Details hypotheekadviseur

Griffeweg 80
9723DR Groningen
Telefoonnummer Rabobank
050-5742911
Rabobank kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 1.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 17 waarnemingen: 13 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

23% beveelt Rabobank aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

13 reviews voor Rabobank

Gesorteerd op
10 december 2012
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Goed begin, slecht vervolg"

3
Het gebouw waarin ze zitten is architectonisch erg mooi, de afspraak is snel gemaakt en het eerste (en laatste) gesprek kwam sympathiek over. Ik kreeg het gevoel de verdere afhandeling slechts een formaliteit was en dat ze snel met de hypotheekaanvraag aan de slag zouden gaan. Tot dusver de positieve punten. Na 3,5 week bleek dat ze nog niets hadden gedaan, behalve traineren, en na een maand had ik nog niets concreets op papier: geen bankgarantie, geen offerte, niets... En dat terwijl de tijd begon te dringen. Men had geen haast, leek het allemaal niet zo belangrijk te vinden en werd steeds onpersoonlijker. Je moet wel erg stressbestendig zijn als je met dit kantoor in zee wilt gaan... Ik ben op het laatste moment geswitcht naar een hypotheekbemiddelaar.
13 juni 2012
aankoop van een eerste huis in mei 2012

"Trage service"

0
Eind mei hebben we ons 1e gesprek gehad met de Rabobank. We hadden al wat haast omdat wij 6 weken voorbehoud op financiering hadden. Na het 1e gesprek zou een voorlopige offerte op papier gezet worden. Na heel veel bellen en mailen hebben we dit uiteindelijk 3 weken (!!!) op moeten wachten. Toen we vroegen of de hypotheek nog binnen 3 weken geregeld zou kunnen worden, antwoordde de adviseur dat dit waarschijnlijk niet mogelijk zou zijn. Ik ben erg kwaad om het feit dat de Rabobank je zo lang in onzekerheid laat zitten. Als we dit hadden geweten waren we al veel eerder naar een andere hypotheekverstrekker gaan zoeken. Zeer slechte en trage service dus.
6 juni 2012
aankoop van een eerste huis in mei 2012

"Onvoorstelbaar ongeïnteresseerd en arrogant"

1
Het is duidelijk dat deze bank geen hypotheken meer aan de man wil brengen, anders kan ik dit gedrag niet verklaren... Zijn woorden: We hebben het te druk en we verdienen toch niets aan jullie omdat we zo'n belachelijk goed product hebben. Het was ontzettend moeilijk om alsnog enigszins vragen over de voorwaarden van de hypotheek te beantwoorden en hij antwoordde telkens met hoe goed de Rabobank wel niet was t.o.v. andere hypotheekverstrekkers. Kortom, een verschrikkelijk slecht advies gehad hier. De Rabobank maakt zichzelf zo echt belachelijk en is een schande voor hypotheek verstrekkend Nederland.
27 februari 2012
aankoop van een eerste huis in februari 2012

"Gehaast en onpersoonlijk"

6
Met de gedachte gesprek te krijgen over soorten hypotheken en wat de Rabobank ons te bieden heeft, gingen wij het gesprek in. Echter kregen we een korte berekening wat we kunnen lenen, zonder uitleg over de soort hypotheek. En de mededeling met hoe we verder moesten gaan en dat ze het heel druk hadden en dus niet veel tijd aan ons kunnen besteden tijdens een eerste gesprek. Moesten maar rekeningen houden met 6 weken wachttijd. Vragen moesten we niet aan hem stellen want hij lag binnenkort met zijn kont op de Canarische Eilanden (letterlijke tekst). Al met al een gehaast gesprek.
6 september 2011
aankoop van een ander huis in augustus 2011

"Zeer onkundig en komen afspraken niet na"

0
Betreffende persoon weet onvoldoende van de mogelijke manieren van financieren, op basis van onze (op gedaan op internet) kennis wisten wij meer over de randvoorwaarde van de bank dan de persoon in kwestie. Daarbij was hij volledig niet op de hoogte van de reeds in een voorgesprek gemaakte afspraken, kortom zijn huiswerk had hij slecht gedaan. Na dit gesprek zouden wij antwoord krijgen op een aantal vragen waar hij niet op terug is gekomen. Na vele malen bellen en het verzoek tot terug bellen werden we niet teruggebeld. Kortom geen prettige persoon om zaken mee te doen.... Door deze onkundige persoon hebben wij veel later dan gepland (met alle gevolgen vandien) de financiering rond kunnen maken. Kortom let op als je met deze persoon in gesprek gaat voor dit soort consequenties!!!
27 maart 2011
aankoop van een eerste huis in februari 2011

"Ongeinteresseerd"

1
Nadat de Rabobank uiterst moeilijk deed om uberhaubt een afspraak te plannen, kwam ik aan tafel met deze man. Het lukte hem niet om helder uit te leggen wat de voor- en nadelen van verschillende hypotheekvormen zijn. Ook leek hij niet geinteresseerd in onze situatie om daar de beste oplossing bij te zoeken. We hadden al een vrij sterke offerte van een concurrent liggen. Het enige dat hij heeft geprobeerd is dat verhaal te ondermijnen (zonder succes). Uitleggen waarom de Rabobank beter zou zijn is nauwelijks geprobeerd en zeker niet geslaagd.
27 december 2010
aankoop van een ander huis in december 2007

"Slecht aanbod."

0
Gesprek op kantoor gehad. We hadden de indruk dat alles in negatieve zin uitgelegd wordt ipv constructief kijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk een papieren offerte ontvangen voor 10 jaar aflossingsvrij tegen 5,8%. Afgewacht of de adviseur nog contact zou opnemen. Dit is niet meer gebeurd. Bij de Rabobank in Assen zijn we wel naar tevredenheid geholpen. Daar hebben we de hypotheek voor 20 jaar aflossingsvrij tegen 4,8% kunnen afsluiten!
21 augustus 2010
oversluiten van de hypotheek in november 2007

"Duidelijk advies, geen praatjes en omwegen."

8
Resultaat was heel duidelijk, oversluiten niet verstandig op dit moment. boeterente verprutste de zaak. Speelde ongeveer quitte wat rente betrof, maar had wel nog de kosten van afsluitkosten en notaris. P.S. Reclames deden anders beloven of geloven!
3 augustus 2010
aankoop van een eerste huis in mei 2010

"Duidelijk advies"

6
Duidelijk en helder advies gekregen over de gang van zaken, wat er te lenen valt en hoe de kosten uit zullen vallen.
17 mei 2010
aankoop van een eerste huis in november 2009

"Projekthypotheek vervallen."

6
Klimaathypotheek bestaat helaas niet meer, echter voor dit project geen nieuw speciaal projektaanbod. Alle woningen waren nog niet van dit projekt verkocht. Dat vind ik ronduit slecht. Voorlichting verder 100%
12volgende

Details

KvK-nummer
02002168
AFM-nummer
12345678
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur E.J. Bloemerts
E.J. Bloemerts
Hypotheekadviseur R.L. Brondijk
R.L. Brondijk
Hypotheekadviseur K.G.M. Brugel
K.G.M. Brugel
Hypotheekadviseur H. Duin
H. Duin
Hypotheekadviseur Dhr. R. Haan
Dhr. R. Haan
Hypotheekadviseur S.W. ten Have
S.W. ten Have
Hypotheekadviseur Dhr. A.E.J. van den Hoven
Dhr. A.E.J. van den Hoven
Hypotheekadviseur P.J. Kant
P.J. Kant
Hypotheekadviseur E. Koning
E. Koning
Hypotheekadviseur R.M. Kroes
R.M. Kroes
Hypotheekadviseur S.P. van der Laag
S.P. van der Laag
Hypotheekadviseur R. van Marion
R. van Marion
Hypotheekadviseur Mevr. A. Paanakker-Wilkens
Mevr. A. Paanakker-Wilkens
Hypotheekadviseur J.M. Riemersma
J.M. Riemersma
Hypotheekadviseur Dhr. T. Schoonhoven
Dhr. T. Schoonhoven
Hypotheekadviseur P.J. Schuur
P.J. Schuur
Hypotheekadviseur A.G. Smit
A.G. Smit
Hypotheekadviseur K.A. Smit
K.A. Smit
Hypotheekadviseur D.J. Veenstra
D.J. Veenstra
Hypotheekadviseur T. de Vetter
T. de Vetter

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: