Details hypotheekadviseur

Hoofdstraat 25
9601EA Hoogezand
Telefoonnummer Hypotheek- en Wooncoach
0598-352060
Hypotheek- en Wooncoach kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 6 waarnemingen: 5 reviews en 1 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend 

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

(1 kwaliteitscheck)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag*
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag*
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

40% beveelt Hypotheek- en Wooncoach aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
– (0 reviews)
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

5 reviews voor Hypotheek- en Wooncoach

Gesorteerd op
28 juni 2018
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Nare verassing achteraf"

0
De adviseur heeft zijn best gedaan voor ons, dat voorop. Wat ontzettend jammer was, de gebrekkige communicatie. Zo heeft de adviseur, toen bij de ene aanbieder, de rente toch hoger bleek dan hij had aangenomen, via een bemiddelaar een hypotheek met betere rentevoorwaarden voor ons uitgezocht. Dat daar kosten overheen kwamen deelde de adviseur niet met ons. De adviseur vond dat van zichzelf ook niet zo netjes dus, zou hij die kosten op zich nemen. Helemaal TOP! Maar.... bij de Nota van de noraris bleek dat de adviseur die kosten via zijn eigen factuur in rekening bracht + de nota van de bemiddelaar ook. Geen probleem, de nota van de bemiddelaar mocht naar hem. De volledige factuur van de adviseur moesten we dan wel betalen, dat zou hij later met ons verrekenen. Dat is ook gebeurd. Alles opgelost. Fijn! Toch niet.... een paar maanden na het passeren ontvangen wij nota van de bemiddaar. Contact gezocht met de adviseur. 80 mailtjes verder eindelijk bericht, jullie moeten de nota betalen
16 juli 2012
aankoop van een eerste huis in juli 2011

"Geen goede ervaring"

0
Ik zou deze adviseur niet bij iemand aanbevelen. Erg chaotisch; je moet alles zelf in de gaten houden. Schept meer verwarring dan orde. Erg onduidelijk, slecht advies, papieren kwamen te laat, slechte communicatie, enz. Tot slot ook nog eens onduidelijkheid over het te verkrijgen tarief. Geen goed gevoel aan over gehouden.
6 mei 2012
oversluiten van de hypotheek in december 2011

"Laks, onbereikbaar en onduidelijk"

0
Als je een adviseur zoekt zodat je zelf overal achteraan moet gaan, neem dan deze!!!
27 januari 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2010

"accuraat en onafhankelijk"

9
Dhr. *********** heeft vrijwel alle concepten aan me voorgelegd. Daarin heeft hij een advies gegeven naar mijn situatie maar de mogelijkheden/keuzes heeft hij uiteraard aan mij overgelaten. Dit werkte wel erg pretting. Goede manier om duidelijk verhaal te vertellen.
21 januari 2011
oversluiten van de hypotheek in december 2010

"heldere en duidelijke uitleg "

9
In de advisering worden alle alternatieven naast elkaar gelegd en worden de voor- en nadelen helder en duidelijk uiteengezet. Daardoor konden wij als de klant samen met de adviseur een voor ons juiste keuze maken (we kwamen een paar tienden van procenten lager uit dan we hadden ingeschat). Ook over de verdere afhandeling van documenten en dergelijke niets dan lof.

Details

KvK-nummer
01133680
AFM-nummer
12019287

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag*
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag*
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H. Haze
Dhr. H. Haze

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 150.000,-
€ 2.000,-
Nieuwe hypotheek: tot € 250.000,-
€ 2.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 500.000,-
€ 3.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tarief voor zelfstandigen in overleg.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: