Details hypotheekadviseur

Veemarktstraat 99
9724GC Groningen
Telefoonnummer MEDIOR financieel advies
050-5252602
MEDIOR financieel advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 264 waarnemingen: 247 reviews en 17 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (17 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt MEDIOR financieel advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

247 reviews voor MEDIOR financieel advies

Gesorteerd op
17 maart 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Fantastisch advies"

10
We hebben hele goede hulp gehad. We konden onze adviseur altijd bellen, hij was geduldig en legde ons alle mogelijkheden voor, waardoor wij goed overwogen keuzes hebben gemaakt. Met als resultaat een mooie woning en hypotheek.
15 maart 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Goed advies, snel gehandeld."

10
In zeer korte tijd was alles geregeld voor mijn eerste koopwoning! Je wordt overal bij geholpen en alles wordt voor je geregeld.
14 maart 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goed hypotheekadvies"

9
Erg fijn contact gehad met de hypotheekadviseur. Legt alles op een begrijpelijke manier uit en zijn erg toegankelijk.
17 februari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goed en duidelijk advies"

9
Ik ben erg tevreden over de bemiddeling door MEDIOR financieel advies bij de aankoop van mijn woning. De adviseur beschikt over het vermogen om financiële zaken goed en duidelijk uit te leggen en antwoordt ook snel op vragen per email.
8 februari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Super goed advies en hulp gekr e gen"

10
Heb heel goed advies gekregen en zonder hulp van medior was het mijzelf niet gelukt. Duidelijke uitleg en super snel alles voor mij geregeld.
7 februari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Terzake kundig met oog voor de klant."

10
De adviseur van Medior heeft mij goed en duidelijk geïnformeerd. Hij heeft goed overzicht en inzicht in de markt. Medior beschikt over uitgebreide netwerk alwaar Zijn medewerkers de nodige raad&daad ingewonnen hebben. De medewerkers van Medior werken onderling effectief samen. Ik ben goed op de hoogte gehouden van voortgang en niet bij voorbaat lastiggevallen met de hobbels die door Medior genomen moesten worden om de lastige overstap van oud naar nieuw huis te kunnen realiseren. Ik heb de mix van zakelijkheid en persoonlijke betrokkenheid bij mij en mijn situatie als respectvol en geruststellend ervaren.
1 februari 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Duidelijke uitleg, ongedwongen sfeer "

10
Aangezien 'cijfertjes' niet echt ons ding is, hadden wij behoefte aan duidelijke uitleg over wat er allemaal mogelijk was op hypotheekgebied. De adviseur heeft ons hierin erg prettig begeleid met zijn heldere en ongedwongen manier van communicatie. Ook tijdens zijn vakantie hebben zijn collega's alles rondom de hypotheekaanvraag keurig netjes overgenomen!
16 januari 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Geweldige service"

10
De adviseur heeft ons geweldig geholpen. Van begin tot het einde heeft hij zich volledig voor ons ingezet. Onze koop was er één van de lange adem maar we konden altijd op de adviseur rekenen. Hij stond altijd voor ons klaar en wist ons op de spannende momenten goed bij te staan. Ik kan hem aan iedereen aanraden!
28 december 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"betrouwbaar, persoonlijk en volhardend. "

10
Ik ben door de adviseur op deskundige en persoonlijke wijze geholpen in de aankoop van een ingewikkelde woonboerderij. Hij zorgde voor rust en vertrouwen in dit proces en heeft niet alleen binnen drie dagen na definitieve koopovereenkomst een financiering geregeld, maar ook tegen goede voorwaarden en een zeer lage maandelijkse last. Bedankt. Niet voor niets wat mij betreft de beste hypotheekadviseur die ik ken.
25 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Professionele en betrokken harde werkers."

10
De adviseur en zijn team hebben goed met ons meegedacht en waren altijd goed bereikbaar.
12345678925volgende

Details

KvK-nummer
01125768
AFM-nummer
12041367
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Wilco Ferwerda
Wilco Ferwerda
Hypotheekadviseur Niels Greven
Niels Greven
Hypotheekadviseur Martin Kuperus
Martin Kuperus
Hypotheekadviseur Klaas Anne Middel
Klaas Anne Middel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: