebben. Ik kan iedereen Medior Groningen en dan in het bijzonder de adviseur aanraden.
12345678929volgende

Details

KvK-nummer
01125768
AFM-nummer
12041367
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Wilco Ferwerda
Wilco Ferwerda
Hypotheekadviseur Niels Greven
Niels Greven
Hypotheekadviseur Martin Kuperus
Martin Kuperus
Hypotheekadviseur Klaas Anne Middel
Klaas Anne Middel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: