Details hypotheekadviseur

Laan van Meerdervoort 250
2563AH Den Haag
Telefoonnummer Finlife Financieel Planners
070-3383080
Finlife Financieel Planners kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 1.875 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 165 waarnemingen: 136 reviews en 29 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (29 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 21:00
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Finlife Financieel Planners aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

136 reviews voor Finlife Financieel Planners

Gesorteerd op
29 maart 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

""Heel goed geholpen""

10
"Goede service, vriendelijke medewerkers en heel duidelijke uitleg gekregen bij Finlife. Eindeloos geduld om mij de fijne puntjes van de huizenmarkt uit te leggen.
11 december 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Zeer proffesioneel!"

9
Samen met adviseur gekeken naar wat het beste bij ons past. Eindresultaat erg tevreden en ondanks de drukte op de huizenmarkt zeer snel een hypotheek op maat. Een aanrader om door Finlife alles te laten regelen. Bedankt de adviseur voor alle moeite!
28 november 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Goed en professioneel, een AANRADER!"

10
Ben enorm goed geholpen door adviseur. Bij de aan- en verkoop van mijn huis. Beide processen zijn goed verlopen en ik ben echt tot in de puntjes ondersteund door Finlife. Ben echt tevreden en dankbaar voor al het werk dat zij hebben verricht!
7 november 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Super fijne service!"

9
Voor mijn eerste hypotheek aanvraag heb ik voor de Frel (toentertijd hun naam) gekozen. Bij de aankoop van mijn nieuwe woning heb ik voor Finlife gekozen. Weer ben ik heel goed geholpen, snelle reactie op mijn vragen en alle opties in het oog houdend heb ik voor bij mij de best passende hypotheek gekozen. Snelle service, vriendelijk, flexibel en altijd rekening houdend met mij. Ze hebben me door het hele proces heen geloodst, wat super fijn was!
25 april 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Onafhankelijk, Deskundig, Betrouwbaar, Snel"

10
We hebben ons eerste huis aangekocht met behulp van de adviseur van DeFrel. Het hele proces ging vlot. De adviseur heeft onze financiële situatie in kaart gebracht tijdens een kennismakingsgesprek. Toen we wisten wat we mogen lenen, gingen we op zoek naar onze woning. We hielden contact met elkaar tijdens het hele traject. Ik mocht ten alle tijden vragen stellen die ook snel beantwoord waren. Op het moment dat wij ons huis hebben gevonden, belde ik haar op om een afspraak te maken en alles na te lopen. Soms had ik andere medewerkers aan de lijn en ze waren allemaal lief en behulpzaam. Ik heb volledig vertrouwen erop dat mijn financiële zaken in goede handen zijn bij DeFrel. Het kopen van een huis is heel stressvol omdat je ineens heel veel dingen tegelijkertijd moet regelen. Ik ben ontzettend tevreden met de service wat DeFrel biedt en alles wat de adviseur voor ons heeft gedaan. Beter kon het niet zijn!
12 april 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Vriendelijk, helder, duidelijk, snel geholpen"

9
Ik kan het kantoor/ de adviseur aanbevelen, omdat ze mij heel goed heeft geholpen. Je kunt haar altijd wat vragen, is duidelijk en helder en je weet meteen wat je aan haar hebt. Alles wordt goed geregeld.
24 maart 2018
afsluiten van een hypotheek in maart 2018

"Supergoed geholpen door de adviseur!"

10
Alles zo goed uit gelegd, geduldig, behulpzaam en met humor ( wat wij zeer waarderen), en de dingen snel en deskundig geregeld. En vooral ook goed aansluiten op degene voor zich zodat we ons ook snel thuis voelden.
5 februari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Snel, duidelijk en vakkundig"

10
We zijn heel goed begeleid bij de aankoop van een andere woning. Er speelden meerdere factoren mee en er was weinig tijd in de toch al drukke decembermaand maar door zeer kordaat en vakkundig handelen is alles in orde gekomen. Zeer tevreden dus!
28 januari 2018
verhogen van de hypotheek in februari 2018

"Snel, vriendelijk en overzichtelijk"

10
Wij zijn zo'n 6 keer van gedachten veranderd over de aanvraag van het bedrag en het oversluiten van de hypotheek, wat volgens mij veel extra werk opleverde voor onze financieel adviseur. Maar ***** had al het geduld en begrip en nam echt de tijd voor ons, via de mail ook zeer snelle reactie en duidelijke uitleg. Toen we onze offerte kwamen tekenen bleek de rente wederom gezakt te zijn, er werd een nieuwe offerte aangevraagd en binnen 2 werkdagen was de verhoging van onze hypotheek en het oversluiten naar een zeer gunstige rente definitief. Ook hebben wij geen boete hoeven te betalen bij het oversluiten van onze hypotheek, ontzettend fijn. Bedankt voor alles, een echte aanrader.
29 december 2017
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"Duidelijk advies en snelle afhandeling"

9
Ik heb begin December een afpraak gemaakt om mijn hypotheek over te sluiten. Met alle feestdagen en papierwerk die niet in orde was, zijn ze er toch in geslaagd om het voor het einde van het jaar afgerond te hebben. Bijna alles kan via de mail, reactietijd is supersnel. Ze luisteren goed naar jou wensen en geven adh daarvan prima advies die jou helpt over te sluiten.
12345678914volgende

Details

KvK-nummer
27261913
AFM-nummer
12005168
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 21:00
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Wendy de Brabander Ffp Cfp
Wendy de Brabander Ffp Cfp
Hypotheekadviseur Dhr. M. de Frel
Dhr. M. de Frel
Hypotheekadviseur Milco de Frel Ffp Cfp
Milco de Frel Ffp Cfp
Hypotheekadviseur Marco de Frel Ffp Cfp
Marco de Frel Ffp Cfp
Hypotheekadviseur Kim Meeuwisse Ffp Cfp
Kim Meeuwisse Ffp Cfp

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 135,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.875,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: