Details hypotheekadviseur

Laan van Meerdervoort 708
2564AM 's-Gravenhage
Telefoonnummer Blauw & Florijn B.V.
070-8872531
Blauw & Florijn B.V. kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.395 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 494 waarnemingen: 306 reviews en 188 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,8 (188 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2012 en 2014 winnaar in de regio Haaglanden

97% beveelt Blauw & Florijn B.V. aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

306 reviews voor Blauw & Florijn B.V.

Gesorteerd op
18 december 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Duidelijk en goed advies!!"

9
Goed intake gesprek, duidelijk advies en een goed geregelde afloop.
6 december 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Professioneel & prettig"

10
We zijn erg tevreden over het professionele en heldere werk. Ze waren geduldig, namen de tijd voor ons en zetten dat stapje extra om ons het beste advies te kunnen geven en uiteindelijk ook de beste hypotheek voor ons af te sluiten. We hebben het als zeer prettig contact ervaren en zouden het iedereen aanraden.
19 november 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"behulpzaam"

9
duidelijke, heldere uitleg en altijd aanspreekbaar voor vragen, snelle reactie
25 september 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Betrouwbaar, professioneel en snel"

10
Voor de aankoop van onze eerste huisje hebben wij gebruik gemaakt van het advies van Blauw en Florijn. We zijn enorm tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee de adviseur ons heeft geholpen en geadviseerd. Binnen 10 werkdagen was de hypotheek rond, ondanks dat het om een maatwerk oplossing ging. Zeer aan te raden adviseur!
11 augustus 2019
verhogen van de hypotheek in mei 2019

"Deskundig advies"

9
De adviseur is in staat om op basis van wensen en beperkingen de juiste situatie in te schatten en een advies op maat te verstrekken. Tevens wordt er voldoende tijd genomen om zaken grondig door te spreken.
16 juli 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Geweldige persoonlijke service"

10
Bij de koop van mij eerste huis had ik al gebruik gemaakt van het hypotheekadvies van Blauw en Florijn. Bij de koop van het volgende huis ben ik wederom naar Blauw en Florijn gegaan. Ook deze keer weer de verwachte service geleverd. Snel, duidelijk, persoonlijk en professioneel.
5 juli 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Zorgvuldig, goed geïnformeerd, gewoon heel prettig"

10
De adviseur is heel goed op de hoogte van alle geldende regels en bijbehorende details. Zelf snapte ik daar natuurlijk weinig van. Het prettige van de adviseur is dat ze het heel goed en rustig weet uit te leggen waardoor je toch een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Daarbij geeft ze eerlijk advies. Ze is onwijs betrokken, vriendelijk en staat voor je klaar als je haar nodig hebt. Binnen no time was het geregeld. Topper dus!
22 juni 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Zeer goed advies, een aanrader!"

9
Zeer goede ervaring met de adviseur van Blauw en Florijn (Den Haag). Hij neemt de tijd om rustig alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Het hele proces van advies naar aanvraag verliep soepel en even tussendoor bellen als er vragen waren was ook geen probleem. Wat ook erg prettig is, is dat per stap wordt verteld wat er gaat gebeuren. De mogelijkheid om digitaal in een veilige omgeving bestanden te uploaden is echt top! Dit scheelt veel tijd en je houdt overzicht wat het aanvraagproces betreft.
2 mei 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2019

"Duidelijk en meedenkend, to the point"

9
Zeer fijn gesprek gehad met de hypotheekadviseur. Alles besproken wat ik wilde bespreken. Precies to the point en denkt mee. Was puur een advies gesprek en zo werd het ook ingestoken. Geen enkel moment het idee dat er iets uitgesleept moest worden. Direct er achteraan een helder verslag gekregen. Dank!
1 mei 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Erg goed bereikbaar, betrokken en behulpzaam."

10
Wij zijn erg tevreden over het advies en de hulp die wij gekregen hebben. Gedurende het aankooptraject hebben wij meermaals overleg gehad met onze adviseur. Hij heeft ons steeds op korte termijn goed te woord gestaan en geholpen bij de vragen die wij hadden, hierdoor stonden wij een stuk zekerder in ons aankoopproces. Het afsluiten van de hypotheek verliep erg soepel en vlot, de adviseur heeft de verschillende stukken geduldig met ons doorgenomen en toegelicht, er was altijd voldoende ruimte voor vragen of extra advies.
12345678931volgende

Details

KvK-nummer
60364777
AFM-nummer
12042631
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Marcella Claassen
Marcella Claassen
Hypotheekadviseur Fernando Duarte
Fernando Duarte
Hypotheekadviseur Jan van der Horst
Jan van der Horst
Hypotheekadviseur Willem de Mol
Willem de Mol

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.395,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Bij Blauw & Florijn bent u altijd van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Speciaal voor onze Independerklanten rekenen wij geen bijkomende kosten voor de overlijdensrisicoverzekering en voor starters hanteren wij een tarief voor hypotheekadvies en bemiddeling van € 2.295,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: