Details hypotheekadviseur

Klinckemaburen 7
9801CC Zuidhorn
Telefoonnummer HypotheekAdviesNoord
050-3052952
HypotheekAdviesNoord kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.200 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 122 waarnemingen: 89 reviews en 33 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,5 (33 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt HypotheekAdviesNoord aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
10,0 (1 review)

89 reviews voor HypotheekAdviesNoord

Gesorteerd op
30 juli 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Attent vlot en meedenkend"

9
Erg vlotte afhandeling, ondanks dat het voor ons wat lastig was met een intentieverklaring dacht de adviseur met ons mee hoe we alsnog alles in orde konden maken.
20 juli 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Zeer behulpzaam, snel en betrouwbaar"

10
Ik raad HypotheekadviesNoord bij iedereen aan. We zijn via vrienden in contact gekomen met de adviseur. Hij heeft veel tijd vrij gemaakt om voor ons aan het werk te gaan. Voor alle vragen die wij hadden had de adviseur altijd de tijd. Hij is erg snel met reageren op e-mails en als je belt heeft hij altijd de tijd voor je. Een zeer uitgebreid advies rapport volgde waarin alle wensen duidelijk omschreven waren en een gedegen advies stond erin
9 juli 2018
afsluiten van een hypotheek in mei 2018

"kundig, vlot, geduldig"

10
we moesten een hypotheek regelen voor een gezamenlijk huis voor ons als ouders met een dochter, schoonzoon. voor de bank ingewikkeld.
26 juni 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Goed "

9
goed, fijne samenwerking, goed en duidelijk advies gekregen. Verschillende mogelijkheden laten zien.
31 mei 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Deskundig, snel en goed"

10
De adviseur leeft zich helemaal in in jouw profiel en situatie, gaat goed in op vragen, rekent allerlei opties door. Was op de hoogte van regelingen bij mijn werkgever die ik zelf niet eens wist. Hij is nauwkeurig en zeer snel met reageren, zeker als het erop aankomt.
13 april 2018
verhogen van de hypotheek in februari 2018

"Wensen en advies"

8
Er wordt geluisterd naar onze wensen. We kregen een uitgebreid advies en duidelijke uitleg.
9 maart 2018
oversluiten van de hypotheek in april 2018

"Goede en betrouwbare hypotheekadviseur"

10
Onze ervaring met de adviseur van Hypotheekadvies Noord te Zuidhorn is heel goed. Voorziet je van goed, uitgebreid en degelijk advies. Wij hebben Hypotheek Advies Noord voor de tweede maal ingeschakeld. Eerste keer voor de aankoop van een woning en nu voor het oversluiten van de hypotheek. Voor een volgend advies zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Hypotheek Advies Noord.
8 januari 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Snel, helder en goed onderbouwd advies"

9
Advies van ***** gehad voor de aankoop van een eerste huis. Goede (en snelle) communicatie en een heldere onderbouwing en begeleiding hebben ervoor gezorgd dat we alle zaken omtrent de hypotheekaanvraag goed en snel hebben kunnen regelen. Zeer tevreden met het verkregen advies en hulp. Ik kan HypotheekAdviesNoord bij een ieder aanraden!
7 januari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Betrouwbaar, professioneel, duidelijk"

10
De communicatie is zeer goed. Je krijgt een duidelijk beeld over je situatie. Weet van aanpakken en is zeer strijdlustig als dit nodig is. Voor vragen altijd bereikbaar. Dit is de 2e keer dat hij ons advies heeft gegeven en zijn beide keren zeer tevreden hierover. Zeker een aanrader!
18 oktober 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"prettig contact. betrouwbaar. eerlijk. "

10
*** heeft ons al eens eerder geholpen met een verandering binnen onze hypotheek. Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft hij een nieuwe hypotheek voor ons geregeld. Erg fijn dat je dit uit handen kunt geven. Harold heeft ons goed geadviseerd over verschillende mogelijkheden en keek goed naar onze situatie. Hij heeft verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Uiteindelijk voelt het als maatwerk. erg tevreden over de samenwerking met hypotheek advies noord
123456789volgende

Details

KvK-nummer
02095968
AFM-nummer
12016059
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. H. Slagter
Dhr. H. Slagter

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
10 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 700,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.200,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Jaarlijks onderhoud: één keer per jaar mogelijkheid tot een gratis gesprek/inventarisatie stand van zaken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: