Details hypotheekadviseur

Parallelweg 93
9601HS Hoogezand
Telefoonnummer GELDINHUIS HOOGEZAND
0598-399882
GELDINHUIS HOOGEZAND kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 36 waarnemingen: 23 reviews en 13 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (13 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

83% beveelt GELDINHUIS HOOGEZAND aan.

Beoordeling adviseur

Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

23 reviews voor GELDINHUIS HOOGEZAND

Gesorteerd op
19 oktober 2013
aankoop van een eerste huis in maart 2013

"Objectief en helder advies"

8
Het kantoor kan ik aanbevelen omdat de heer ******** objectief en helder advies geeft zodat ik een hypotheek kan afsluiten.
27 augustus 2013
afsluiten van een hypotheek in juni 2013

"Behulpzaam en duidelijk, duidelijk verhaal."

9
Ontzettend fijn geholpen. Na de eerste schrik ivm woekerpolis duidelijk overleg over hoe verder. Oorzaak ligt ergens in het midden, maar goed opgelost. Ook met support van de back-office (****).
26 augustus 2013
oversluiten van de hypotheek in februari 2013

"goed duidelijk advies en zeer behulpzaam"

8
wij zijn goed geadviseerd en netjes en vlot geholpen. Op vragen hebben wij snel en duidelijk antwoord gekregen. Kortom, zeer goede service.
14 augustus 2013
aankoop van een ander huis in mei 2013

"prima advies en no nonsense"

9
Snelle inhoudelijk prima dienstverlening waarbij goed met de klantwensen rekening is gehouden. Gedegen voorbereiding en we hebben zaken gedaan in een aimabele sfeer.
9 april 2013
aankoop van een ander huis in december 2012

"goed en duidelijk advies"

9
Na een duidelijk advies zijn we een *****hypotheek aangegaan. Echter afgelopen Maart kwamen we er achter dat er ***** fouten had gemaakt. Dit werd door **** gelijk (zonder extra kosten) op gepakt en afgelopen week kregen we zowel een mail van **** als een brief van ****dat alles gecorrigeerd wordt. Buiten een goed advies is de nazorg dus ook goed. We vinden het een groot plus punt dat het niet alleen bij advies en verkopen van een hypotheek blijft. Vandaar het relatief hoge cijfer.
31 juli 2012
aankoop van een ander huis in mei 2012

"een zeer gedreven persoon"

8
**** is een zeer kundige man in onze ogen ,wij vinden dat hij ons goed heeft voorgelicht vandaar dat wij onze hypotheek via ****hebben afgesloten
6 augustus 2011
aankoop van een eerste huis in maart 2011

"Goed advies, wel veel informatie achteraf."

7
goed advies, maar wel vaak nog dingen die achteraf snel geregeld moesten worden waardoor het niet altijd duidelijk was waar het om ging. Belangrijk om door te vragen als je iets niet begrijpt, anders doe je iets waarvan je hellemaal niet weet wat of waar het voor is. Staat wel altijd open voor vragen en beantwoord deze ook met geduld.
20 juni 2011
aankoop van een eerste huis in april 2011

"Een zeer goede, behulpzame adviseur"

10
***** kan in gemakkelijke woorden de hypotheek uitleggen. Daarna zal hij veel werk uit handen nemen en zal hij, zelfs na het regelen van de hypotheek nog geïnteresseerd blijven. Ik voelde me op mijn gemak en snapte het geheel!
10 juni 2011
aankoop van een ander huis in februari 2011

"Duidelijk en eerlijk advies."

10
***** geeft een duidelijk en eerlijk advies en denkt met je mee.
16 maart 2011
verhogen van de hypotheek in november 2010

"Professionele houding en kundig advies"

8
Niet enkel de hypotheek verhoging/oversluiting sec besproken, maar ook zijn de overige risico's van bijv. arbeidsongeschikheid, werkloosheid en overlijden in combinatie met de hypotheek besproken. Tevens een goede advisering over de totale (maand)lasten nu en in de toekomst en de daarbij komende fiscale voor- c.q. nadelen. Wij hebben het hele traject van advisering tot afsluiten van de nieuwe hypotheek als zeer vriendelijk, maar zeker met een kundige en professionele houding, ervaren.
123volgende

Details

KvK-nummer
02093014
AFM-nummer
12015408

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. G. Ronde
Dhr. G. Ronde

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Eerste gesprek
gratis
Verhoging hypotheek
€ 750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Zelfstandigen betalen hetzelfde tarief.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: