Details hypotheekadviseur

Veemarktstraat 99
9724GC Groningen
Telefoonnummer MEDIOR financieel advies
050-5252602
MEDIOR financieel advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 296 waarnemingen: 278 reviews en 18 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (18 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt MEDIOR financieel advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

278 reviews voor MEDIOR financieel advies

Gesorteerd op
10 november 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Volledig ontzorgd door Medior"

9
Medior heeft de aankoop van mijn nieuwe huis van a-z begeleid. Met hun professionele hands-on mentaliteit hebben ze snel en doelgericht gewerkt zonder een detail uit het oog te verliezen waardoor ik de beste hypotheek voor mijn situatie heb gekregen.
8 november 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Vertrouwd en zeker "

9
De adviseur heeft op een zeer juiste manier me geholpen met de hypotheek. Als zzp niet makkelijk. Zoveel Papieren noodzakelijk
21 oktober 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Uitstekende begeleiding"

9
Eind 2018 in contact gekomen met de adviseur van Medior voor de aankoop van een nieuwbouwhuis. Ik ben zelf ondernemer, dus was best een complexe casus. Door zeer proactief en gedreven handelen de hypotheek in maart al rond gekregen, altijd bereikbaar voor een vraag zowel tijdens als na het traject, echt uitstekend!
17 oktober 2019
afsluiten van een hypotheek in september 2019

"Passioneel kantoor"

10
Met veel enthousiasme, accuraatheid en passie voeren de medewerkers van MEDIOR hun werkzaamheden uit. De klant staat centraal en ze maken altijd tijd voor je. Daarnaast een vlugge afronding van zaken. Ik kan een ieder adviseren om eens in gesprek te gaan met dit kantoor.
2 oktober 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Uitstekende service"

9
Snel, accuraat en goed advies. Zeer snel geregeld.
26 september 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Deskundig en klantvriendelijk "

10
Zeer klantvriendelijk, sympathiek, kennis van zaken, heldere uitleg.
26 september 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Medior Betrokken en Professioneel"

10
Medior is meerdere keren onze financieel adviseur geweest. Wij kennen Medior als een professionele adviseur, die met je meedenkt. Hij brengt snel en duidelijk je financiële situatie en je wensen in kaart. Geeft vervolgens heel overzichtelijk de haalbaarheid van verschillende scenario's aan. Wanneer een keuze is gemaakt voor een bepaald scenario , gaat hij snel en heel transparant aan de slag. In die fase heeft de adviseur documenten van je nodig en dan benoemt hij heel expliciet welke het zijn. De communicatielijnen zijn heel goed, expliciet en altijd positief/vriendelijk. De resultaten van het werk sluiten perfect aan bij onze wensen.
25 september 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Goed op de situatie toespitst financieel advies"

10
In juli 2019 heeft Medior financieel-advies ons een goed gedegen hypotheek advies gegeven. Het heeft ons in staat gesteld ons "droomhuis" te kunnen aankopen met een goede hypotheek met de meest gunstige en flexibele voorwaarden. Hij is een ervaren en gedreven adviseur, die zich er maximaal voor inzet, om mensen een advies te geven die toegespitst is op een ieder zijn specifieke situatie.
25 september 2019
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Onze eerste koopwoning"

10
De adviseur heeft ons erg goed geholpen. Voor ons was alles omtrent het kopen van een huis nieuw en onbekend. Door zijn duidelijke uitleg begrepen wij wat de mogelijkheden waren en wat het kopen van een huis inhield en betekende voor onze financiële situatie. Wij konden met vragen altijd bij terecht, telefonisch of via de mail. Rreageerde altijd snel via de mail op vragen van ons. Conclusie: wij zijn heel tevreden over het hypotheekadvies dat we hebben gekregen!
24 september 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Super!"

10
Mijn vriendin en ik hebben geen moment spijt gehad dat we met Medior in zee zijn gegaan om onze hypotheek rond te krijgen. Hij is deskundig, vriendelijk, goed bebaard, geduldig, en was zelfs aanwezig bij de daadwerkelijke overdracht van onze nieuwe woning. Super!
12345678928volgende

Details

KvK-nummer
01125768
AFM-nummer
12041367
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Wilco Ferwerda
Wilco Ferwerda
Hypotheekadviseur Niels Greven
Niels Greven
Hypotheekadviseur Martin Kuperus
Martin Kuperus
Hypotheekadviseur Klaas Anne Middel
Klaas Anne Middel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: