Details hypotheekadviseur

Veemarktstraat 99
9724GC Groningen
Telefoonnummer MEDIOR financieel advies
050-5252602
MEDIOR financieel advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 257 waarnemingen: 240 reviews en 17 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (17 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt MEDIOR financieel advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

240 reviews voor MEDIOR financieel advies

Gesorteerd op
16 januari 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Geweldige service"

10
De adviseur heeft ons geweldig geholpen. Van begin tot het einde heeft hij zich volledig voor ons ingezet. Onze koop was er één van de lange adem maar we konden altijd op de adviseur rekenen. Hij stond altijd voor ons klaar en wist ons op de spannende momenten goed bij te staan. Ik kan hem aan iedereen aanraden!
28 december 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"betrouwbaar, persoonlijk en volhardend. "

10
Ik ben door de adviseur op deskundige en persoonlijke wijze geholpen in de aankoop van een ingewikkelde woonboerderij. Hij zorgde voor rust en vertrouwen in dit proces en heeft niet alleen binnen drie dagen na definitieve koopovereenkomst een financiering geregeld, maar ook tegen goede voorwaarden en een zeer lage maandelijkse last. Bedankt. Niet voor niets wat mij betreft de beste hypotheekadviseur die ik ken.
25 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Professionele en betrokken harde werkers."

10
De adviseur en zijn team hebben goed met ons meegedacht en waren altijd goed bereikbaar.
12 december 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Deskundig, vertrouwd en duidelijk advies "

10
Deskundig adviseur met een hands-on mentaliteit. Medior heeft ons goed geholpen met de juiste hypotheek voor een nieuwbouw woning! Verder vertrouwd, daadkrachtig, communicatief sterk en praktisch. Kortom, dit kantoor is een aanrader!
7 december 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Vriendelijk, snelle (re)acties, goed advies"

9
We zijn zeer goed geholpen bij het kiezen van een hypotheek. Er werden goede en snelle acties uitgevoerd, hypotheek was snel rond. Veel ruimte voor het stellen van vragen, geduldig. Prettig ontvangen, goed bereikbaar mbt contact leggen, kortom zeker aan te bevelen!
3 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Duidelijk. Transparant. "

10
Neemt alle tijd. Zoekt uit hoe de situatie van de cliënten is en zoekt daar de juiste hypotheek voor. Weet in korte tijd een geweldige hypotheek rond te krijgen.
3 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Zeer prettige en kundige adviseur"

8
Wij hebben in oktober dit jaar kennis gemaakt met de adviseur vanwege een nieuwbouwproject bij ons in de buurt. Het voelde vanaf het eerste begin erg prettig en hebben vervolgens via de mail contact gehad. Hij is goed bereikbaar via de mail en telefoon. Verder legt hij de zaken op een begrijpelijke manier uit.
3 december 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Wij hebben super goed advies gekregen. "

9
Wij waren starters en hadden geen verstand van hypotheken, dankzij dit kantoor hebben wij een mooi huis kunnen kopen. Ze staan altijd voor je klaar en hebben ondanks onze moeilijke werkgeversverklaring alles voor elkaar kunnen krijgen. Ze namen voor ons de tijd om alles uit te leggen. Ook de koopcontract werdt tijdelijk uitgelegd
28 november 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Vriendelijk, bereikbaar en professioneel."

9
Het is een prettig modern bedrijf die persoonlijk en klantgericht zijn met medewerkers die echt contact maken en zich voor je inzetten.
26 november 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Goede, nuchtere en vlotte aanpak door Martin"

10
Communicatie direct en duidelijk. Zorgen of stress heb je niet omdat alles geregeld wordt/is tot volle tevredenheid. Hopelijk verloopt de verbouwing net zo zorgenvrij als het hypotheekverhaal.
12345678924volgende

Details

KvK-nummer
01125768
AFM-nummer
12041367
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Wilco Ferwerda
Wilco Ferwerda
Hypotheekadviseur Niels Greven
Niels Greven
Hypotheekadviseur Martin Kuperus
Martin Kuperus
Hypotheekadviseur Klaas Anne Middel
Klaas Anne Middel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: