Details hypotheekadviseur

Oosteinde 55
2548AK Den Haag
Telefoonnummer De Hypotheekshop Wateringseveld
070-3948031
De Hypotheekshop Wateringseveld kantoorfoto
Klantcijfer: 7,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.440 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 188 waarnemingen: 165 reviews en 23 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (23 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt De Hypotheekshop Wateringseveld aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

165 reviews voor De Hypotheekshop Wateringseveld

Gesorteerd op
12 april 2016
aankoop van een ander huis in maart 2016

"Goed en snel geholpen!"

9
Onze eerste hypotheek hebben wij 6 jaar geleden ook via deze adviseur afgesloten. Destijds nog als werknemer. Bij de aankoop van onze nieuwbouw woning kwamen wij zijn naam opnieuw tegen in de verkoop documentatie. Het goede advies van 6 jaar terug was aanleiding om niet verder te zoeken. We zaten in een lastige situatie waarbij levensverzekeringen erg duur of niet mogelijk waren. Daarnaast moesten we snel passeren omdat we late kopers waren in het project. Onze adviseur was erg klantgericht en heeft oprecht het beste met ons voor gehad. Er wordt goed met je mee gedacht en hij neemt met zijn team alle zorgen uit handen. Ondanks de vele beren op de weg die wij zagen, wist hij ons direct gerust te stellen. Wij zouden hem zeker aanraden!
28 maart 2016
aankoop van een ander huis in januari 2016

"Zeer vakkundig!"

10
Het advies waaraan de adviseur ons heeft geholpen is volledig toegespitst op onze situatie. De adviseur heeft laten zien dat hij zich kan verdiepen in de situatie waarop hij vervolgens het advies verder uitwerkt. Verder is de adviseur altijd bereikbaar en anticipeert hij goed op veranderende omstandigheden. Ook de administratieve afhandeling is uitstekend verlopen.
23 maart 2016
aankoop van een eerste huis in maart 2016

"Alles word snel en goed geregeld."

9
Ik zat in een lastige situatie maar er is uiteindelijk een oplossing gevonden om mijn eerste huis te kunnen kopen.
16 maart 2016
aankoop van een ander huis in maart 2016

"daden bij woorden "

10
Zeer professioneel , zeer vriendelijk en behulpzaam . Ik ben echt zeer tevreden nogmaals bedankt*****en **** en het hele team natuurlijk :)
7 maart 2016
aankoop van een ander huis in maart 2015

"Zeer kundige Hypotheekshop"

10
De adviseur heeft mij en mijn gezin erg kundig geholpen door financieel zodanig te adviseren dat ik ondanks een grote restschuld bij verkoop van mijn vorige woning toch soepel een nieuwe hypotheek heb kunnen afsluiten. Ook bij de aankoop van de nieuwe woning heeft De adviseur ons geholpen met de realisatie van een bouwdepot. Kortom; De adviseur is zeer vakkundig en precies. Geen enkele financiële situatie zal hem te ingewikkeld zijn. Het kantoor zelf is tevens erg professioneel en servicegericht. De telefoon en e-mail zal altijd beantwoord worden en een bericht achterlaten is ook geen probleem, want ook daar zal op worden gereageerd! Ik schrijf dit bericht nu vanuit mijn nieuw aangekochte woning en ben erg blij dat ik door Hypotheekshop Wateringseveld geadviseerd ben! (aanrader)
1 maart 2016
oversluiten van de hypotheek in januari 2016

"Fantastisch advies!"

10
Ongelofelijk dat ik met een hoge onderwaarde in mijn huis toch mijn hypotheek heb kunnen oversluiten, wat mij naast een ruime besparing per maand ook nog eens tijdens de looptijd een ruim bedrag oplevert. Ik sta echt versteld van het advies van de adviseur. De tijd die de adviseur voor je neemt om het allemaal goed uit te leggen. Deze man heeft ongelofelijk veel kennis van de materie en de markt. Hij schakelt zo ontzettend snel en adviseert precies op maat. Ik zou iedereen doorverwijzen naar deze hypotheekshop, omdat zij gegarandeerd met oplossingen komen. Zij denken verder dan het standaard advies. iets wat in deze tijd zeer wenselijk is.
24 februari 2016
aankoop van een ander huis in juli 2015

"Uitstekend professioneel advies en goede resultaat"

10
Na twee afwijzingen door andere adviseurs die het niet aan durfde kwam ik via onze aankomende Makelaar terecht bij de Hypotheekshop Wateringse Veld. Onze adviseur blinkt uit in oplossen van complexe materie. Hij doet dat op een zeer professionele prettige wijze. Hij geeft gedegen advies, passende bij onze complexe situatie. Hij komt alle gemaakte afspraken keurig na en zet zich maximaal voor je in. Een absolute topper in zijn vak. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanraden !
18 februari 2016
aankoop van een ander huis in februari 2016

"Duidelijk advies"

8
Wij kwamen langs voor advies voor een specifieke bank waar onze vaste financiële adviseur geen relatie mee had. De adviseur was duidelijk en heeft veel kennis van zaken. Toen na het gesprek bleek dat we geen zaken konden doen, bleef hij zeer professioneel. Als je nog geen adviseur hebt, zouden wij hem zeker aanraden.
18 februari 2016
aankoop van een eerste huis in maart 2016

"Beter advies hadden wij niet kunnen krijgen!"

10
Wij hebben de begeleiding van de adviseur en zijn team bij de aankoop van onze eerste woning als zeer prettig ervaren. De adviseur is vriendelijk, geduldig en weet waar hij het over heeft. Wij hebben tijdens het traject zeker het gevoel van vertrouwen gekregen, omdat hij transparant en betrokken is. Komt met oplossingen en is erg flexibel. Doordat de bouw vertraagd is, waren wij in de stress met de geldigheidsduur van de hypotheekofferte. De adviseur is tot het uiterste gegaan en het is ons uiteindelijk gelukt voor de vervaldatum te passeren. De adviseur zullen wij zeker aanraden bij vrienden en familie!!
11 februari 2016
aankoop van een eerste huis in mei 2015

"verkeerde factuurbedr, checks van doc niet op tijd"

0
Hierbij aantal feiten: verkeerde factuurbedrag en te laat + niet gecheckt met mij, gestuurd direct aan de notaris geen keurige checks van documenten (werkgeverklaring) - moesten wij 3 keer aanvragen (Internet meer hulpzaam oa: stempel nodig, vaste lijn tel nr) heeft vergeten mobiel voor een afspraak alleen telefonisch contact, bijna geen e-mail contact. Ik zit in veel meetings in een week, het duurt dagen voordat wij weer contact hadden. Geen polis ontvangen betr een van de verzekeringen.
Reactie van De Hypotheekshop Wateringseveld
Naar aanleiding van uw bericht heb ik contact opgenomen met mijn collega’s. Natuurlijk worden er op ons kantoor ook fouten gemaakt. U meent in mei 2015 geadviseerd te zijn met betrekking tot het aankopen van een eerste huis. Het is nu februari 2016, ruim 8 maanden later, en u voelt zich nu blijkbaar geroepen dit bericht te plaatsen. Dit mag u uiteraard doen, en wij hadden ook graag lering getrokken uit uw klacht (en ) , echter heeft u de keuze gemaakt uw klacht anoniem te noteren. De aard van uw klacht is o.a. een verkeerd factuur bedrag. Dit acht ik merkwaardig, daar wij vooraf onze dienstverlening met onze clienten schriftelijk overeenkomen wat ons tarief is. Het is voor ons kantoor niet te traceren wie u bent, noch ik noch mijn collega’s herkennen uw verhaal, u heeft uw beklag niet bij mij gedaan, toch nodig ik u uit met mij in contract te treden, zodat wij samen met u tot op een passende oplossing kunnen komen. U bent op ons kantoor van harte welkom. Danny van der Horst.
12345678917volgende

Details

KvK-nummer
51188449
AFM-nummer
12039773
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. D.Q.A. van der  Horst
Dhr. D.Q.A. van der Horst
Hypotheekadviseur Dhr. R. Van Der Hoeven
Dhr. R. Van Der Hoeven
Hypotheekadviseur Mevr. M Verwijmeren
Mevr. M Verwijmeren
Hypotheekadviseur Dhr. J. Verwijmeren
Dhr. J. Verwijmeren

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 133,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
10 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
17 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.440,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De Hypotheekshop werkt op uurbasis. Tijdens de eerste, voor u kosteloze oriëntatiefase, kunnen wij met u het aantal uren vaststellen en daarmee een vast bedrag afspreken. In een normale situatie besteden wij 22 uur, hetgeen neer komt op 2.849 euro. In bepaalde situaties kan het aantal uren lager of hoger uitvallen en daarmee het bedrag afwijken. Dit is bijvoorbeeld het geval indien u zelfstandig ondernemer of expat bent, één of meer bestaande verzekeringen of overwaarde inbrengt, een overbruggingskrediet of startersregeling nodig heeft. Of als u gaat scheiden, een BKR heeft of gaat verbouwen. Uiteraard maakt onze adviseur daar vooraf duidelijke afspraken over met u.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: