Details hypotheekadviseur

Van Beresteijnstraat 5
9641AA Veendam
Telefoonnummer De Rue Financieel Maatwerk
0598630815
De Rue Financieel Maatwerk kantoorfoto
Klantcijfer: 7,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.837 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 42 waarnemingen: 35 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,3 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 23:00
Dinsdag*
09:00 - 23:00
Woensdag*
09:00 - 23:00
Donderdag*
09:00 - 23:00
Vrijdag*
09:00 - 23:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

63% beveelt De Rue Financieel Maatwerk aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

35 reviews voor De Rue Financieel Maatwerk

Gesorteerd op
21 november 2019
aankoop van een eerste huis in september 2019

"In één woord: perfect!"

10
Van begin tot het eind, van niks weten over hypotheek regelen en huis kopen tot daadwerkelijk de sleutel van het huis ontvangen. Alles is perfect geregeld! De adviseur (en andere medewerkers van het kantoor) stond(en) dicht bij je en het lijntje tot het nemen van contact was kort, wat een fijne ervaring was. Er wordt gekeken naar wat voor jou het best past en er wordt goed met je mee gedacht. Ik zou De Rue Financieel Maatwerk zeker aanraden!
19 november 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Top maatwerk, top resultaat."

10
De Rue financieel maatwerk maakt waar wat ze zeggen, beide adviseurs zijn toegankelijk en denken in oplossingen ipv problemen. De adviseur is altijd goed bereikbaar, ook in de avond of weekenden wat wij erg fijn vonden, zo kun je altijd terecht met je vragen. De 'dames op kantoor' waren goed op de hoogte van het dossier wat je een vertrouwd gevoel geeft. Ook de laagdrempeligheid werd door ons als prettig ervaren. Gedurende het gehele proces werden wij goed op de hoogte gehouden van de voortgang, belangrijke data werden scherp in de gaten gehouden. Vanaf het begin af aan hadden wij vertrouwen in dit bedrijf en dit was boven verwachting, in de toekomst zou ik zeker weer aankloppen. bedankt en tot een volgende keer.
17 november 2019
oversluiten van de hypotheek in februari 2019

"Gladde praatjes en vreemde facturen!!"

1
Deze man is bij ons geweest voor het oversluiten van onze huidige hypotheek. eerste gesprek was gratis.De man zou een berekening doen voor een bedrag dat was afgesproken. €350.- zorg er wel voor dat u ook een papier ontvangt waar dat is op vast gelegd want die hadden wij nooit gekregen!! (ander kantoor doet dat gewoon gratis!)Kortom een berekening gekregen en door omstandigheden zijn we even mee gestopt.Krijg half jaar later bericht of we veder wilden. Hadden intussen iets andere wensen en heeft hij veranderd. deze optie was vergeleken met een ander kantoor negatief. gezegd dat we niet veder wilden kregen we even een factuur van 2x zo hoog!! maar deze adviseur heeft het allemaal mooi verdraaid op papier dat onze handtekening er onder stond. dus denk erom ga niet met deze man in zee met zijn gladde praatjes en zorg anders dat je een kopie hebt waar het op vast is gelegd.. wij zijn bij NGH nu gegaan wat de helft van de kosten scheelt en alles klopt..
Reactie van De Rue Financieel Maatwerk
Wat jammer dat u het zo ervaren heeft. We zetten het graag recht als we iets niet goed doen. Ik weet alleen niet wie u bent. Zou u ons willen bellen? Het nummer is 0598 630815. U kunt vragen naar Paul de Rue
7 november 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Mooie praatjes slecht werk"

1
Ga nooit met hun in zee. Mooie praatjes slecht werk dure rekeningen zelf voor dingen die ze niet gedaan hebben.1ste afspraak al niet opkomen dagen vanaf toen ging alles mis. Terwijl een ander bureau het bij de zelfde bank en de zelfde formulieren die we hadden aan geleverd bij de Rue de hypotheek binnen een dag rond had.
14 december 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Dankbaar"

10
Beste adviseurs, Waar zullen we beginnen, wat hadden we zonder jullie gemoeten. Het was een zeer spannende periode, maar wat hebben jullie ons er door heen gesleept. De hypotheek die we nu hebben, hadden we zonder jullie nooit gekregen. We genieten er nog elke dag van en ook naar onze toekomst gerekend. We zeggen nog heel vaak tegen elkaar, zonder de adviseur ???????? We zijn jullie echt heel erg dankbaar!!! We raden jullie met een gerust hart iedereen aan. De adviseur stelde mij eens gerust met de woorden: "Als de adviseur het niet kan, dan kan niemand het". Haar woorden bleken meer dan waar!! Marianne en Wil
3 december 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"zeer goed geholpen met een goed advies"

10
I.v.m. vroegtijdig met pensioen overbruggingskrediet nodig. In overleg met De Rue besloten hypotheek over te sluiten en voor 30 jaar vast te leggen. Was inmiddels al de vierde keer dat we met De Rue in zee zijn gegaan, iedere keer tot volledige tevredenheid.
23 november 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Ingestonken in de prachtige verkoop praatjes"

0
Heeft 3 maanden geduurd alvorens mijn hypotheek is overgespoten, tussentijdse vragen bleven onbeantwoord. Daarentegen wel goedkope hypotheek, niet hoe wij het willen, maar hoe de adviseur het wou. Jammer dat er geen sprake was van een Samenwerkingsverband, maar een complete solo actie van de rue financieel maatwerk
16 augustus 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Komen hun afspraken niet naar "

0
Ze zeggen dat het ongeveer tussen de 5 en 7 weken duurt Maar ben al meer dan 13 welen bezig en is nog niks geregeld Zeggen dat ze je op de hoogte houden maar je moet er zelf achter aan bellen Zonder dat ik het wist word mijn oude hypotheek betaling stop gezet En zo kan ik nog wel even door gaan
30 juni 2016
aankoop van een eerste huis in april 2016

"Goed geholpen en fijne onderteuning"

10
Door de Rue geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Ondanks dat ikzelf heel erg onzeker was of alles wel zou gaan lukken, heel erg fijn geholpen door de Rue met een goed advies wat precies bij ons past. Alles was snel geregeld en inmiddels wonen wij al in onze nieuwe woning!
7 februari 2016
oversluiten van de hypotheek in december 2015

"geweldig advies en ondersteuning"

10
Dit is de tweede keer dat de adviseur ons aan een andere hypoptheek help en ik moet zeggen dat we beide keren een uitstekend advies kregen. de medewerkers zijn erg begaan met de clienten. dank hiervoor
1234volgende

Details

KvK-nummer
02090580
AFM-nummer
12019375
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 23:00
Dinsdag*
09:00 - 23:00
Woensdag*
09:00 - 23:00
Donderdag*
09:00 - 23:00
Vrijdag*
09:00 - 23:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. T.E. Flanderijn
Mevr. T.E. Flanderijn
Hypotheekadviseur Dhr. J. Leeuwis
Dhr. J. Leeuwis
Hypotheekadviseur Dhr. M.G. de Rue
Dhr. M.G. de Rue
Hypotheekadviseur Dhr. P. de Rue
Dhr. P. de Rue

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.837,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: