Details hypotheekadviseur

Klinckemaburen 7
9801CC Zuidhorn
Telefoonnummer HypotheekAdviesNoord
050-3052952
HypotheekAdviesNoord kantoorfoto
Klantcijfer: 8,4

Samenvatting

Prijs
€ 1.672 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 140 waarnemingen: 107 reviews en 33 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,1 (33 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt HypotheekAdviesNoord aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

107 reviews voor HypotheekAdviesNoord

Gesorteerd op
18 december 2019
afsluiten van een hypotheek in november 2019

"Klantvriendelijk en communicatief sterk"

9
De adviseur hielp ons voortreffelijk met de overgang van een huurhuis naar een koopappartement en vond voor ons een betaalbare hypotheek die past bij de overgang naar het pensioen.
21 november 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2019

"Persoonlijk, Concreet en helder advies!"

10
Onze ervaring met HypotheekAdviesNoord was zeer aangenaam. Door een vakbekwame adviseur, betaalbaar en helder advies, zijn wij stapsgewijs begeleid in onze eerste hypotheekaanvraag. Met name het communiceren en de vlotte afhandeling van vragen is ons goed bevallen. Kortom aanrader!
20 november 2019
aankoop van een ander huis in november 2019

"Hyptheek advies bij aankoop woning"

9
We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen HypotheekadviesNoord dan ook van harte aan voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning. Aandacht voor persoonlijke situatie, realistisch en integer advies, (zeer) snelle service, uitgebreide uitleg bij de te nemen stappen.
7 november 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Betrouwbaar, vriendelijk en duidelijk"

10
Wij zijn erg goed geholpen door hypotheek advies Noord en zijn erg tevreden. Wij hebben steeds het gevoel gehad dat er goed naar ons geluisterd werd en onze vragen werden met geduld beantwoordt. Ook is het heel fijn dat er nauw contact is in de fase van de hypotheek aanvraag en dat er snel gereageerd wordt op de mail. Door de benadering van hypotheek advies Noord hebben wij veel vertrouwen in het aan ons gegeven advies vooral omdat wij ' verstandig en duidelijk' heel belangrijk vinden. Wij hebben over een periode van twee jaar meerdere keren het advies van hypotheek advies Noord ingewonnen en hebben vaak onze plannen bijgesteld ( verbouwen, verhuizen en uiteindelijk nieuwbouw) vanuit hypotheek advies Noord werd hier altijd geduldig en begripvol mee omgegaan. Ook heel fijn is dat de afspraken in de avonduren plaats kunnen vinden en dat Harold bij je thuis komt. Kortom: super service en zeker een aanrader!
18 oktober 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"goed, duidelijk, compleet en prettig"

10
Al eerder positieve ervaringen met hypotheekadviesnoord gehad, dus bij het nieuwe huis graag weer. Goed en vooral ook compleet advies. Vaak net even een tip waar je zelf net aan had gedacht. Je wordt goed op de hoogte gehouden, advies klopt ook steeds met het uiteindelijke resultaat. Snel geregeld
15 oktober 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Duidelijk helder accuraat"

9
Wij hebben een helder en duidelijk advies gehad dat past bij ons. De stappen van het proces werden duidelijk uitgelegd als ook de keuzes. Door snel en accuraat te reageren op onze vragen en wensen konden wij in korte tijd tot een hypotheek komen die bij onze wensen past. Heel tevreden.
19 september 2019
oversluiten van de hypotheek in augustus 2019

"Super geholpen met overlsluiten"

9
Adviseur is kundig en denkt mee. Geeft verschillende opties en bespreekt in alle rust de mogelijkheden. Hij heeft de tijd genomen om deze mogelijkheden te bespreken en uiteindelijk tot een goed resultaat gekomen dankzij de hulp van de adviseur. Ben zeer tevreden. Veel dank!
2 augustus 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Helder advies, snelle reactie en heldere uitleg."

10
In het contact valt snelle afhandeling en goede bereikbaarheid positief op. Verder werden de opties helder weergegeven zodat we een goede keuze konden maken.
22 juli 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Goed, beargumenteerd advies! "

9
De adviseur is een vriendelijk en ervaren adviseur, hij geeft een gedegen advies over alle aspecten van de nieuwe hypotheek maar laat ook ruimte over voor eigen inbreng van ideeën. Dit advieskantoor zorgt ervoor dat alle documenten al gecontroleerd naar de hypotheekverstrekker gaan wat ervoor zorgt dat wanneer het dossier eenmaal compleet is de hypotheekverstrekker in enkele dagen een akkoord geeft! Ook nam de adviseur al het contact voor ons over; met de makelaar, nieuwe verkoper, verzekeraars, notaris etc. Kortom een prettig adviseur om zaken mee te doen, en wij komen er zeker terug! Overigens lopen onze verzekeringen binnenkort ook allemaal via deze adviseur en collega's. Kortom wij hebben alle vertrouwen in deze adviseur!
6 juni 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Goede begeleiding bij aankoop nieuwbouw"

10
Wij hebben Hypotheek Advies Noord inmiddels voor de derde keer ingeschakeld bij afsluiten van een hypotheek. Wederom voorzien van goede hulp en advies bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuw te bouwen woning. Wij hebben alleen maar zeer positieve ervaringen gehad met dit kantoor. Vriendelijke adviseur en top service. Bedankt Hypotheek Advies Noord!
1234567891011volgende

Details

KvK-nummer
02095968
AFM-nummer
12016059
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H. Slagter
Dhr. H. Slagter

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
10 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 700,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.672,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Jaarlijks onderhoud: één keer per jaar mogelijkheid tot een gratis gesprek/inventarisatie stand van zaken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: