Details hypotheekadviseur

Laan van Meerdervoort 708
2564AM 's-Gravenhage
Telefoonnummer Blauw & Florijn B.V.
070-8872531
Blauw & Florijn B.V. kantoorfoto
Klantcijfer: 9,1

Samenvatting

Prijs
€ 2.295 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 475 waarnemingen: 287 reviews en 188 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,0 (188 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2012 en 2014 winnaar in de regio Haaglanden

97% beveelt Blauw & Florijn B.V. aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

287 reviews voor Blauw & Florijn B.V.

Gesorteerd op
12 december 2018
aankoop van een eerste huis in december 2018

"snel reactietijd, duidelijk advies, online dossier"

9
De adviseur was altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Het is ook een pluspunt voor mij wie Nederlands niet als moedertaal spreek, dat zij alles heel duidelijk kon overleggen. Ik ben heel tevreden met de online system van Blauw & Florijn. Korte reactietijd en klantvriendelijke openingstijden zijn ook sterk voordeelen van deze kantoor.
29 oktober 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Excellent "

8
‘De meester toont zich in de beperking‘ is ons in ziens het juiste credo bij financieel adviseur. Complexe materie, die op simpele wijze, als het ware in ‘ Jip en Janneke taal ’ werd uitgelegd. Dit maakt dat wij nu meer (in)zicht hebben verkregen in onze financiële mogelijkheden, een zeer interessant aanbod hebben gekregen en in de toekomst goed zitten met onze nieuwe hypotheek! Hartelijk dank voor de persoonlijke, eerlijke en integere begeleiding waarin ònze vraag centraal stond. Tevens werden we consequent en op transparante wijze op de hoogte gehouden door de adviseur. Zowel de adviseur kunnen we van harte aanbevelen bij Blauw&Florijn.
4 september 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Zeer degelijk advies en pro actief"

10
Er wordt een uitgebreid advies opgemaakt. De beste hypotheek die bij jouw past wordt in overleg gekozen. Alle documenten zijn digitaal aan te leveren. Op vragen wordt snel gereageerd en daar waar het kan wordt je werk uit handen genomen. Wij werden geheel ontzorgd en dat is precies wat we zochten omdat we te weinig tijd hebben om zelf alles uit te zoeken en te regelen.
25 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Super fijne samenwerking, overal werd aan gedacht!"

10
Wij hebben echt een heel goed gevoel over gehouden aan de samenwerking met Blauw en Florijn en in het bijzonder met de dedbetreffende adviseur. Geen enkele vraag was teveel, ze was super duidelijk en daardoor hoefde wij ons geen extra zorgen te maken. Wat super fijn was in een toch al gekke tijd van een huis kopen. De adviseur zit overal bovenop en zorgt ervoor dat alles goed wordt geregeld. Als ze denkt dat iets niet klopt, dan gaat ze er gelijk achteraan!! Met andere woorden, wij zijn vol lof!
22 augustus 2018
afsluiten van een hypotheek in augustus 2018

"Uitzonderlijk goed advies!"

10
Ondanks het lastige pakket waarin ik verkeerde, had ik tijdens het eerste gesprek al alle vertrouwen in de volledige inzet van mijn Financieel Adviseur. Een man met passie voor zijn vak die zijn uiterste best ging doen om mijn grote wens in vervulling te laten gaan. Het aanleveren van de benodigde stukken via de Portal werkt prima en bij twijfel en/of vragen was men altijd direct bereikbaar en behulpzaam. Complimenten aan mijn Financieel Adviseur en de Accountmanager Binnendienst voor hun vakkundig en altijd bijzonder prettige contact. Ontzettend blij en dankbaar ben ik met mijn BESTE hypotheek Ever!
13 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Goed advies voor complexe situatie"

10
We zijn zeer te spreken over de zorg, beschikbaarheid en inspanning. Een complexe situatie (aankoop vanuit het buitenland) in een zeer lastige markt. Zonder was het - en dat is toch wel triest, maar waar - niet gelukt bij banken en andere verstrekkers. Een dikke pluim voor onze adviseur, zijn assistent en het team.
2 augustus 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Zeer plezierig contact en goed advies."

10
De adviseurs van Blauw & Florijn zijn toppers waar je zuinig op moet zijn.
11 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Prettig communiceren en goed advies"

10
Pro-actief, snel schakelen, voorafgaand de intake al veel uitgezocht aan de hand van vooraf ingeleverde stukken (handig online dossier). Prettige gesprekspartner: accuraat en de adviseur denkt mee.
22 februari 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Professionele begeleiding"

10
Blauw en Florijn kan ik aan iedereen aanraden. Verstand van zaken en persoonlijke aandacht. Ze hebben ons uitstekend geholpen met het verkrijgen van een hypotheek.
5 februari 2018
verhogen van de hypotheek in maart 2018

"vakkundige hulp en advies"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat zij er boven op zitten en niet rusten totdat het eindresultaat is bereikt. Verder krijg je bij vragen altijd snel iemand aan de telefoon en waarnodig binnen een aantal uren terugkoppeling.
12345678929volgende

Details

KvK-nummer
60364777
AFM-nummer
12042631
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Gerben Bout
Gerben Bout
Hypotheekadviseur Marcella Claassen
Marcella Claassen
Hypotheekadviseur Fernando Duarte
Fernando Duarte
Hypotheekadviseur Tim van Es
Tim van Es
Hypotheekadviseur Freddy Hoffman
Freddy Hoffman
Hypotheekadviseur Jan van der Horst
Jan van der Horst
Hypotheekadviseur Jonathan Wagter
Jonathan Wagter

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.295,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Bij Blauw & Florijn bent u altijd van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vinden het erg belangrijk om duidelijk te zijn over de kosten die u maakt voor uw hypotheekadvies. Wij maken dit altijd in ons eerste gesprek duidelijk zodat u nooit achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben wij speciaal voor onze Independerklanten geen bijkomende advieskosten voor de overlijdensrisicoverzekering!!!
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: