Details hypotheekadviseur

Nieuw Boteringestraat 102
9712PS Groningen
Telefoonnummer Tirion Hypotheken
050-3131313
Tirion Hypotheken  kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.350 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 43 waarnemingen: 37 reviews en 6 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (6 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Tirion Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

37 reviews voor Tirion Hypotheken

Gesorteerd op
9 september 2014
aankoop van een eerste huis in mei 2014

"goede begeleiding en klantgericht"

9
tijdens het aankopen van ons 1e huis zijn we goed en relaxt begeleid. we zijn ook aldoor goed geinformeerd. de adviseur heeft geweldig werk,zowel voor als achter de schermen, geleverd. dank je wel!!
27 augustus 2014
aankoop van een eerste huis in augustus 2014

"Persoonlijk, duidelijk, gaat net een stap verder"

10
****heeft de aankoop van mijn woning tot in de puntjes verzorgd. Hij was zowel mijn hypotheekadviseur als aankoopmakelaar, hierdoor verliep de aankoop zeer soepel. Het hypotheekadvies was helder, ook wanneer ik (starter) het even niet begreep legde ****het nog een keer extra duidelijk uit. Ik vond het erg prettig dat Tirion telefonisch zo goed telefonisch bereikbaar is, geen keuzemenus of wachttijden hier. En het mooiste was nog: *****verdiende zichzelf dubbel en dwars terug door zeer stevig te onderhandelen over de aankoopprijs. Het hele aankoopproces had ik zelf nooit zo goed kunnen regelen. Petje af voor Tirion hypotheken. Absoluut een aanrader.
9 november 2013
aankoop van een eerste huis in april 2013

"Zeer goede en leuke begeleiding"

10
Voor, tijdens en na de aankoop van ons eerste huis zijn wij op een goede manier begeleid bij alle zaken die hierbij kwamen kijken. Van de uitleg over de verschillende hypotheken tot aan de laatste afwikkelingen rondom de aankoop van ons huis zijn wij goed geïnformeerd over alles wat er bij een huis kopen komt kijken, zijn voor- en nadelen bij verschillende keuzes goed aangegeven en werd op een goede manier meegedacht. Dit alles gebeurde in een ontspannen sfeer, en leidde tot snel resultaat. Bedankt Tirion Hypotheken
30 mei 2013
oversluiten van de hypotheek in april 2013

"goed degelijk en uitgebreid advies"

10
De afhandeling van mijn hypotheekomzetting is zeer vlot en goed verlopen.Er was een goed contact met het bureau,waarbij met name opviel dat ook de compagnon goed op de hoogte was van mijn situatie;dit heb ik als zeer prettig ervaren.Ze waren zeer toegankelijk.De informatievoorziening naar mij toe was goed en zeer helder.De voorlichting was zeer uitgebreid helder en duidelijk.De zaken werden voortvarend ter hand genomen!!Kortom een echte aanrader dit bureau!!
7 februari 2013
aankoop van een eerste huis in mei 2012

"Super advies op maat, en klant vriendelijk"

8
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat je een juist en eerlijk advies krijgt. Hypotheek adviseur altijd bereikbaar is wanneer dat nodig is. En je hebt het gevoel dat domme vragen niet bestaan. Krijg uitgebreide uitleg tot je snapt hoe de dingen in elkaar steken. Was voor mij erg prettig als starter. Komt namelijk veel bij kijken als je aankoop eigen woning doet! Super!!
7 februari 2013
aankoop van een eerste huis in april 2012

"super alles binnen no time geregeld "

10
ik had nogal haast met het kopen van een huis, Tirion hypotheken heeft me super begeleidt en alles super goed en snel geregeld
29 december 2012
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Professioneel, betrouwbaar, klantgericht."

9
Helemaal tevreden met het verloop om een huis te kopen en hypotheek af te sluiten. Alles word geregeld en ze zijn altijd bereikbaar. Duidelijk advies.
9 december 2012
aankoop van een eerste huis in oktober 2012

"duidelijk en klantgericht"

9
Voor ons als starters was het vanaf de eerste afspraak meteen duidelijk wat we konden verwachtten. Het advies werd goed afgestemd op onze persoonlijke situatie. Op financieel gebied werd goed uitgelegd wat er mogelijk was en welke kosten daarbij zouden komen. En achteraf bleek dat ook allemaal te kloppen zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.
15 oktober 2012
aankoop van een ander huis in augustus 2012

"Goed advies, zeer klantvriendelijk, snel en Scherp"

10
Advies is helder en van goede kwaliteit. Adviseur heeft tevens de onderhandeling verzocht voor de aankoop van mijn huis. dat heeft hij zeer goed gedaan. De uitleg is goed. Houden zich aan afspraken. Het is een tweemanschap, klein en daardoor overzichtelijk. Dossiers worden, bij afwezigheid van de ander, snel en adequaat overgenomen.
11 juli 2012
afsluiten van een hypotheek in juli 2011

"service gericht"

9
Ik ben al jaren bij dit kantoor.Het gaat er idd ontspannen duidelijk aan toe. ***** zal zich in allerlei bochten wringen om voor jou de beste oplossing te zoeken.Ik hoop nog jaren klant te blijven
1234volgende

Details

KvK-nummer
2088942
AFM-nummer
12007055
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.J.M. Kessels
Dhr. J.J.M. Kessels
Hypotheekadviseur Dhr. C.J.P. Tirion
Dhr. C.J.P. Tirion

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 175,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
14 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
34 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.663,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.350,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Starters begeleiden bij aankoop woning
Er is een actietarief van 2.350,--
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: