Details hypotheekadviseur

Laan van Meerdervoort 708
2564AM 's-Gravenhage
Telefoonnummer Blauw & Florijn B.V.
070-8872531
Blauw & Florijn B.V. kantoorfoto
Klantcijfer: 9,1

Samenvatting

Prijs
€ 2.295 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 464 waarnemingen: 279 reviews en 185 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,1 (185 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Blauw & Florijn B.V. aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

279 reviews voor Blauw & Florijn B.V.

Gesorteerd op
22 februari 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Professionele begeleiding"

10
Blauw en Florijn kan ik aan iedereen aanraden. Verstand van zaken en persoonlijke aandacht. Ze hebben ons uitstekend geholpen met het verkrijgen van een hypotheek.
5 februari 2018
verhogen van de hypotheek in maart 2018

"vakkundige hulp en advies"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat zij er boven op zitten en niet rusten totdat het eindresultaat is bereikt. Verder krijg je bij vragen altijd snel iemand aan de telefoon en waarnodig binnen een aantal uren terugkoppeling.
12 november 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Persoonlijk en doortastend "

10
Goed persoonlijk advies. Vriendelijk en goed benaderbaar. Verder zeer doortastend richting hypotheek verstrekker. Wij raden *** en het kantoor Blauw & Florijn zeker aan. U
7 oktober 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Super advies door een heel prettig team"

10
Wij zijn zeer goed geholpen door Blauw en Florijn! Het is bijzonder prettig dat je direct het gevoel hebt dat ze weten waar ze mee bezig zijn, ze houden je constant op de hoogte van ontwikkkelingen in een toch hele spannende tijd. Absoluut een aanrader!
7 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Top adviseur"

10
Nam altijd de tijd voor ons, was goed bereikbaar en altijd goed voorbereid voor de afspraken. Heeft ons gedurende het volledige traject altijd alles goed uitgelegd waardoor alles duidelijk was. Nam een stuk zorgen voor ons weg tot het einde van de rit.
17 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"vriendelijk, betrouwbaar en efficient"

8
Dit kantoor was erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste financiering van mijn eerste huis. De adviseur geeft een eerlijk advies en rekende alle opties uit waar ik naar vroeg. Ik kan ze zeker aanbevelen.
15 september 2017
aankoop van een ander huis in september 2017

"Zorgvuldig en volledig. Neemt de tijd voor je!"

9
De gesprekken konden we goed voorbereiden door online alles in ons dossier te plaatsen.*** is een prettig mens en goed in zn vak. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en creëert een sfeer waarin je alle vragen kunt (en durft!!) te stellen. Zijn antwoorden geven altijd helderheid en de uitleg is ook voor een leek op dit gebied goed te volgen. Het advies was helder en goed onderbouwd. Dankzij de zorgvuldige voorbereiding met *** hebben we in no time groen licht gekregen voor onze hypotheek. *** of zijn secretaresse zijn altijd goed bereikbaar en afspraken konden snel worden ingepland.
6 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Geweldig advies en super begeleiding"

10
Blauw & Florijn heeft ons in een recordtempo aan een hypotheek en bouwdepot geholpen. Met de vakkundige begeleiding van onze adviseur hebben wij zonder moeite alle benodigde stappen doorlopen.
27 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in mei 2017

"Helder, duidelijk, pro-actief, meedenkend"

9
Wij waren zeer blij met het advies van *****. Ze legt alles heel helder uit, straalt vertrouwen uit en bewaart heel goed het evenwicht tussen pragmatisch, zakelijk denken en oprechte vriendelijkheid. Ook account manager Severine deed dit prima. Daarnaast waren ze heel proactief, open en meedenkend op het moment dat het wat lastiger ging met het regelen van een verzekering (meteen ook het enige punt van feedback: proberen strakkere afspraken te maken met verzekeraars waar mogelijk). Als we zelf iets moesten doen werd dat duidelijk aan ons uitgelegd en werden er goeie afspraken gemaakt. Daarnaast nemen ze op het juiste moment zelf initiatief waardoor we niet het gevoel hadden constant ergens achteraan te moeten gaan en werd er altijd uitgebreid tijd genomen om dingen uit te leggen of te luisteren. Samengevat maakt Blauw & Florijn de verwachting die je over een goeie hypotheekadviseur hebt helemaal waar. Topservice.
15 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Goed advies, soms wat ongestructureerd en slordig"

6
Wij hebben een goed advies gekregen van Blauw & Florijn, toch kwamen ze soms ongestructureerd en slordig over. Onze adviseur vergat regelmatig wat we op eerdere afspraken hadden besproken. En een document dat we hadden ondertekend is een keer zoekgeraakt waardoor we hem opnieuw moesten ondertekenen.
12345678928volgende

Details

KvK-nummer
60364777
AFM-nummer
12042631
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Marcella Claassen
Marcella Claassen
Hypotheekadviseur Dhr. F. Duarte
Dhr. F. Duarte
Hypotheekadviseur Dhr. T. van Es
Dhr. T. van Es
Hypotheekadviseur Dhr. J. van der Horst
Dhr. J. van der Horst
Hypotheekadviseur Dhr. J. Wagter
Dhr. J. Wagter

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.295,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Bij Blauw & Florijn bent u altijd van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vinden het erg belangrijk om duidelijk te zijn over de kosten die u maakt voor uw hypotheekadvies. Wij maken dit altijd in ons eerste gesprek duidelijk zodat u nooit achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben wij speciaal voor onze Independerklanten geen bijkomende advieskosten voor de overlijdensrisicoverzekering!!!
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.