Details hypotheekadviseur

Van Beresteijnstraat 5
9641AA Veendam
Telefoonnummer De Rue Financieel Maatwerk
0598630815
De Rue Financieel Maatwerk kantoorfoto
Klantcijfer: 7,3

Samenvatting

Prijs
€ 2.837 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 38 waarnemingen: 31 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,3 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 23:00
Dinsdag*
09:00 - 23:00
Woensdag*
09:00 - 23:00
Donderdag*
09:00 - 23:00
Vrijdag*
09:00 - 23:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

65% beveelt De Rue Financieel Maatwerk aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

31 reviews voor De Rue Financieel Maatwerk

Gesorteerd op
14 december 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Dankbaar"

10
Beste adviseurs, Waar zullen we beginnen, wat hadden we zonder jullie gemoeten. Het was een zeer spannende periode, maar wat hebben jullie ons er door heen gesleept. De hypotheek die we nu hebben, hadden we zonder jullie nooit gekregen. We genieten er nog elke dag van en ook naar onze toekomst gerekend. We zeggen nog heel vaak tegen elkaar, zonder de adviseur ???????? We zijn jullie echt heel erg dankbaar!!! We raden jullie met een gerust hart iedereen aan. De adviseur stelde mij eens gerust met de woorden: "Als de adviseur het niet kan, dan kan niemand het". Haar woorden bleken meer dan waar!! Marianne en Wil
3 december 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"zeer goed geholpen met een goed advies"

10
I.v.m. vroegtijdig met pensioen overbruggingskrediet nodig. In overleg met De Rue besloten hypotheek over te sluiten en voor 30 jaar vast te leggen. Was inmiddels al de vierde keer dat we met De Rue in zee zijn gegaan, iedere keer tot volledige tevredenheid.
23 november 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Ingestonken in de prachtige verkoop praatjes"

0
Heeft 3 maanden geduurd alvorens mijn hypotheek is overgespoten, tussentijdse vragen bleven onbeantwoord. Daarentegen wel goedkope hypotheek, niet hoe wij het willen, maar hoe de adviseur het wou. Jammer dat er geen sprake was van een Samenwerkingsverband, maar een complete solo actie van de rue financieel maatwerk
16 augustus 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Komen hun afspraken niet naar "

0
Ze zeggen dat het ongeveer tussen de 5 en 7 weken duurt Maar ben al meer dan 13 welen bezig en is nog niks geregeld Zeggen dat ze je op de hoogte houden maar je moet er zelf achter aan bellen Zonder dat ik het wist word mijn oude hypotheek betaling stop gezet En zo kan ik nog wel even door gaan
30 juni 2016
aankoop van een eerste huis in april 2016

"Goed geholpen en fijne onderteuning"

10
Door de Rue geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Ondanks dat ikzelf heel erg onzeker was of alles wel zou gaan lukken, heel erg fijn geholpen door de Rue met een goed advies wat precies bij ons past. Alles was snel geregeld en inmiddels wonen wij al in onze nieuwe woning!
7 februari 2016
oversluiten van de hypotheek in december 2015

"geweldig advies en ondersteuning"

10
Dit is de tweede keer dat de adviseur ons aan een andere hypoptheek help en ik moet zeggen dat we beide keren een uitstekend advies kregen. de medewerkers zijn erg begaan met de clienten. dank hiervoor
12 januari 2016
oversluiten van de hypotheek in mei 2015

"Financiële schade door laks handelen; prutswerk!"

0
De Rue ingeschakeld voor oversluiten hypotheek na zelf bijna al het voorwerk gedaan te hebben. Het hele proces werd gekenmerkt door laks en traag handelen van De Rue Financieel Prutswerk BV. Doordat De Rue de eerste aanvraag fout had ingediend, moest deze opnieuw worden ingediend en is niet de afgesproken maar een hogere rente berekend. Hierdoor loop ik financiële schade op. Elke verantwoordelijkheid daarvoor werd door De Rue weggewoven en het motto was ineens “wij hebben een inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting", maar onder inspannen versta ik toch echt iets heel anders! Daarom formele klacht ingediend bij De Rue. Pas na 3 maanden (!) een reactie gehad met wederom het afschuiven van het eigen foutieve handelen. Vervolgens heb ik een klacht ingediend bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) (nog in behandeling) en hiervan melding gemaakt bij de AFM. Kortom: liever meer betalen bij een grote hypotheekbemiddelaar dan de boot in gaan door prutswerk!
Reactie van De Rue Financieel Maatwerk
Geachte heer K. Uw klacht kan naar onze mening niet over ons gaan. Uw klacht hebben wij destijds namens u doorgestuurd en we hebben meermalen aangedrongen op een oplossing. We betreuren het wel dat uw bank er nog niet op teruggekomen is. Het goede nieuws is dat een goede oplossing in de maak is, is ons verzekerd.
29 oktober 2015
aankoop van een ander huis in november 2015

"Zeer goed geholpen!!! "

10
Heen gegaan om te kijken naar de mogelijkheden met de hypotheek van onze woning. Uiteindelijk besloten om te verkopen en bar en nieuwe woning te gaan kijken. Goed advies gehad, fijne samenwerking, goed overleg, werd rekening gehouden met onze wensen. Al met al dik tevreden. Ook onze belasting papieren laten invullen door de adviseur heel prettig alles onder één dak. Goed aan te raden!!!
24 oktober 2015
oversluiten van de hypotheek in juni 2015

"Duidelijk advies voor iedereen"

10
Fantastisch hoe deze adviseur het voor elkaar krijgt om op 1 salaris de maandlasten voor de hypotheek te verlagen. Hij neemt alle tijd voor zijn klanten. Na het tekenen van de hypotheekakte kregen we een enorme bos bloemen aangeboden van kantoor de Rue. Dit zelfs al voor de tweede keer. Sociaal meedenkend, vriendelijk in omgang, geldt ook voor de medewerkers op kantoor. Aanbeveling voor iedereen die een hypotheek wil oversluiten.
15 oktober 2015
oversluiten van de hypotheek in juni 2015

"Deskundig"

9
Helder en duidelijk advies op een vriendelijke manier.
1234volgende

Details

KvK-nummer
02090580
AFM-nummer
12019375
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 23:00
Dinsdag*
09:00 - 23:00
Woensdag*
09:00 - 23:00
Donderdag*
09:00 - 23:00
Vrijdag*
09:00 - 23:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. T.E. Flanderijn
Mevr. T.E. Flanderijn
Hypotheekadviseur Dhr. J. Leeuwis
Dhr. J. Leeuwis
Hypotheekadviseur Dhr. M.G. de Rue
Dhr. M.G. de Rue
Hypotheekadviseur Dhr. P. de Rue
Dhr. P. de Rue

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.837,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: