Details hypotheekadviseur

Van Goghlaan 4
9646DV Veendam
Telefoonnummer KG Financiele Adviezen en Verzekeringen
0598-633566
KG Financiele Adviezen en Verzekeringen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 33 waarnemingen: 28 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag*
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt KG Financiele Adviezen en Verzekeringen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

28 reviews voor KG Financiele Adviezen en Verzekeringen

Gesorteerd op
5 september 2017
aankoop van een eerste huis in mei 2017

"Zeer tevreden"

9
Zeer prettige ervaring met KG Financiële adviezen & verzekeringen. ***** is betrokken en professioneel. Erg veel gehad aan de gesprekken en ***** heeft voor mijn gezin zowel slimme adviezen gegeven omtrent de hypotheek als alles daar omheen en heeft voor ons ook als aankoop makelaar gefungeerd. We zijn meer dan tevreden met het resultaat. Hij was altijd bereikbaar, vlot en scherp. Belangrijkste nog vindt ik ***** gelijk heel vertrouwd aanvoelde en dit ook heeft bewezen tijdens het hele proces en na de afronding. Een echte aanrader!
18 januari 2017
aankoop van een eerste huis in januari 2017

"Fantastisch geholpen"

10
Professioneel geholpen, een kantoor die alles eruit haalt wat er in zit.
17 december 2015
verlengen van de hypotheek in oktober 2015

"Deskundig advies, goede uitleg, aardig persoon"

9
De adviseur denkt mee, schat goed de situatie in, to the point, komt afspraken na, alom tevreden.
29 mei 2015
oversluiten van de hypotheek in april 2015

"Uitgebreid advies en kennis van zaken."

10
Wij zijn zeer tevreden over KG Financiële Adviezen en Verzekeringen. We hebben een duidelijk en zeer uitgebreid advies gekregen. De adviseur heeft ons goed geholpen met het oversluiten van de hypotheek. Vragen van onze kant werden direct beantwoord en de gehele afhandeling voor het oversluiten is zeer voorspoedig verlopen.
5 december 2014
oversluiten van de hypotheek in november 2014

"goed en helder advies"

9
Het is een adviseur die niet alleen kijkt en meedenkt naar de wensen van de klant, maar ook echt er voor zorgt dat je niet te veel betaald en alles met je overlegt wat erg fijn is.
15 januari 2014
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"vriendelijk, doelgericht , persoonlijk"

10
******* is een vriendelijk man die je op een persoonlijke manier advies geeft en naar je luistert en met je mee denkt. Ook bekijkt hij dingen vanuit andere invalshoeken waardoor jezelf een bredere zoek blik krijgt. Ook is ******* flexibel in afspraken maken en altijd bereid bij je thuis te komen en altijd op tijd
5 december 2013
aankoop van een eerste huis in september 2013

"Geduldig, inhoudelijk goed, Zeer behulpzaam!"

10
Voor de aankoop van ons eerste huis was dhr. ****** zeer vakkundig. Hij heeft ons alle ins en outs van het huis kopen verteld en geduldig uitgelegd. Hiernaast heeft hij ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van alle benodigde verzekeringen. Zelfs onze huidige verzekeringen werden nog doorgelicht om te kijken of het voordeliger kan of met een betere dekking. Bij de aankoop van het huis zelf zijn we blij dat dhr. ****** de onderhandelingen voor ons heeft gedaan. Hierdoor konden we overtuigender een bod doen en sneller handelen. Erg fijn om advies thuis te kunnen ontvangen. De bereikbaarheid wordt hiermee vergroot. Mailen en appen is ook mogelijk! Je hebt altijd snel antwoord! Super!
27 maart 2013
aankoop van een eerste huis in februari 2013

"zeer goed geholpen zelf geen werk van gehad"

9
adviseur legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Heeft geholpen van bieden op de woning tot aan de notaris voor het passeren.
14 september 2012
oversluiten van de hypotheek in juli 2012

"Uitermate gedreven en correct persoon."

10
Na voor de zoveelste keer in eigenbelang benadeeld te zijn door diverse verzekerings adviseurs, hebben wij nu eindelijk een betrouwbaar, gedreven en meedenkend adviesbureau gevonden. Voorgesprekken en afhandeling hebben wij als zeer prettig ervaren en gaan zeker verder met het doorlichten van ons verzekerings pakket.
15 juni 2012
oversluiten van de hypotheek in januari 2012

"Adviseur neemt complete situatie mee bij advies"

10
Wij zijn zeer tevreden over het advies. De adviseur neemt alle omstandigheden mee om het beste advies te bepalen en geen moeite is teveel. We hebben daardoor een beduidend lagere rente kunnen krijgen en beter zicht op de toekomst.
123volgende

Details

KvK-nummer
01138886
AFM-nummer
12018468

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag*
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. K. Girdhari
Dhr. K. Girdhari

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 250.000,-
€ 2.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: